atesofking
Verilcek denilmesine rağmen her gün sürekli " ne zaman verilcek " diye mesaj atması sinir bozucu, hani para verse de ürününü vermesem haklı, çekilişten kazandığı " Minecraft Premium " için bu kadar sabırsız olması garip.
Bu yaptığım yasak mı? Ne zaman verilecek sorusuna hakaret ile karşılık vermen doğru değil.Yaptığın dolandırıcılığa giriyorVerilcek denilmesine rağmen her gün sürekli " ne zaman verilcek " diye mesaj atması sinir bozucu, hani para verse de ürününü vermesem haklı, çekilişten kazandığı " Minecraft Premium " için bu kadar sabırsız olması garip.
atesofking
Nitelikli dolandırıcılık diyebiliriz.Bu yaptığım yasak mı? Ne zaman verilecek sorusuna hakaret ile karşılık vermen doğru değil.Yaptığın dolandırıcılığa giriyor
Foxen.dev
Yaptığım şeyde sizden bir ücret talep etmedim, bu dolandırma olmuyor ve ek olarak bu ödülleri sanki keyfim için vermiyormuşum gibi her gün darlamanız yanlış, gerekli açıklamalar ticket açan çekiliş kazanan kişilere iletildi, onlarda anlayışlı karşıladı ve beni bekliyorlar, tek böyle beni her gün darlayan sizsiniz.Bu yaptığım yasak mı? Ne zaman verilecek sorusuna hakaret ile karşılık vermen doğru değil.Yaptığın dolandırıcılığa giriyor
atesofking
Farkettigime göre Ayın 10unda cekiliş acılmış hocam imkanınınız yoksa niye cekiliş yapıyorsunuz?Yaptığım şeyde sizden bir ücret talep etmedim, bu dolandırma olmuyor ve ek olarak bu ödülleri sanki keyfim için vermiyormuşum gibi her gün darlamanız yanlış, gerekli açıklamalar ticket açan çekiliş kazanan kişilere iletildi, onlarda anlayışlı karşıladı ve beni bekliyorlar, tek böyle beni her gün darlayan sizsiniz.
Foxen.dev
O zamanlar imkanım vardı ve çekilişi karşılıcak bütcem de mevcutdu, her şey bir anda oldu, yoksa bende biliyorum kaldıramayacağım çekilişi yapmamam gerektiğini.Farkettigime göre Ayın 10unda cekiliş acılmış hocam imkanınınız yoksa niye cekiliş yapıyorsunuz?
Bugün ayın : 28'i
imkanın yoksa çekiliş yapmaO zamanlar imkanım vardı ve çekilişi karşılıcak bütcem de mevcutdu, her şey bir anda oldu, yoksa bende biliyorum kaldıramayacağım çekilişi yapmamam gerektiğini.