MCP - Sunucu sabitleme nasıl yapılır? (YARDIM)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DangerYusuf

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
77
Minecraft
DangerYusuf

Discord:

DangerYusuf#6617

Merhaba arkadaşlar ben bir client oluşturdum optifine entegre ettim fakat multiplayer kısmında kendi sunucumu sabitletmek istiyorum eric tutorials izledim dediklerinin hepsini bir bir yaptım fakat olmadı kodlar şöyle:

unknown.png
unknown.png
Screenshot_1.png

@Kâi kanka anlıyorsan yardımcı ol arkadaşa

Sunucu listesini her seferinde yüklemek için loadServerList metodu içerisine loadFeaturedServers metodunu çağırmalısın yani kısacası;
loadServerList(){ loadFeaturedServers(); } daha anlaşılır olması için ise aşağıdaki örneğe bakabilirsin.
loadServerList()
{
loadFeaturedServers();
}

Sunucu listesini her seferinde yüklemek için loadServerList metodu içerisine loadFeaturedServers metodunu çağırmalısın yani kısacası;
loadServerList(){ loadFeaturedServers(); } daha anlaşılır olması için ise aşağıdaki örneğe bakabilirsin.
loadServerList()
{
loadFeaturedServers();
}
1585501629089.png

Şu şekildemi?

Maalesef işe yaramadı.
ServerListEntryNormal.class -> drawEntry(Flag tanımlarının altına yazmalısın bunları veya if koşulundan sonraki satırı yine if koşulunun altına denk getirerek istediğin yere de yazabilirsin bu metot içerisinde.)
{
boolean isDangerYusuf = this.field_148301_e instanceof clientname.ServerDataFeatured
if (isDangerYusuf) {
Minecraft.fontRendererObj.drawString("DangerYusufSunucusu", x + 32 + 4, y + 1, 16777215);
}
this.mc.fontRendererObj.drawString(this.field_148301_e.serverName, x + 32 + 3, y + 1, 16777215);
}

Problem @BlondeCowQQ tarafından çözülmüştür herşey için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl