Tanıtım [mClaim] GELİŞMİŞ ÖZEL CLAİM SİSTEMİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mavii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mavii

Geçmiş geleceği, gelecek geçmişi yazar.
Elmaslar
29
Minecraft
Mavi

Discord:

maviyim

Merhaba, konuyu fazla uzatmadan direkt olaya geçeceğim. Yaptığım claim sistemi şuan BETA olarak test aşamasında ve geliştirilmeye devam ediyor. Aşağıda görüntüleri mevcut fikrilerinize açığım.

Claim Taşını Koyunca 1 Chunk tamamen sizin olur:
1766279236015.webp

Claim taşına sağ tıklayarak yönetim paneli açılır:
1766279318383.webp

Claim ayarları kısmı bu şekildedir ve içeriğinde (Giriş İzni,PvP,Mob Doğma,Hava Durumu) Vardır:
1766279369012.webp

Arsa Genişletme kısmında arsanızı genişletebilirisiniz
1766279406061.webp

Arsa Bilgileri kısmında arsa bilgisi gözükür
1766279435147.webp

Arkadaş yönetimi kısmından yeni arkadaş ekleyebilir ve çıkarabilirsiniz
1766279468546.webp
1766279487789.webp

Detaylı YouTube videosu yakında gelecektir.

Vay anam vay yıllar asırlar sonra görmek istediğimiz claim budur ya CraftRise SonOyuncu'da kullanılan 1.8.9 göre çokta güzel olan bir claim ama günümüzde benzerini kullanan hâla göremedim

Vay anam vay yıllar asırlar sonra görmek istediğimiz claim budur ya CraftRise SonOyuncu'da kullanılan 1.8.9 göre çokta güzel olan bir claim ama günümüzde benzerini kullanan hâla göremedim
Evet kesinlikle bende aynı şekilde bu claim sistemini istiyordum en son kendim yapmaya başladım şuan test sürümü 1.21.8 ve sağlıklı bir şekilde hatasız çalışıyor. Geliştirmeye devam ediyorum detaylı videosunu yakın zamanda atacağım.

Evet kesinlikle bende aynı şekilde bu claim sistemini istiyordum en son kendim yapmaya başladım şuan test sürümü 1.21.8 ve sağlıklı bir şekilde hatasız çalışıyor. Geliştirmeye devam ediyorum detaylı videosunu yakın zamanda atacağım.
Güzel bir proje olması dileğiyle yenilik her zaman iyidir bașarılar diliyorum eline emeğine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl