MC-TR Onaylı Çalışan Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SirTrueWolf

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
13
Minecraft
SirTrueWolf

Discord:

SirTrueWolf#2663

*Ad soyad :Yağız Gökçe
*Dogum tarihi (gg/aa/yyyy) :24/11/2002
*Okuduğunuz/Son mezun olduğunuz okul: Lise || OrtaOkul
*Meslek :Öğrenci
*Forum üyelik adı:SirTrueWolf

Teknik Bilgilerin

*Yabanci dil bilgisi ve seviyesi :%90 Üst Düzey
*Bilgisayar bilgisi ve seviyesi :%95 Üst Düzey
*Teamspeak & Discord bilgisi ve seviyesi : %100 Üst Düzey
*Forum bilgisi ve seviyesi : %90 Üst Düzey
*Bölümünde neler yapabilirsin : Her bölümde çalışmak ve görev almak istiyorum azimli ve özgüvenli bir insanım
*Daha önce görev aldığınız forumlar ve rütbelerinizi yazın : Forum WOTMP -- YönetimEkibi Administrator Nitrado -- Ekip Lideri
*İstediğiniz Bölüm & Yetki: Her Bölümde Görev Almak İsitiyorum Yetki Olarak İse Siz'ler birşey düşünürseniz.

Düşüncelerin

* Kendini bize anlatır mısın? : İsmim Hüseyin Yağız genelde yağız ismini kullanmayı tercih ederim samsunda oturuyorum lise öğrencisiyim 7 8 yıldır bilgisayarda bu işlerle uğraşıyorum küçüklükten beri abimden birşeyler kapa kapa geldim buralara abim nitrado'da çalıştığı zamanlarda beraber ankaraya gidip geliyorduk nitrado ana makinesi olduğu yere [türkiye içerisinde] sonra biz ayrıldıktan sonra kendi başıma birşeyler yapmaya çalıştım sonunda'da serverkurma hizmetlerinde şuan manager olarak görev yapıyorum şuanlık bu kadar
* Neden seni seçmeliyiz? : Çok ciddi bir insanım azimli özgüvenli bir insanım hiyerarşi sisteme alışkınım saygılı ve dürüst bir insanım verilen görevleri yerine getirebileceğime inanıyorum
* Hangi bölüm ekibinin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun? : Hepsinin kendime uygun olduğunu düşünüyorum.
Not: Sadece Minecraft Üzerinde Bilgim Yok Gta5 Arma3 Cs:go Lol Bilgim Tüm Oyunlar Üzerinde Vardır Rp Sunucuları Olsun Pvp Her Sunucu Ve Oyun Hakkında Bilgim Vardır
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

En erken ne zaman dönüş yapılacak.

Son düzenleme:
Herhangi bir alan söyleyemediğiniz için başvurunuzu kabul edemeyeceğim. Hangi alanda başvuru yapmak isterseniz o alandaki başvuru formunu alıp tekrar konu açın.

İyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl