MC-TR'nin en uzun konusu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 Tane yurt dışında çok oynanan fakat trde oynanmayan bir oyun modu söylermisiniz.
Lifesteal - mmorpg/rpg - Towny - GeoPoL - Roleplay, ilk aklıma gelenler, hepsinin oynanmama sebebi farklı, bazilarinda oyuncular cidden oynamak istiyor ama sunucular kotu oldugu icin oynayamiyor.

2012 çıkışlı eklenti, ülkemize ilk büyük public Towny sunucuları 8 yıl sonra 2020'de geldi, tek bir yabanci ulkede bile belki yuzlerce towny sunucu varken şuan trde aktif ve oynanan towny sunuculari bi elin parmagini gecmez, bu yuzden onu da saydim

Amacımız basit. Bu konuya sadece yanıt verin.
Bu konuyu kaç sayfaya ulaştırabiliriz merak ediyorum.

Spam ve flood yapmayın, uyarı alabilirsiniz.

Forum kuralları bu konuda da geçerlidir dikkat etmenizde fayda var.
TR en iyi MC sunucusu dediğiniz sunucu hangisi?

Sunucu sahipleri hariç sunucuları öven bir oyuncu görmedim şuana kadar kendim dahil
Çok büyük sunucuların aksine kitlesi daha az olan ve çok daha iyi olan sunucular gördüm. Bu dediğine kesinlikle katılıyorum SO, CraftRise gibi sunucuların sadece uzun bir süre piyasada durdukları için ve isimleri olduğu için popülerler.

Lifesteal - mmorpg/rpg - Towny - GeoPoL - Roleplay, ilk aklıma gelenler, hepsinin oynanmama sebebi farklı, bazilarinda oyuncular cidden oynamak istiyor ama sunucular kotu oldugu icin oynayamiyor.
prison

düzelecez inşallah be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl