MC-TR Satranç Turnuvası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.592
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Garp

Ziyaretçi
15597ebacb5ef697af9c261c8f06c17b.jpg

MC-TR Satranç Turnuvası

Merhabalar... Bu akşam saat 21:00 sularında bir satranç etkinliği düzenlenecektir. Katılmak isteyenler aşağıdaki katılım şartlarını yerine getirerek yorum atabilirler. Hızlı bir şekilde ödüllerden ve etkinlikten bahsedeyim.

! Etkinlik
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
üzerinden gerçekleşecek, etkinlik başlamadan önce girip siteye bakabilirsiniz. KAYIT OLMANIZ GEREKMEKTEDİR!

Oynanış Süresi ve Oyun Süresi
Turnuva başlamadan önce 5 dakika hazırlık süresi olacak, kişiler oyuna başlamadan önce son kez tuvalete gidebilir, çayını veya kahvesini ve abur cuburlarını yanına alabilir. 5 dakikalık hazırlık süresi bittiğinde ise 45 dakika sürecek oyuna geçiş yapılacak. Yani genel oyun toplam 50 dakika sürecek.
Oyun boyunca 5+3 şeklinde maçlar atılacak. Peki bu 5+3 nedir? Oyuna başladığınız zaman 5 dakikanız olacak ve her hamle yaptığınızda sürenize 3 saniye eklenecek. 5 dakika olan süreniz biter ise bayrağınız düşer ve rakibiniz oyunu kazanmış olur.

Tür, Ödüller ve Kurallar
Tür:
Ödüller:
Etkinlik birincisine,
3 haftalık Premium Üyelik
Satranç ile ilgili özel bir madalya
Satranç ile ilgili özel bir flama (1 ay)
500 ödül puanı

Etkinlik ikincisine,
2 haftalık Premium Üyelik
Satranç ile ilgili özel bir flama (2 hafta)
250 ödül puanı

Etkinlik üçüncüsüne,
1 haftalık Premium Üyelik
Satranç ile ilgili özel bir flama (1 hafta)

Kurallar:
1- Küfür, hakaret, aşağılama gibi davranışlar yasaktır.
2- Hile kullanımı kesinlikle yasaktır, etkinlikten men edilmenize ve forumdan bir süre yasaklanmanıza sebep olur!
3- Laubali hakaretlerde bulunmak yasaktır.
4- Etkinlik boyunca koordinatörün sözü dışına çıkmak yasaktır.

Etkinliğe katılmak için,
Konunun altına "Etkinliğe katılıyorum Discord'um Garp#2280 ve lichess hesabım
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
" şeklinde yorum yapmanız gerekmektedir.

sunucusunda bulunmanız gerekmektedir.

Etkinliğe katılıyorum discord idim
Aronshire#7244 lichess hesabım

Not: eski hesabımı kaybettim yeni hesap açtım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl