Mc-tr'de çıkan google reklamları hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akrei!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.506
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akrei!

Sans commentaire.
Elmaslar
672
Minecraft
zero2

Discord:

Akrei#9940

Başlıktada görmüş olduğunuz gibi mc-tr'de artık google reklamları çıkıyor, en azından bana çıkıyor.
Sizede çıkıyorsa düşünceleriniz nelerdir?​

Adblock kurmak tek çözüm. Sitenin de para kazanmaya ihtiyacı var. Bu nedenle sadece "MC-TR Donator" yetkisine sahip arkadaşlara bu reklamlar engellenmiş olacak. Lakin bunu belirttiğim gibi Adblock ile çözebilirsiniz.

AdBlocker çözümdür fakat üşenenler için kullanılan çoğu antivirüs programında yine reklam engelleyiciler var mesela lisanslı kaspersky kullanıyorum ve hiç denk gelmedim.

Opera Web Tarayıcısında Ücretsiz Bir Şekilde Bütün Reklamları Engelleme Var. Ben Kullanıyorum Çok da Hızlı

Eeeee olsun bi zahmet sitenin giderleri var o kadar çok mantıklı olmuş

Şahsen mobilde biraz rahatsız ediyor boyutu fakat ben daha önceden eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Yani geç bile kalınmış.

Güzel olmuş geç kalınmış bir karar eskiden var dı kaldırdılar.

Buradan 3 kat fazla kayıtlı üyesi olup her sayfada reklam çıkan bir forum vardı herkes bilir. Bakın şuan oraya kimse girmiyor. Oradaki gibi her sayfaya tıklayınca çıkmazsa yanlarda olan reklamlar dert değil. Forumda kazansınki yeni özellikler getirsin.

Bu site nerden ekmek yiyecek peki?
zaten keyubu reklamlarına karşılık senelik domain + host bedavaya geliyor(dur) sidebar reklamları mevcut, yöneticilerin forumla ilgilendiği yok zaten hem satıcı olup hem yönetimde olanlar olmasa forumda doğru düzgün yönetici yok.
Bir sorunsal konusuna hit kasılsın diye 2 hafta karar verilmediğini biliyorum ben o yüzden bana hiç burda boş konuşma.
Edit : Forum kazansın diyenlere forumun aylık kazancı;

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl