MC-TR Sorunsalları Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BRKN

deli
Yasaklandı
Elmaslar
207
Minecraft
LordBorakan

Discord:

BRKN#0929

1597086554727.png

MC-TR BENİ DOLANDIRDI AKADAŞLAR SAKIN BUNLARDAN REKLAM ALMAYN HÜÜÜ

SORUNSAL AÇIYOM ARTIK ANLADINIZ SZİ HÜÜÜ

HAWLİYİM SORUNSAL AÇTIM ÇEKİLİN ÖNÜMDEN HÜÜÜ

SORUNSAL SORUNSALINI AÇTIM TAMAMMI

(Türkçe hataları ve diğer şeylerin hepsi ironidir ve MC-TR'nin bu konuyla alakası yoktur, sadece son zamanlarda çok fazla sorunsal konusu açıldığı için böyle bir konu açma gereği duydum. Saygılarınızla...)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

4b0vve.jpg

Son düzenleme:
Bu konunun sorunsalını açıcam (!)

aç sorunsal otur mısır kola çek izle

kendi konuma yorum attıım hawaliyim yee sigara içiyorum kadıköy (!)
(PusAt inanmadığı için yazdım. Yukarıda bulunan parantez içindeki yazılarda da yazdığım Türkçe'm nasıl ise şu anda da aynı şekilde yazıyorum gördüğünüz gibi. İyi günler hala inanmıyorsanız gördünüz şu an.)

kendi konuma yorum attıım hawaliyim yee sigara içiyorum kadıköy (!)
(PusAt inanmadığı için yazdım. Yukarıda bulunan parantez içindeki yazılarda da yazdığım Türkçe'm nasıl ise şu anda da aynı şekilde yazıyorum gördüğünüz gibi. İyi günler hala inanmıyorsanız gördünüz şu an.)
ne diyorsun kardeşim hiçbirşey anlamıyorum

ne diyorsun kardeşim hiçbirşey anlamıyorum
ProDota hesabının sahibi benim ondan bahsediyordum. Zaten konu başında bulunan parantez içindeki yazılarda bulunan Türkçe'm ile şu an yazdığım Türkçe'm aynı, gerek imla kuralları gerek kelime kullanımı olarak.

ProDota hesabının sahibi benim ondan bahsediyordum. Zaten konu başında bulunan parantez içindeki yazılarda bulunan Türkçe'm ile şu an yazdığım Türkçe'm aynı, gerek imla kuralları gerek kelime kullanımı olarak.
nbr

Bu konu da sorunsal olduğu için kendi kendine paradoxa girmişsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl