mcsg-badlion tarzı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aquiet35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 385
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aquiet35

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
qu

Discord:

quiet35

Hepinize selamlar, dostlarım. Kendi kendime MCSG-Badlion tarzı bir sunucu açmak istiyorum. Nostaljiyle ilgi görür mü sizce? Eskisi kadar katılım olur mu, ilgi görür mü?

not: bütçe var ama kendim reklam konusunda iyi değilim

Hepinize selamlar, dostlarım. Kendi kendime MCSG-Badlion tarzı bir sunucu açmak istiyorum. Nostaljiyle ilgi görür mü sizce? Eskisi kadar katılım olur mu, ilgi görür mü?

not: bütçe var ama kendim reklam konusunda iyi değilim
Türkiye üzerinde oynanacağını zannetmiyorum. Yabancı tarafta böyle sunucular zaten var.

Türkiye üzerinde oynanacağını zannetmiyorum. Yabancı tarafta böyle sunucular zaten var.
Yanlış bilgi. Türkiye'de 2, yurtdışında ise yalnızca birkaç büyük sunucuda bulunuyor. (hypixel'in saçma blitz'ini ve gomme'nin garip şeyini çıkarttıktan sonra).
Yurtdışında da oynanan bir mod olmadığı için birçok yabancı oyuncu CraftRise'da oynuyor ve ona rağmen oyun modu "en iyi" zamanında bile 150 kişiyi görmüyor. Yabancılarda ise rotani (romanya lokasyon) ve minemen (na - eu) bulunuyor. İkisinin de durumu iç açıcı değil. Minemende şanslıysan NA'da bazen 5-6 kişi oyun oynayabiliyorsunuz :D, rotani'de de durum farklı değil.
Kısacası, bitti arkadaşlar SG. Oynamayı ne kadar sevsem de, açıp özellikle kimse oynamıyor. Açılmaz bu devirden sonra.
SonOyuncuda 0a yakın, CraftRise'da 50-100 oynanıyor.

hub sunucusu tutarmı craftrise benzeri launcher vs vs ?
senin için de geçerli cevabım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl