djarda2
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 48
- Minecraft
- djarda2
Discord:
djarda2
djarda2
ilovemaju

iamSlyvox
abi aşırı hoşuma gitti sunucuyla alakam yok ama bu cümle beni bitirdiBir zamanlar yerdeydik—taş üstüne taş koyarak hayaller inşa ediyorduk. Survival’da her blok bir destandı, her dost bir kahraman. Zaman bizi ayrı düşürdü belki, ama özlem hiç çözülmedi. Şimdi gökyüzü çağırıyor… Ve biz cevap veriyoruz! Skyblock sadece bir dönüş değil; bu, küllerinden doğan bir imparatorluğun yeniden doğuşu. Her ada bir krallık, her oyuncu bir efsane. Sunucu açıldığında yalnızca kapılar değil, zamanın kendisi aralanacak. Hadi adaları göğe kur, çünkü bu kez tanrılar bile kıskanacak! Unutmadık tekrar buradayız.![]()
ilovemaju
Teşekkür ederim efenim güzel iltifatınız içinabi aşırı hoşuma gitti sunucuyla alakam yok ama bu cümle beni bitirdi

iamSlyvox
Survival versiyonunuda bekliyorum özellikle benim konuyaBir zamanlar yerdeydik—taş üstüne taş koyarak hayaller inşa ediyorduk. Survival’da her blok bir destandı, her dost bir kahraman. Zaman bizi ayrı düşürdü belki, ama özlem hiç çözülmedi. Şimdi gökyüzü çağırıyor… Ve biz cevap veriyoruz! Skyblock sadece bir dönüş değil; bu, küllerinden doğan bir imparatorluğun yeniden doğuşu. Her ada bir krallık, her oyuncu bir efsane. Sunucu açıldığında yalnızca kapılar değil, zamanın kendisi aralanacak. Hadi adaları göğe kur, çünkü bu kez tanrılar bile kıskanacak! Unutmadık tekrar buradayız.![]()
@senpaiyusuf
Kanka güzel yazmışsın da seni benim Discord sunucusuna çağırınca niye engelledin? Garipsin.Teşekkür ederim efenim güzel iltifatınız için![]()
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!