MC-TR'De Yetkili Olarak Görmek İstediğiniz Kişiler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FurkanÖzcan

Emekli Ekip Lideri.
Elmaslar
1.248

Discord:

FurkanÖzcan#6347

yeni_logo.png

Selam değerli MC-TR Üyeleri!

Hem karşıda olan kişiyi belki yetkili ekibine itmek ve aynı zamanda o kişiyi övmek istiyorsanız. Doğru konuda olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Şimdi konudan kısaca sizlere bahsetmek istiyorum. MC-TR Platformu üzerinde sevdiğiniz aynı zamanda bu kişi yetkili olursa çok güzel işler çıkarabileceğini düşündüğünüz arkadaşınızı veya tanıdığınızı buraya etiketlemeniz. Aynı zamanda bunu yaptıktan sonra isteğinize bağlı olarak şuan aktif olarak ekipte iş yapan sevdiğiniz bir yetkiliyi de yanında etiketleyebilirsiniz. Hem özgüven kazandırmak aynı zamanda hem o kişiyi motive etmek adına etiketleyebilirsiniz. Amacımız sadece sohbet ve muhabbet aynı zamanda eğlenmek.

Örneğin;

@--- Yetkili olsa gerçekten iyi iş çıkarabilir, şu şu özellikleri ön planda.
@---- Yetkili gerçekten işini hakkı ile yapıyor.

@Fhalinkz yetkili olsa güzel olurdu skript konusunda bilgili
@Reynixan işini gerçekten hakkı ile yapıyor.

Şahsen seni gayet başarılı buluyorum gerek yaptığın işlerle gerek davranışlarınla cidden işini iyi yapan birisin.

Gerçekten düzgün bir şekilde yapıcak derseniz eski yönetim ekibinden herhangi bir yönetici arkadaşın yönetici olarak devam etmesi güzel olabilirdi.

@cosmicfugue - Yönetici olarak görmek çok isterim kendisini. Mc-TR'nin zor zamanında tüm işleri tek başına yaparak toparlayan biri!

@>>TheLegend<< diğer arkadaşın dediği gibi forum destek konularına hızlı bakıyordu.

@FurkanÖzcan - Yetkililer arasında en çok saygı duyduğum kişidir.Her işini severek yapıyor ve saygılı biridir ?

@Aronshire - Kendisinin yetkili olmasını isterdim.Benim gördüğüm kadarıyla saygılı, düsürt biri ve çalıştığı bölümlerde hep başarılı gördüm kendisini ?

@Aronshire - Üstüne daha iyi destek vereni tanımam.

TDG Mustafa'yı görmek isterdim aynı zamanda şeflik görevini yürüttüğüm kişi ve işini çok iyi yapıyordu.

@Anathory 'yi görmek isterdim, İçerik Yöneticisi iken Takım Lideri'ydi sanırım ve çok güzel işler yapıyordu.

@cosmicfugue dememe bile gerek yok bana her konuda yardımcı olup, yetkilisine iyi iş yapmazsan yaptırım uygularım demek yerine onun gelişimine önem veren sayılı yöneticilerdendir bende yeri ayrıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl