Sol Reklam

Çözüldü MC Wiki Yüzsüzlüğü.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan squidd2dev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 873
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

squidd2dev

squid2dev in the house.
Elmaslar
55
Puanlar
2.470
Yer
Turkey
McWiki sunucusunda ödülüm verilmedi, banlandım.

1690561552027.png

Günlerdir şahıstan talep ediyorum ürünümü.
1690561925683.png

Kişi engelledi hiç bir şekilde ulaşamıyorum mcwikidende banlandım.

Son düzenleme:
Verilcek denilmesine rağmen her gün sürekli " ne zaman verilcek " diye mesaj atması sinir bozucu, hani para verse de ürününü vermesem haklı, çekilişten kazandığı " Minecraft Premium " için bu kadar sabırsız olması garip.

Bir cekiliş yapıyorsanız ürün kazandığı kişi talep etmeden hazırlanması gerekli tutupta 2 hafta bekletilmemeli sarp adlı arkadaş 2 haftadır sizden bu ürünü alamıyorsa vermiyeceginiz ürün cekilişi yapmayın.
Verilcek denilmesine rağmen her gün sürekli " ne zaman verilcek " diye mesaj atması sinir bozucu, hani para verse de ürününü vermesem haklı, çekilişten kazandığı " Minecraft Premium " için bu kadar sabırsız olması garip.

Bu yaptığım yasak mı? Ne zaman verilecek sorusuna hakaret ile karşılık vermen doğru değil.Yaptığın dolandırıcılığa giriyor

Ayriyeten Premium serverlerde belki oynicak arkadaş?
Bu yaptığım yasak mı? Ne zaman verilecek sorusuna hakaret ile karşılık vermen doğru değil.Yaptığın dolandırıcılığa giriyor
Nitelikli dolandırıcılık diyebiliriz.

Yaptığım şeyde sizden bir ücret talep etmedim, bu dolandırma olmuyor ve ek olarak bu ödülleri sanki keyfim için vermiyormuşum gibi her gün darlamanız yanlış, gerekli açıklamalar ticket açan çekiliş kazanan kişilere iletildi, onlarda anlayışlı karşıladı ve beni bekliyorlar, tek böyle beni her gün darlayan sizsiniz.

Yaptığım şeyde sizden bir ücret talep etmedim, bu dolandırma olmuyor ve ek olarak bu ödülleri sanki keyfim için vermiyormuşum gibi her gün darlamanız yanlış, gerekli açıklamalar ticket açan çekiliş kazanan kişilere iletildi, onlarda anlayışlı karşıladı ve beni bekliyorlar, tek böyle beni her gün darlayan sizsiniz.
Farkettigime göre Ayın 10unda cekiliş acılmış hocam imkanınınız yoksa niye cekiliş yapıyorsunuz?

Bugün ayın : 28'i

Farkettigime göre Ayın 10unda cekiliş acılmış hocam imkanınınız yoksa niye cekiliş yapıyorsunuz?

Bugün ayın : 28'i
O zamanlar imkanım vardı ve çekilişi karşılıcak bütcem de mevcutdu, her şey bir anda oldu, yoksa bende biliyorum kaldıramayacağım çekilişi yapmamam gerektiğini.

O zamanlar imkanım vardı ve çekilişi karşılıcak bütcem de mevcutdu, her şey bir anda oldu, yoksa bende biliyorum kaldıramayacağım çekilişi yapmamam gerektiğini.
imkanın yoksa çekiliş yapma

Iki taraf olarakta anlaşıp, uzlaştık ödülüm teslim edilecek Denetmen ekibine ve özellikle @MageFX 'e teşekkür ederim.

Taraflar arası yapılan anlaşmaya göre kişiye istediği ödül teslim edilecek. Ödül teslim edildikten 24 saat sonra konu görünümden kaldırılacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı