Ahmet COLAK
Asteria Network
- Elmaslar
- 48
- Minecraft
- AhmetColak
Discord:
AhmetÇOLAK#7588
MC-TR Ailesinin Saygı Değer Üyeleri, SELAMLAR
Konuya girmeden önce kısaca giriş yapmak istedim.
:chopper:
BEN KİMİM ?
Öncelikle Merhaba, ben Ahmet ÇOLAK belki içinizden beni tanıyan olabilir tanımayanlar için de kısa bir şekilde kendimizi izah etmek isterim. 2013 Yılında Minecraft oyununa giriş yaptım ve uzun çabalar sonucun da bu zamana kadar gelebildim. 2 sene oyunculuk yaptıktan sonra hayallerimi gerçeğe dönüştürmek adına sunucu kurdum kurduğum bu sunucu belki balığına diyebiliriz ama tutmuştu.O sunucunun tutmasından güç alarak bir sunucu daha açtım, sonra bir sunucu daha, sonra bir sunucu daha ve en son kendimi DUST THE DUCK ekibinin lideri olarak buldum. DUST THE DUCK ekibi yeni hayalleri hayata geçirmek için kurulmuş bir platformdu, çıkan ailevi sıkıntılardan dolayı ara vermiştim ve dolayısı ile ekip işi de durmuştu ama artık GERİ DÖNDÜM! Uzun lafın kısası alışılmışlığın dışına çıkmaya çalışan küçük bir oyuncuyum diyebilirim.
:mc_440-0:
KONU'YA GİRİŞ
Bu konuyu açmamda ki sebep Minecraft Türkiye aleminin bitmiş ve fazlası ile oyuncu yitirmiş dönemin de ortaya çıkan sorunlar, OP sunucular, çalıntı sorunları ve klasikleşmiş sunucular. İşte tam bu yüzden bunları çözüme kavuşturmak adına bu konuyu açtım. Umarım fikir alabilirim ve yardımcı olabilirim.
:mc_2-0:
SKYBLOCK SUNUCULAR!
Bu oyun türü gündemimize oturmuş hale gelmiştir. Eskiden basit bir ada ile farmlar yapıp oradan gelen kaynakları market'de satarak geçimimizi sağlıyorduk, amma velakin yeni çıkan ve oldukça sinir olduğum ' OP ' ön ek'ini alan sunucular Skyblock türünü bir nebze yere düşürüp bir nebze de eski tadını bizden çalmıştır. Her ne kadar bu sunucular
oyuncular tarafından oynansa da bunun sebebi yine 'OP' sunuculardır, çünkü oyuncular eski sunucuların tadını hiç bir yerde alamıyorlar. Bunların önüne geçmek adına siz değerli üyelerin fikir ve kaynaklarını almak istedim.
:mc_268-0:
SURVİVAL SUNUCULAR!
Bu oyun türümüz ise hala hâlâ değerini kaybetmemiştir. Ama bu zamanda çok nadir oynanan oyun türleri katogorisine giriş yapmıştır.Ben de bundan dolayı bu oyun türünün eskisi kadar zevkli ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımız hale getirebilmek için elimden geleni ardıma koymayacağım. Bunu yapabilmem için ise siz değerli üyelerin nasıl Skyblock sunucu türüne yapmış olduğunuz görüşlerinizi bu paragraf için de yapmanızı sizlerden istiyorum.Ben eski survival sunucu kurucularındanım eskiden neyin nasıl yapılabileceğini, hangi tarz mimarilerin beğenildiğini az da olsa biliyorum.Bundan dolayı kendimi Survival sunucu açarak başarıya yükselebileceğime de inanıyorum.Ama Skyblock sunucu türü'nü de kenar'a atmak istemiyorum.Kararsızlığım bundan ibarettir.
:mc_63-0:
SİZCE NE YAPMALIYIM ?
Skyblock Sunucu açarak mı yoluma devam etmeliyim, yoksa Survival Sunucusu açarak mı yoluma devam etmeliyim ?
Cevaplarınız beni minnettar edecektir. Lütfen cevaplarınızı, görüşlerinizi ve benim ile aynı ekip'te yer alıp almayacağınızı benden saklamayarak bu karanlıktan aydınlığa çıkmama yardımcı olunuz...
:mc_50-0:
DİP NOT!
Eğer bu yolda siz de benimle iseniz İsminizi, ilgilendiğiniz alanı ve Discord adresinizi yorumlara yazınız.
DUST THE DUCK!
İYİ AKŞAMLAR MC-TR AİLESİ
ESENLE KAL!