MC-TR'Yi Hangi Konu Başlığından Görüp Kaydoldunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xPucciGqng
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.895
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xPucciGqng

Kızılsakal Kızıltaş?
Yasaklandı
Elmaslar
363
Unutttum Ben Yaw :D Siz Şey yapın gine :D (söyleyin)

Eski hesabım yanlış hatırlamıyorsam şubat 2016 kayıtlıydı. Zaten forumdan haberdardım, uzun bir süre üye olmadan takıldım ancak yinede üye olmamın sebebi bir konu değildi. Eski hesabımınkinide hiç mi hiç hatırlamıyorum.

Yardım ve destek'den yararlanmak için. :D

Ilk 2015'de kayıt olmuştum o zamanlar Minecraft Sunucu yapmayı ve oynamayı seviyordum o yüzden yardım istemek amaçlı katılmıştım (en eski hesabım)

İlk hesabımı 2018'de açtım
Minecraft sunucumda bir sorun vardı o zamanlar pek anlamıyordum yardım almak için kayıt oldum

Sorduğun iyi oldu komik bir anı çünkü

2014'te başka bir forumda benim yapıp ücretsiz paylaştığım paketlerden birini, haberim olmadan başkası burada kendinin gibi paylaşmış, 100k küsür görüntülenme 1k küsür de yorum almış (benim başka forumda açtığım orijinal konudan KATBEKAT daha fazla)

2 sene sonra 2016'da ben fark ettim, konuya "eline sağlık çok iyi yapmışsın" demek için kaydoldum

1606271369217.png

Sorduğun iyi oldu komik bir anı çünkü

2014'te başka bir forumda benim yapıp ücretsiz paylaştığım paketlerden birini, haberim olmadan başkası burada kendinin gibi paylaşmış, 100k küsür görüntülenme 1k küsür de yorum almış (benim başka forumda açtığım orijinal konudan KATBEKAT daha fazla)

2 sene sonra 2016'da ben fark ettim, konuya "eline sağlık çok iyi yapmışsın" demek için kaydoldum

Ekli dosyayı görüntüle 148326
Bruh moment öyle bir andır ki...

Yardım ve destek'den yararlanmak için girmiştim :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl