MC-TR Giriş hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan IExlusive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 930

IExlusive

Egemenlik, kayıtsız şartsız ulusundur.
Emektar
MinePass
Elmaslar
213
Merhabalar arkadaşlar bir kaç gündür MC-TR'ye bağlanamıyordum sanırsam bakım falan yaptıyorlar diye bugün az önce gizli sekmeden açıp girmeye denedim ve girdim normal tarayıcıdan mc-tr.com adresine bağlanamıyorum forumlar kısmına da bağlanamıyorum direk hata veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum. @smt287 @Cremranyec78

mc-tr.PNG

google>geçmiş>tarama verilerini temizle>verileri temizle sonra gırer olduysa bır elmas bırde en ıyı cevap verebılırmısın

Aynı sorun bendede var. Bakım olduğu günden yana öyle. Bu sabah düzeldi. Forumdaki bir konu linki ile girmeye çalış. Giriyor.​

Aynı sorun bendede var. Bakım olduğu günden yana öyle. Bu sabah düzeldi. Forumdaki bir konu linki ile girmeye çalış. Giriyor.​
aynıısını sende yap dene google>geçmiş>tarama verilerini temizle>verileri temizle
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yanı yaptıgımız sey çerezleri temizlemek arkadaslar bendede vardı aynısı yetkılıerden bırı dedı geçmısten çerezleri temızledım sorun cozuldu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

oldumu

Son düzenleme:
Chrome'un saçmalığı başka tarayacılardan fln denersenizde girer. Neden böyle yaptığını hiçbir zaman anlayamadım(Galiba sitede en son girdiğiniz zamanki verileri kaydediyor başka zaman girildiğinde daha hızlı açmak için) ama @KonsolCraftTR arkadaşın dediğini yaparsanız sorunuz düzelcektir veya forumda eskiden girdiğiniz konular çıkıyor ya ondan birine girin düzelir. Son bir yöntemde girene kadar f5 çekmeniz olacaktır.

Son düzenleme:
Chrome'un saçmalığı başka tarayacılardan fln denersenizde girer. Neden böyle yaptığını hiçbir zaman anlayamadım(Galiba sitede en son girdiğiniz zamanki verileri kaydediyor başka zaman girildiğinde daha hızlı açmak için) ama @KonsolCraftTR arkadaşın dediğini yaparsanız sorunuz düzelcektir veya forumda eskiden girdiğiniz konular çıkıyor ya ondan birine girin düzelir.
eyw kardesım destekledıgın ıcın bendede olmustu yardımda bulunayım dedım
IExlusive olduysa elmas verıp en ıyı cevap verırımısın

Forumlar kısmına giriyorum girmiyor hata veriyor. Anca başka konuya girince açıyor

arkadasım ben sana gosterdım vallaha bır coguda cozdu mesajımı oku yap
Herhalde biliyoruz çerezleri temizleyerek çözüm olucağını o kadar verilerim var çoğu site de hepsinin gitmesini istemiyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl