MC-TR isteğim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YunusB3Y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 539

YunusB3Y

Sevgiler, Saygılar Blaze Bey
Elmaslar
309
Minecraft
YunsBEY

Discord:

@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857

Merhaba dostlar bugün sizler ile bayağıdır aklımda olan birşeyi paylaşmak istedim.

Şimdi bildiğimiz gibi mctr de Türk sunucuları diye bir bölüm var yalnız bu bölümde kim konu açarsa en son açan en üstte kalıyor. Bence bu çok saçma benim düşüncem ise;

Bu Türk sunucuları kısmı bir elden geçirilsin. Türk sunucuları bölümüne geçince Hub skyblock faction gibi ayrılırsın ve mesela skyblock bölümüne girince banner ler çıksın burada oy a göre sıralama yapılsın ve tıklanınca da konu tasarımın a geçiş yapsın. Ve bu oy kısmı sunucu isminden vote olan basit bir plugin in sistemi ile bitleştirilirsede tadından yenmez :) böyle bir güncelleme yapılır ise eğer öncelik ile oy a göre insanlar doğru düzgün serverleri görür ve oynarlar. Ayriyeten ise sunucu içinden vote atmak için girince de foruma atar ve forumdaki görüntülenme de artar. Vede bu banner ler tafaınada Bi reklam yapıda para kazanılabilir.

Neyse çok da uzatmaya gerek yok.

Eğer bu düşünceme katılıyor iseniz beğenin lütfen veya saçma bulursanızda nedenini yazarsanız sevinirim.

İyi günler MC-TR

böyle bir şey yapmak çok zor ama söyle yapılabilir en çok görüntülenme alan en üste çıkar yada en çok beğenilen

Yeni açılan sunucular gözden uzak kalacağı için yeni konusu açılan sunucuların büyümesinin önü kesilecektir.

Yeni açılan sunucular gözden uzak kalacağı için yeni konusu açılan sunucuların büyümesinin önü kesilecektir.

Hayır kalmayacak bunu 2 çözümü var.
1. Si ben plugin ile oy verme demişim yani adam sunucusunda oy verdirerek de öne geçebilir.
2. Si konu açınca zaten en son açılan konular kısmında çıkıcak. Veya mesaj yazınca da son yazılan mesajlarda çıkıcak.

Hayır kalmayacak bunu 2 çözümü var.
1. Si ben plugin ile oy verme demişim yani adam sunucusunda oy verdirerek de öne geçebilir.
2. Si konu açınca zaten en son açılan konular kısmında çıkıcak. Veya mesaj yazınca da son yazılan mesajlarda çıkıcak.
"1. Si" dediğin yol aşırı saçma. Her türlü açığı bulunur ve ortaya haksız rekabet çıkar.

2.'si ise sadece 4-5(Emin değilim) sunucudan başka son açılanlar bölümü dışındaki sunucular oyla yukarı çıkacağı için o 4-5 sunucu dışındaki sunucular altta kalır.

Şu anki sistem gayet iyi. Sunucun güncelse +güncel yaz bitsin. Veyahutta mesaj fazlalığını engellemek amacıyla günde 1 kerelik üste çıkarma butonu eklersin biter. Bu kadar zahmete gerek yok.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl