Çözüldü Mcpe servere şifre koymak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

v3datayd1n

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
V3datayd1n

Discord:

Yokki

Konunun yeri burasımi bilmiyorum ama en Uygun yerin burası olduğu kanaatine vardım. Hatam varsa konunun gerekli yere çekilmesini istiyorum..
Arkadaşlar serverimiz var ben tiktok yayincisiyim. Yayında bana zıt düşen kişiler servere girip yağma yapıyorlar. Dün ben uyurken şehire saldirmislar heryeri kırmışlar. Servere nasıl şifre konulur . Şifreyi vermedigim kişilerin girmesini istemiyorum. Şifre olayı yoksa da en azından izinsiz kimse giremesin istiyorum... Bunun yolu yordamı nedir . Bazıları ban at diyor.. uyurken nasıl ban atabilirim ki ?

Merhabalar, whitelist açarak oyuna girmesini istediğiniz kişilerin adını yazıp sadece onların girmesini sağlayabilirsiniz. Whitelist açmak için konsoldan veya oyundan /whitelist on komutunu kullanmalısınız. Oyuncu eklemek içinde /whitelist add oyuncuismi bu şekilde yapabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Konunun yeri burasımi bilmiyorum ama en Uygun yerin burası olduğu kanaatine vardım. Hatam varsa konunun gerekli yere çekilmesini istiyorum..
Arkadaşlar serverimiz var ben tiktok yayincisiyim. Yayında bana zıt düşen kişiler servere girip yağma yapıyorlar. Dün ben uyurken şehire saldirmislar heryeri kırmışlar. Servere nasıl şifre konulur . Şifreyi vermedigim kişilerin girmesini istemiyorum. Şifre olayı yoksa da en azından izinsiz kimse giremesin istiyorum... Bunun yolu yordamı nedir . Bazıları ban at diyor.. uyurken nasıl ban atabilirim ki ?
Şehri kırmasını kapatabilirsiniz ve claim sistemi getirmenizi tavsiye ederim. Veya XBrexorX arkadaşımızın dediği gibi de yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl