MC-TR ZAMANI | by: Ada Gürsoy | Just MC-TR!

Nasıl Olmuş?

• Güzel!

Oy: 2 66,7%
  • Kötü!

Oy: 1 33,3%

• Kullanılan toplam oy
    3

Ada06

system administrator
Elmaslar
476
Minecraft
AdaGursoy

Discord:

adagursoy

Selam arkadaşlar, geçen gün attığım tasarımları bazı arkadaşlarım alıp başkalarına ücretli satmaya çalışmış. Bu duruma karşı artık tasarımlara soru işareti koyacağım. Birdaha böyle bir durumla karşı karşıya kalırsam arkaplana kocaman bir ADA GÜRSOY yazısı koyacağım, böyle şeyler yapmak istemiyorum. Neyse arkadaşlar size ücretsiz olarak dağıttığım ve benim ücretli olarak aldığım faddy_stil'i sizlere sunuyorum. Zaten önceden de atmıştım da artık text değişikliği yaptım. Neyse uzatmayım :)

mc-tr.png

Rig bu sefer yok, aynı olayla rigde de karşılaştım :(

Beğenen arkadaşlarım varsa discorddan arkadaşlık isteği atabilir ve ücretsiz bir şekilde yaptırabilir.
Discord: Ada Gürsoy#0760
Sponsor: İnş yakın zamanda

nEdİoYn OğLuM sEn

Yazıyı düzeltmen dileğiyle, Başarılar.

Tasarımların güzel fakat hep aynı tarz oluyor. Bence dizayn şeklini değiştir.

Rigi kaldırıp yazıyı değiştirmişsin font bile aynı daha özgün içerikler yapman gerek. Başarılarının devamını dilerim.

Geçen ki konunada yazmıştım çok fazla problem var eğer metal yazı degradesini Ertaşın stil packından alıyorsan onların renk kodlarıyla azcık oynayıp daha değişik yazılar elde edebiliyorsun test etmelisin :/

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl