DaBaby
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- Alaattin
Discord:
Alaattin Fırtına#6411
Herkese merhaba gençler, yeni açılan firmamız için MC WebScript yapımcısı arıyoruz bizden alan müşterilerimize ücretsiz vermek için. (Tamamen bize ait olmasını istiyoruz direkt satın alacağız dosyalarla birlikte lisans ile satalım v.b diyen arkadaşlarımın bana yazmasına gerek yok)
birde tasarımcı aramaktayız Logo/Konu tasarımları v.b şeyler yaptırılacak fakat tasarımcı arkadaşımız tamamen bizimle çalışsın istiyoruz aylık asgari ücrette verebiliriz sorun değil bana PM üzerinden veya Discord üzerinden ulaşabilirsiniz
Discord adresim: Alaattin Fırtına#6411
NOT: sadece bizim tasarımlarımız değil başka bir firmamız daha var ona da tasarımlar yapılacak o yüzden tamamen bizimle çalışmasını istiyoruz
birde tasarımcı aramaktayız Logo/Konu tasarımları v.b şeyler yaptırılacak fakat tasarımcı arkadaşımız tamamen bizimle çalışsın istiyoruz aylık asgari ücrette verebiliriz sorun değil bana PM üzerinden veya Discord üzerinden ulaşabilirsiniz
Discord adresim: Alaattin Fırtına#6411
NOT: sadece bizim tasarımlarımız değil başka bir firmamız daha var ona da tasarımlar yapılacak o yüzden tamamen bizimle çalışmasını istiyoruz