MC-TR Yetkilileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SansarReisOfficial

Tasarımcı
Elmaslar
415
Minecraft
CrazySansar

Discord:

Corrsy#7006

30 Ağustos Şiir Yarışmasını yapan yigitefe_okur foruma her geldiğinde hesabı siliniyor sanırım. Umarım yapılan etkinliğin ödülleri verilecektir, sizden yanıt bekliyorum.

konu altındaki mesajlar neden silindi? Cevap bekliyorum.

Merhabalar,

Etkinlik sorumlumuz ekipten ayrıldığı için etkinliğin devamını sağlayamıyoruz, şiir yarışmasında birisi seçilmediği için ödül olarak bir şeyde veremiyoruz.

Merhabalar,

Etkinlik sorumlumuz ekipten ayrıldığı için etkinliğin devamını sağlayamıyoruz, şiir yarışmasında birisi seçilmediği için ödül olarak bir şeyde veremiyoruz.
3 kişi seçildi. 1. benim 2. Proomp 3. yü hatırlamıyorum

Bu tür durumlar üyeleri forumdan soğutabiliyor.

Ekran görüntüsü iletsen güzel olur bence sözde olabilir kanıt sun :).
Bir şiir yarışmasına katılıyorsun. Ödül olarak 1 bildirim (180₺) hakkı verilecek. Şiir yazıp gönderiyorsun ve yarışma bittiğinde 1. seçiliyorsun. 1 hafta içinde ödülün verilecek deniliyor ve sen de bekliyorsun fakat ertesi günü foruma bir bakıyorsun ki ortada ne yarışma konusu var ne de yarışmayı düzenleyen yetkili. Neyin kanıtını sunacaksın şimdi sen? Bunu ancak yetkililer bilebilir ki yönetici üstte çok saçma bir açıklama yapmış. Ödülleri vermeyeceği her halinden belli.

Merhabalar,

Devamını sağlaman gereken bir etkinlik yok, ödüllerini vermen gereken bir etkinlik var. Şiir yarışmasnıda birisi değil 3 kişi seçildi. Nasıl utanmadan böyle bir açıklamada bulunabiliyorsun ki? O silinen etkinlik konusuna bir bak istersen:
- https://www.mc-tr.com/konu/mc-tr-mc...ayramina-ozel-siir-yarismasi-basliyor.115930/
Konu içerisinde etkinlikğin sonuçlandığı ve sonuçlanan konunun bağlantısı da bulunuyordur veyahut açılan konunun özel bir kategorisi vardır muhakkak. Mc-tr etkinlikleri veya adı her ne ise o kategoriye bakıp silinen konulara göz atmanı öneririm.

Merhabalar,

Cidden hayatımda daha garip bir açıklama görmedim. Etkinlik sorumlusu ekipten ayrıldıysa yerine birisini bulana kadar ekipten birisini vekaleten görevlendirerek (diğer etkinlikleri devam ettiremiyorsanız bile) en azından halihazırda sonuçlanmış olan etkinliklerin ödüllerini teslim etmek bu kadar zor olmasa gerek.

Tabi aslında bir de şöyle bir şey var, mesajda "şiir yarışmasında birisi seçilmediği için" diye bir sebep sunulmuş, bu da gösterir ki forumun yöneticisi forumda gerçekleşen şiir yarışmasının bir değil üç kazananı olduğunu, "seçilmediği için" olarak adlandırdığı kazananların ise çoktan seçilmiş olduğunu bilmiyor...

Ekran görüntüsü iletsen güzel olur bence sözde olabilir kanıt sun :).
Silinmesi beklenmeyen bir konu ansızın siliniyor ve sen gelip kanıt mı istiyorsun? Bu platform her geçen gün daha da ilginçleşiyor...

Bir şiir yarışmasına katılıyorsun. Ödül olarak 1 bildirim (180₺) hakkı verilecek. Şiir yazıp gönderiyorsun ve yarışma bittiğinde 1. seçiliyorsun. 1 hafta içinde ödülün verilecek deniliyor ve sen de bekliyorsun fakat ertesi günü foruma bir bakıyorsun ki ortada ne yarışma konusu var ne de yarışmayı düzenleyen yetkili. Neyin kanıtını sunacaksın şimdi sen? Bunu ancak yetkililer bilebilir ki yönetici üstte çok saçma bir açıklama yapmış. Ödülleri vermeyeceği her halinden belli.

Devamını sağlaman gereken bir etkinlik yok, ödüllerini vermen gereken bir etkinlik var. Şiir yarışmasnıda birisi değil 3 kişi seçildi. Nasıl utanmadan böyle bir açıklamada bulunabiliyorsun ki? O silinen etkinlik konusuna bir bak istersen:
- https://www.mc-tr.com/konu/mc-tr-mc...ayramina-ozel-siir-yarismasi-basliyor.115930/
Konu içerisinde etkinlikğin sonuçlandığı ve sonuçlanan konunun bağlantısı da bulunuyordur veyahut açılan konunun özel bir kategorisi vardır muhakkak. Mc-tr etkinlikleri veya adı her ne ise o kategoriye bakıp silinen konulara göz atmanı öneririm.
Aslında kardeşim burada olayı çok da güzel bir biçimde özetlemiş ama mesajı yazmışken geri silmek istemedim, eline sağlık @Fireza

Bakalım başka neler göreceğiz burada...

Merhabalar,

Forumdaki tüm yetkililerin görevleri farklıdır, etkinliğin sorumlusu ben değildim Topluluk Yöneticisi adlı arkadaşımızdı bu arkadaşımıza biz ulaşamıyoruz. Etkinliği takip etmiyordum normal olarak.

Belirttiğiniz konu Genel Görünümden değil Kalıcı olarak silinmiş o arkadaş tarafından konuya ulaşamıyoruz fakat yarışmada ödül sahipleri seçilmiş ise eğer kayıtlardan bulabilirsem tabii ki ödüllerini teslim edeceğim.

Bu arkadaşımızın yaptığından dolayı sizlerden onun adına ben özür dilerim.

Konu amacından çıkmaması için konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl