mc.WinterNovus.com | Kaliteli Factions | AntiHile Güncellendi | Rütbe Sistemi | Bol Event | Birbirinden Özel Sistemler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WinterNovus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 9.322
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WinterNovus

Koydum Çalışma Masasını
Premium
Elmaslar
24
Minecraft
ByLien

Discord:

ByLien#4140

Sunucumuzun Kopyalanabilir IP Adresleri:
Oyna.WinterNovus.Com
Mc.WinterNovus.Com

Play.WinterNovus.Com

Konu-Tasarımı-ReWork.jpg
WinterNovus-Sayfa-2.jpg

Sunucumuzun Kopyalanabilir IP Adresleri:
Oyna.WinterNovus.Com
Mc.WinterNovus.Com
Play.WinterNovus.Com

Son düzenleme:
Mapler güzel eğer sizinse
sistemlerden daha çok bassedilmeli
başarılar

Mapler güzel eğer sizinse
sistemlerden daha çok bassedilmeli
başarılar
Yorumunuz için teşekkür ederiz.
Haritalar, mimariler bütün her şey bize ait ve çoğunluğunu mimarımız tek başına yaptı.
Haklısınız, konu tasarımı açısından sistemlerimizden daha fazla bahsetmeliyiz, teşekkürler öneriniz için.

Mapler güzel konu tasarımı klasik keyubu zaten sunucunuz güzel başarılar

Sunucunuz mapları ve konu tasarımı geliştirilmeli başarılar.​

Sunucunuz mapları ve konu tasarımı geliştirilmeli başarılar.​
Yapıcı yorumunuz için teşekkürler, en kısa sürede konu tasarımı geliştirilecektir.
Maplere gelince, gerçekten bu konuda alçakgönüllülük edemeyeceğim. Bana göre builderımız dünya standartlarında. Bütün buildlerimiz (mapler dahil olmak üzere) builderımız tarafından yapıldı. Büyük bir emek söz konusu. Türkiye'de bu kadar kapsamlı bir sunucu buildlerine sahip 2. bir sunucu tanımıyorum, hele ki tek bir builderın elinden çıkmış gerçekten yok. Tabii bazı "büyük" sunucuları saymazsak.
Yorumunuz için tekrardan teşekkür ederim.

Konu tasarımı ile baştan kaybetmişsiniz.Haritalar idare eder.Sistemlerin bir farkı yok.Başarılar.

Konu tasarımı ile baştan kaybetmişsiniz.Haritalar idare eder.Sistemlerin bir farkı yok.Başarılar.
Konu tasarımı üzerinde çalışıyoruz, şimdilik forumları biraz boşladığımızdan fazla uğraşmadık direkmen hazır tasarım kullandık. "Bir başkaları" gibi parayı koyup özel tasarım almasını da biliriz merak etmeyin. :)

Yorumunuzda çok büyük önyargı hissediyorum, yargısız infaz yaptığınızı düşünüyorum. Haritalarımız tamamiyle bize özel ve özgün (diğer %90 Türk sunucularının aksine) tabii bununla da bitmiyor, haritalar ve mimariler yüksek kalite standartlarında.

Sistemler konusuna gelince, Türk Factions'unda moblardan özel eşya çıkma fonksiyonunu ilk defa ben yapmışımdır diye düşünüyorum, seneler önce düşünmüştüm bu sistemi. Bizim göze batan çok güzel "1" tane sistemimiz yok aslında, biz sistemleriyle bir bütünü oluşturan sunucu yolundayız. Olması gerekenlere ek olarak bizim düşündüklerimizi bir bütün halinde oyunculara sunduk. Bununla birlikte, çok da fazla ekstra sistem ekleyip de Factions olan bir sunucuyu RPG tarzına çevirmeye, oyuncuların kafalarını karıştırmaya veya oyuncuları yormaya gerek olmadığını farkettik. Fakat şunu da belirtmek isterim ki her zaman yeniliklere açığız.

Dediğim gibi muhtemelen siz forum konusundan mütevellit, bizi random insanların açtığı random bir sunucu zannettiniz fakat öyle olmadığımızı düşünüyorum. Böyle düşünmekte de haklısınız, forum konumuz şuanda gerçekten rezalet. Umarım bu yazdıklarımdan sonra bir takım düşüncelerinizi değiştirebilmişimdir. Ben bu uzunca açıklama yazısını yazma ihtiyacı hissettiğim için yazıyorum. Sunucum şuan gayet iyi durumda olmasına karşın ben her zaman gerekirse bire bir herkese bu açıklamaları yapabilirim, yapmaya da devam edeceğim.

Son olarak, yorumunuz için teşekkür ediyorum, esen kalın.

Konu tasarımı değiştirilmeli, mapler sizin ise cidden hoş, sistemlerden daha çok bahsedilmeli ama yinede şuanlık iyi başarılar dilerim.

Konu tasarımı değiştirilmeli, mapler sizin ise cidden hoş, sistemlerden daha çok bahsedilmeli ama yinede şuanlık iyi başarılar dilerim.
Teşekkür ederiz, konu tasarımı çok yakında değişecek!

Gerçekten başarılı sunucu diğer sunuculara fark attığınız belli :)

Gerçekten başarılı sunucu diğer sunuculara fark attığınız belli :)
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, bizi mutlu ettiniz. :)
Konu tasarımını güncelledik hayırlı olsun!

Açıkcası konu tasarımınıza aşık oldum güzel yerlere gelmeniz dileğiyle bu akşam sunucunuza gireceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl