Çözüldü MC4FUN Rezaleti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Onur1337
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.707
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onur1337

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
18
Minecraft
x
Selam ben Çorbacı Emre, arkadaşımın hesabından bu sorunsalı açıyorum. İki arkadaş basit bir biçimde survival sunucularında oynuyorduk MC4FUN isimli sunucunun. Öneri kanalında basit bir öneri yapmam ile başlayan bir kavga oluştu, sunucu sahibinin hakaretlerini buraya ekliyorum bence çok konuşmaya anlatmaya gerek yok. Bu insanları tercih etmeyin ve para yatırmayın diyeceğim sadece. Oyuncularını sadece para kazanma yolu olarak gören ve para yatırmayan insanları "s*ctıgım b*k kadar yararın yok" "aç köpek mercimek çorbası" diye itham eden insanlar tarafından sahipli bu sunucunun konusunun kaldırılmasını istiyorum. Eğer sunucu sahibi bunu okuyorsan da kendime mercimek çorbası sipariş verdim atılan yorumları bunu içerek okuyacağım, asgari ücretim bitmek üzere.
1.png
2.png
3.png
4.png
6.png
5.png
77.png
88.png

Bu sunucu için öncedende bu tarz bi konu açılmıştı yetkilileri ve kendileri oyuncularla güzel bir dille konuştuğunu söyleyemeyiz. Bana göre konu boş olmuş birşey çıkacağını sanmıyorum. Denetmen arkadaşlar ilgileneceklerdir @MageFX @Lynch

Böyle sunucu sahipleri aylık 100k kazansa yine doymaz. aylık en az 30-40k kaznaıyorsa gideri en fazla kralı 20k dır.
Oyuncularını düşünmeyen bir sunucuda oynamak kendisine saygısızlıktan başka birşey değildir.

Sunucuyu p2w olmaktan şikayet edin. 3-5 kişi şikayet ederseniz kolayca minecraftın blacklist sistemine koyabilirsiniz.

Şahsen p2w olması kurucunun kendi tercihi istediğini yapabilir diye düşünüyorum, p2w istemeyen oynamayacak ki adam 200 online çekiyor demek sevenler varki oynuyor, adam ister p2w yapar ister p2w olmadan. Tavırlarına gelecek olursak, sondaki tavırları benimde hoşuma gitmedi, her ne olursa olsun düzgün bir tavır izlenmeli diye düşünüyorum. İyi forumlar.

Bu sunucuda oynayan oyunculara üzülmemek elde değil. Geçmiş olsun hocam. Ama Taner adlı kişinin bir yaptırıma uğrayacağını sanmıyorum.

gerçekten rezillik p2w,ilgisiz sövüşçü 100 kg yetkilileri yetkilinnin biri gelmiş * sunucusunda mc4fun gelin diye reklam yapıyor.toxic dolu paraya doymuyorlar.

Karar:
MC4FUN adlı sunucunun oyunculara kullanmış olduğu hitap şekline bakılarak tek amaçları sadece para yatıranları el üstünde tutmak olduğu görülmüştür. Buna göre sunucunun forum üzerindeki hesapları 1 ay süreyle yasaklanıp tanıtım konularının genel görünümden süresiz olarak kaldırılmasına karar verilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl