MC-TR | Yaz Ayı Oyun Çekilişi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 74909

Selamlar, Türkiye'nin en büyük Minecraft platformu (MC-TR) Ailesi,
Yaz ayına girmemizle aklımızı kurcalayan çekilişler kafamızda şekillenmeye başladı ve biz de bunları hemen hayata geçirelim dedik. :)) Bundan sonra kısa süreli şekilde bu seriyi sürdüreceğim ve sık sık sizlere bu yaz aylarında oyunlar dağıtacağım.

Lafı uzatmadan geçelim; çekilişe katılmanız için yapmanız gerekenler:

- Sizlerin adını çekilişe katmamız için konuya ''Elmas'' ifadesini bırakmanız çekilişe katılmak için zorunludur.

- Ek olarak vereceğiniz bir bilgi var ise yorum atmanız zorunludur.

- MC-TR Discord grubunda bulunmanız zorunludur.

Tek zorunlu olan maddeler bunlardır arkadaşlar. Sizleri çok sıkmak veya şart koşmak istemedim çünkü bu çekilişleri herhangi bir beklenti duyarak yapmıyoruz.

Talihliyi çekiliş yani kura sistemi ile konuya elmas bırakanlar arasından seçeceğim.

Çekilişin Açıklanma Tarihi: 21 Haziran 2019 - 18.00

-Şimdiden başarılar.
Çekilişe katılıyorum.

katılıyorum

Tamda yeni bilgisayar aldığım dönemde teşekkürler MC-TR :)

75112

Hepinizi çekilişe eklediğimizi ve çekilişin tarafsız bir siteden tarih ve saat belli olan şekilde yapıldığını göstermek amacıyla yukarıdaki görüntüyü aldım. Kafanızda bir soru işareti kalmasın arkadaşlar.

1 Asıl Talihli ve olası bir soruna karşı 3 yedek talihli çektik.

75111

ASIL TALİHLİ: @xMustafaTR0 Benimle lütfen Discord üzerinden iletişime geçerek Steam Hesabımı arkadaş olarak ekleyiniz.

1. Yedek Talihli: @Murat1618 Asıl talihli cevap vermediği veya bir problem çıktığı takdirde hediyeyi alacak ilk kişi.

2. Yedek Talihli: @Forgean Asıl talihli cevap vermediği veya bir problem çıktığı takdirde hediyeyi alacak ikinci kişi.

3. Yedek Talihli: @muhammet1183 Asıl talihli cevap vermediği veya bir problem çıktığı takdirde hediyeyi alacak üçüncü kişi.

Ekli dosyayı görüntüle 75112

Hepinizi çekilişe eklediğimizi ve çekilişin tarafsız bir siteden tarih ve saat belli olan şekilde yapıldığını göstermek amacıyla yukarıdaki görüntüyü aldım. Kafanızda bir soru işareti kalmasın arkadaşlar.

Ekli dosyayı görüntüle 75111

ASIL TALİHLİ: @xMustafaTR0 Benimle lütfen Discord üzerinden iletişime geçerek Steam Hesabımı arkadaş olarak ekleyiniz.

1. Yedek Talihli: @Murat1618 Asıl talihli cevap vermediği veya bir problem çıktığı takdirde hediyeyi alacak ilk kişi.

2. Yedek Talihli: @Forgean Asıl talihli cevap vermediği veya bir problem çıktığı takdirde hediyeyi alacak ikinci kişi.

3. Yedek Talihli: @muhammet1183 Asıl talihli cevap vermediği veya bir problem çıktığı takdirde hediyeyi alacak üçüncü kişi.

Kazanan arkadaşa hayırlı olsun :)

Arkadaşlar @xMustafaTR0 Batuhan'ın yan hesabı. Oyuna gelmeyin.

Ekli dosyayı görüntüle 75112

Ekli dosyayı görüntüle 75111

Kazanan arkadaşa hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl