Mc-Tr'de Yetkilimi Olmak İstiyorsun Durma Sende Faydalan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim gibi art niyetle yazılmış bir mesajdan beklentim yok ancak genede cevap vereyim.
Sizin dediğinize göre sadece sizin söylediğiniz zaman diğer görünmeyen ve emek veren kişileri alıyor(muş)uz. Bu doğru olabilir ve(ya) yanlıştır orasını tartışmaya gerek yok ancak bizim de bir sosyal hayatımız (okul, iş vs) bulunmakta ve bunu kendinden biliyorsun. Her gün foruma girip her üyenin teker teker ne yaptığına bakamıyor olabiliriz. Bu yüzden forumda rütbe sistemi bulunmaktadır. Herkes kendince bir kişi veya kişileri yetkili olarak önerebilir. Bunun herhangi bir yanlış veya haksızca bir tarafı yoktur ve olamazda aksini idda edenden şüphe duyarım.
Sizin dediğinize göre diye cümleye başlayıp aslında dediğimden tamamen bağımsız cümleler kuruyorsunuz. Diyorum ki 2 haftasını dolduramayan insanları görebilen sizler 4-5 ayını dolduran üyeleri göremiyorsa burada kocaman bir sorun vardır.​

Sizin dediğinize göre diye cümleye başlayıp aslında dediğimden tamamen bağımsız cümleler kuruyorsunuz. Diyorum ki 2 haftasını dolduramayan insanları görebilen sizler 4-5 ayını dolduran üyeleri göremiyorsa burada kocaman bir sorun vardır.​
"2 haftasını doldurmak" cümlesi sadece deneme yetkililer içindir. Bu cümlede ki sayı deneme sürecinde ki birinin çabasına göre artabilir veya azalabilir. Üyelerin yetkili olmalarını biz isteyemeyiz sadece rica edebiliriz. Eğer ki bir arkadaş zaten yetkili olmak istiyor ise forumda kendini göstermeye çalışır.

Şey ya Yusuf Demir bence bu açtığın konu çok saçma :D Çünkü yetkiliyken ki halini biliyorduk hepimiz ve yönetime büyük bir saygın vardı. Forum Yöneticisi olunca İbrahime teşekkür edip işte gereken görevlerin ne olduğunu felan öğrenmeye çalıştın ve oraya gelmek hiç kolay olmadı dimi bunu kendinde kabul ediyorsun. Şimdi seni kim gazladı da 1 ya da 2 konu açmakla yetkili olabilirsiniz diyorsun ? Zaten Editör alımlarımız mevcut ve ihtiyacımızda var bu kurallara uyan, istekli arkadaşları çağırıyoruz. Ayrıyeten kendin diyordun bana da bu konuda laf atmıştın yönetim ne için var diye :D Bırak yönetim işini yapsın ;) Bu yazdıklarınla hiçbir arkadaş umarım gaza gelmez :D

Şey ya Yusuf Demir bence bu açtığın konu çok saçma :D Çünkü yetkiliyken ki halini biliyorduk hepimiz ve yönetime büyük bir saygın vardı. Forum Yöneticisi olunca İbrahime teşekkür edip işte gereken görevlerin ne olduğunu felan öğrenmeye çalıştın ve oraya gelmek hiç kolay olmadı dimi bunu kendinde kabul ediyorsun. Şimdi seni kim gazladı da 1 ya da 2 konu açmakla yetkili olabilirsiniz diyorsun ? Zaten Editör alımlarımız mevcut ve ihtiyacımızda var bu kurallara uyan, istekli arkadaşları çağırıyoruz. Ayrıyeten kendin diyordun bana da bu konuda laf atmıştın yönetim ne için var diye :D Bırak yönetim işini yapsın ;) Bu yazdıklarınla hiçbir arkadaş umarım gaza gelmez :D
Konuların saçmalığını anca düşünce dağarcığın kadar düşünebiliyor ona göre yargılayabiliyorsun. Yönetimin amacı burada sadece istekli olanları direkt 2 haftasını doldurmadan deneme sürecine almak değil. Hiç bir kimse direkt yetkili olduğu gibi rankının neler olduğunu öğrenemez zaten bunu söyleyen kişinin ilk halini görmek bile istemiyorum ki bu karşımda ki şahıs daha düne kadar Mc-Tr discord sunucusunda sırf kendi düşüncesine uymayan şahıslara ''Cahil'' yaftası vuran bir kişiydi, ve bu kişiyi kusura bakmasında kimse yüzsüzce halen alıp yetkili kadrosuna katan insanlar var. Buradan sonrası @smt287 'e cevaım. Burada hem sizin üyelerinize laf atan birinden bahsediyoruz hem de 2 haftasını doldurmamış insanların deneme olarak alınıp daha 1 ayını doldurmadan emekli tagını almalarından bahsediyorum. Siz belki ileriyi görmüyorsunuz bir hevesle yetkili olarak aldığınız bu insanlar 1 ayını doldurmadan tagları bırakıp eski forumlarında ki veyahut daha önceden bulundukları forumlara dönerek bu forumu bir yan araç olarak görecekler. Bunu sizlere söylemekten gerçekten utanıyorum ki sizler benden daha fazla bu rankı elinizde bulundurdunuz sizlerin tecrübeli olması gerekirken yetki kadrosuna aldığınız şahıslar gerçekten göz yaşartıyor. Sizler deneme olarak alıdığınız insanın sadece size verdiği bilgiler ile ilgileniyor onları onlara göre değerlendiriyorsunuz. Yetkili bilgileri kategori altında verilen bilgiler sizlerin düşüncelerini sınırlayarak insanları tanıma yolunda çok pasif kalıyor ve bu nedenden dolayı o rankları bırakan birden fazla insanlar oluyor ve sadece sizin o ranklarda kalması da sizce bir tesadüf mü lütfen burada hem üyeleri hem de kendinizi kandırmayın. @IrfanDmn bu arkadaşa cevap bile vermeyecektim halen sergilediği tavırlar ne kadar ukalaca olduğu yazım şeklinden belli ben ciddi bir eleştiri yapıyorum forumda sizler bunu forumu kötülemek için olduğunu düşünüyorsunuz siz sadece düşündüğünüz gibi olduğunu düşünüyorsunuz. Yetkili kadrosundan biride akıl edip Yusuf kardeşim neden böyle bir konu açtın o kadar yetkili mazin oldu ne yani şimdi bu? gibi bir soru sormaktansa konuma gelip beni etiketleseydin gerekli cevabı verirdim diyorsunuz, işte sizin yanılgıya düştüğünüz yer burası siz cevap vermek için doğmuşsunuz zaten sormak için değil. Unutmayın her soruya veya cevaba cevabı olanlar cahildir. Düşünenler ise her şeyi merak edip soranlardır. Burada size cahil veya akıllı demiyorum zaten herkes kendini bir şekilde kategorize ediyor.​

Yusuf ya :D üzülüyorum sana. Beni tanımayan bir insan. Hayatınız beni eleştirmekle beni kötülemekle geçmiş. İnsanlara beni kötü sıfatlarla tanıtıyorsunuz ve sağdan soldan 1 tlye aldığınız düşünceleri düzeltmeye çalışırken buna küfür eden buna laf atan insanlara cahil diyordum evet. Bundan rahatsızlık duymuyorum ve hala ve hala kendi düşümcene göre insanlara cahil dediğimi zannediyorsun. Konu forumu eleştirmek beni değil burda bende senin hakkında bir şeyler demeyi bilirdim.
Halen düşüncelerimi aşağılayacı cümleler kurmaya devam ediyorsun seni eleştirmiyorum çünkü eleştirilecek kadar değerli değilsin nezlimde. Türkçe çeviri gibi laf sokma çabası içerisine girmende bunun cabası. Sağdan soldan aldığım 1 liralık düşünceler ile seni tanımlayabiliyorsam artık ne kadar değersiz olduğunu söylememe gerek yok diye düşünüyorum ama sen yaşının verdiği ergenlik ile halen saçma sapan cevaplar hiç bir tutarı olmayan yerleri savunmaya devam edeceksin bak cümlemin sonunda ne dedim her cahilin soruya veya cevaba verecek cevabı vardır sen halen anlamak istemiyor halen cevap verme çabası içine giriyor cevap vermediğin zaman altta kalmış hissediyorsun ve bu yüzden yine de cevap vermeye çalışıyorsun cevaplarının ne kadar saçma olduğunun bir önemi yok senin için sadece cevap olsun sırf son cümleyi sen kur ve konu kapansın istiyorsun. Kendi cümlen ile ne kadarda ilimsiz ve efkarsız olduğunu anlatıyorsun aslında insanlara 15-16 yaşındasın ama 30-40'lı yaşlarda ki insanların tecrübelerine veya bilgilerine sahib bir eda ile etrafta dolanıyorsun. Gerçekte beni görsen elinin burada yazdığı kadarının 2 kelimesini ağzın ile söyleyebilsen anlından öpecem. Eğer bir gün büyürsen o zaman gel seni eleştireyim. Burada büyüme kelimesinin ne manaya geldiğini açıklamayacağım biraz aklının çalışması lazım çünkü vesselam.​

Yusuf ya acınılcak haldesin :D Kendi kafanda kurguladığın şeyleri yaşamaya devam et canım :D Hani şurdan deli çevirsek yüzüne tükürür gider :D Bundan sonra daha da yazmıyorum acınılcak halinde kal ya :D
Görüyorum ki tüm cümlelerinde sadece şunu kullanıyorsun '' Acınacak haldesin Yusuf yaaaa '' Buradan sana iki çıkarım yapacağım. Kelime dağarcığın şunlardan oluşuyor; acımak,yaaaaa bunlardan öte bir kelam kurabiliyorsan gerçekten şaşıracağım. Cümlelere nasıl başladığın bile ne kadar samimiyetsiz ve güvensiz bir yazı ele aldığını gösteriyor. Neyse son çıkarım ise şu; Çok acıma acınacak hale düşersin. Sen sadece insanlara acıma duygusu olan birisin unutma acıyan değil üzülen ol çünkü acıyanlar asıl acınacak hale sahip olan insanlardır. Tabii sen yine bana '' yaaa Yusuf sen acınacak haldesinn '' 2005'lerin ergen kızları gibi tripli yazıların bile ne kadar ilimsiz olduğunu gösteriyor. Mc-Tr'yi daha kaliteli bir yer sanardım demek kalitesini senin gibi şahsı ilimsiz ve alakasız kişiler belirliyormuş.​

Laf atacak yer arıyorsun ve acınılcak haldesin evet :D Bak kendi cümlelerin ile cahil olduğunu kanıtladın her şeye cevabın var be kardeşim :D
Bunu her cevabıma cevap veren akli dengesi yerinde olmayan birimi söylüyor. Ve daha az önce kendi sözüne itimat etmeyen iki yüzlü bir insansın.​

Konu başlığına ve içeriğine bakılarak yetkili olmakla iligli bir şey sarfetmişsiniz ancak şuan da yetkili olmadığınız için bunu sizin belirtmeniz çok yanlış o yüzden konuyu arşive taşıyorum. Lütfen farklı amaçlar için konuyu kapattığım sanılmasın. Zaten amacım farklı olsaydı en başta açılmasına izin vermezdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl