14/500 oyna.mcruyasi.com MCRÜYASI MMORPG Skyblock | Zindanlar | Sınıflar | MMORPG Eşyalar | Artı Basma | Yetenekler | Minyon | Spawner Yükseltme | Kanlı Ay | oyna.mcruyasi.com

djarda2

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
48
Minecraft
djarda2

Discord:

djarda2

Minecraft Sunucu Adresi
oyna.mcruyasi.com
Sunucu Sürümü
1.20 - 1.21.8
Sunucu Slotu
500
Sunucu Türü
mmorpg skyblock
Zorluk Seviyesi
zor
el5amnk.png
sabn4rw.png

tt0rnj3.png

es6nnle.png
3m410zt.png

i1p7rd5.png

i6so68w.png
adocyjy.png

dw3fgas.png

m8jstuy.png

4w8jse7.png

SISTEM ÖZELLİKLERİ:
İşlemci:
Ryzen 9 7950X
RAM: 32 GB

hocam değişik bir şeylere benziyor Umarım Begenirler

Bir zamanlar yerdeydik—taş üstüne taş koyarak hayaller inşa ediyorduk. Survival’da her blok bir destandı, her dost bir kahraman. Zaman bizi ayrı düşürdü belki, ama özlem hiç çözülmedi. Şimdi gökyüzü çağırıyor… Ve biz cevap veriyoruz! Skyblock sadece bir dönüş değil; bu, küllerinden doğan bir imparatorluğun yeniden doğuşu. Her ada bir krallık, her oyuncu bir efsane. Sunucu açıldığında yalnızca kapılar değil, zamanın kendisi aralanacak. Hadi adaları göğe kur, çünkü bu kez tanrılar bile kıskanacak! Unutmadık tekrar buradayız. mc_elmas

Sunucu henüz açılmamıştır ve birkaç güne açılacaktır.

Ilgi çekici olmuş açılınca deneyeceğim

Bir zamanlar yerdeydik—taş üstüne taş koyarak hayaller inşa ediyorduk. Survival’da her blok bir destandı, her dost bir kahraman. Zaman bizi ayrı düşürdü belki, ama özlem hiç çözülmedi. Şimdi gökyüzü çağırıyor… Ve biz cevap veriyoruz! Skyblock sadece bir dönüş değil; bu, küllerinden doğan bir imparatorluğun yeniden doğuşu. Her ada bir krallık, her oyuncu bir efsane. Sunucu açıldığında yalnızca kapılar değil, zamanın kendisi aralanacak. Hadi adaları göğe kur, çünkü bu kez tanrılar bile kıskanacak! Unutmadık tekrar buradayız. mc_elmas
abi aşırı hoşuma gitti sunucuyla alakam yok ama bu cümle beni bitirdi

Survival versiyonunuda bekliyorum özellikle benim konuya

bol şans dilerim güzel görünüyor

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl