MC-TR İçin Bir Logo Tasarla ve Ödülleri Kap!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmayı düşünmüyorum gereksiz ödüller grafiker gibi bir forum tagı verilseydi belki olabilirdi
katılan arkadaşlara başarılar.
Forum tagı sizin isteğiniz doğrultusunda oluşturulacağı için bunu siz seçeceksiniz yanlış okuduğunuzu düşünüyorum ödülleri gene de teşekkürler yorumunuz için.

İyi günler dilerim.

O zaman @Aselgeia 'yı buraya çağıralım. :D

Katılalım bakalım :)

Batuhan sen bize hep elmas ver xd

Ekli dosyayı görüntüle 72454

Yeni bir etkinlik ve yeni ödüllerle buralara dönmek istedim yaz ayının şerefine MC-TR ailesi,
Hepinize selamlar.
Fazla detaya inmeme gerek yok arkadaşlar, resimden ve konu başlığından anlayacağınız üzere sizlerden tatil şerefine forumumuza, forumunuza bir logo tasarlamanızı istiyoruz. Tabii ki ödüllerimiz de olacak, dilerseniz hemen onlara geçelim.

30 Haziran 2019 - 23.59 Tarihine Kadar Yapılan Logo Etkinliğinde Birinci Olan Kişinin Kazanacağı Ödül Sepeti:
1- 20 TL Değerinde Steam Cüzdan Kodu!

2- Discord ve Forum üzerinden ''Premium'' Flaması hakkı!

3- Forum ve Discord üzerinden 3 ay süreli size özel tasarlayacağımız onur flamasına hak kazanmak!

4- Sizi bir tasarımcı olarak kabul ettiğimiz için dilerseniz ''Onaylı Satıcı'' flamasından da ücretsiz faydalanabileceksiniz.

Evet arkadaşlar ödül sepetimiz gördüğünüz üzere zengin ve sizlerden de çok güzel logolar bekliyoruz. Süreniz şu andan itibaren 23 gün.

Dipnot:
Bu süre içerisinde hiçbir logo hoşumuza gitmezse ve beğenmezsek hiç kimse bu ödülden faydalanamayacaktır. Katılım için bir sınır yoktur isteyen herkes bu logo tasarım etkinliğimize katılabilir ve tasarımlarını bizlerle paylaşabilir.

Tasarımı bana ulaştıracağınız Discord adresi:
Batuhan Yenidogan#9192

Hepinize iyi günler ve mutlu tatiller. Sizleri seviyoruz.
@Pinguin

Keşke tasarımım iyi olsa :)

Kesinlikle benlik bir etkinlik değil xD

Logolarım o kadar iyi değil katılsam mı bilemedim :?

Aslında katılırım ama rezil olmak istemiyorum :D

Ben çoktan yerimi almış bulunmaktayım. Katıldım bile! :P

Forum tagı sizin isteğiniz doğrultusunda oluşturulacağı için bunu siz seçeceksiniz yanlış okuduğunuzu düşünüyorum ödülleri gene de teşekkürler yorumunuz için.

İyi günler dilerim.
nasıl katılabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl