Merhaba,
Uzun zamandır planladığım, geliştirmekte olduğum ve bebekliğinden itibaren her bir adımında kolunu tuttuğum bir proje ile karşınızdayım. Bu proje diğer projelerin aksine hazır paketleri kapsamayacak olduğundan dolayı özenerek yaklaştığım bir çalışma disiplini içeriyor. Öncelikle bu konudan sonra biliyorum ki bazı arkadaşlarımız ortaklık teklif edecek, iyi niyetinizden ötürü teşekkür ederim ama konunun açılış sebebi ortaklık/kurucu aktarımı gibi şeyler değil.
Forumu incelediğimde işini ciddiye alıp layığıyla yapan; gerek eklentilerini geliştirmiş, gerek konfigürasyonunu yapmış, gerek harita tasarımıyla, gerek iyi grafik tasarımlar ortaya dökmüş harikalar insanlarla dolu ve işini layığıyla yapmaya çalışan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Elbette kendim sunucuyu bir yerlere kadar getirdim fakat yeni insanlar tanımak istediğim için ve forumdaki kişilerede kendilerini bir sunucuda sponsor olarak göstermelerine şans tanımak istediğimden bu konuyu açtım. Bu teşekkürümü sunduğum kişilerle karşılıklı kazan/kazan politikasında çalışacağız. Şimdi konunun detaylarına gelelim.
Harika işler çıkartıyorsunuz ve insanlara duyurmak mı istiyorsunuz?
Bir Minecraft sunucusuna katacağınız çok şey olduğuna eminim. Bazen bir sunucuya girdiğimizde bu eklenti/harita/tasarım ve benzeri diğer şeyler çok hoş diyebiliyoruz. Biz de MC Universe projesinde sizlerin çalışmalarını sunucumuza dahil edeceğiz. Bunun sonrasında ise biz, sizlere ya da markanıza ulaşmaları adına Discord sunucumuzda üstte durup ilgi çeken Sponsor rolü, sunucunun en üst kısmında yer alan Sponsor kanalı içerisine @Everyone atarak herkese DC sunucunuzu atacağız ve Discord ile kalmayıp Web Servis sitemizde, sponsorlar/partnerler diye bölüm açarak sizin iletişim kanallarınızı ve sunucuya ne katkısı yaptığınızı yazacağız.
Siz profesyonellerinde seçici olduğunu tahmin ettiğimiz için biz de seçici davranacağız ve herkesle çalışmak istemiyoruz. Eğer kendinize güveniyorsanız ve kendinizi duyurup bir sunucuyu başarınız olarak temsil etmek istiyorsanız lütfen iletişime geçmekten çekinmeyin çünkü biz sizlerle çalışmayı çok istiyoruz.
İletişim Kanalları
- Discord
- cagatayzcn
- WhatsApp
- +44 7394 141271
NOT: Eğer aklınızda partner/sponsorluk yoksa yine de bir oyuncu/yetkili olarak projeyle ilgili merak ettiğiniz şeyler varsa ve destek vermek istiyorsanız tüm soru/sorunlar için ulaşabilirsiniz.
Son düzenleme: