MC-TR forumunda sunucu reklamları hakkında genel eleştiri yapıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son olarak eklemek istediğim bir şey var. bakın 5li bi yazı var yukarda Anasayfa Forumlar Üyeler Özel Künye. Künye'nin sağında Muhtemelen sizin isminiz ve avatarınız var eğer bulamadıysanız onu Bi konuya girin küfür edin çıkın 10 dakika size sonra @Burakcan 'dan bi bildirim gelicek onun yanında oraya girin en alt tarafda çıkış yazar oraya tıklayın ve google Minecraft Forum siteleri yazın bu kadar arkadaşlar. Eğer en son dediğimde yapamadıysanız şu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayın

Sokmuşlar hertarafa reklamı şimdi hangisi ile ilgilenelim arkadaşım?

Arkadaşlar bir konu açtık fikirlerinizi beirtin dedik siz ise laf atıyorsunuz savunmacılık yapıyorsunuz.

Forumumuz ile Keyubu sponsorluk içinde olduğundan dolayı gayet normal karşılamalısın. Şahsen ben yeni yeni sunucular görmeyi seviyorum.
Ben herbiri aynı olan gereksiz ram, cpu, disk fazlalığı sunucuları görmekten bıktım. Şimdi bunların hangi biri yeni? (Tamam bazıları yeni. Ama geneli klasik!)

Ben herbiri aynı olan gereksiz ram, cpu, disk fazlalığı sunucuları görmekten bıktım. Şimdi bunların hangi biri yeni? (Tamam bazıları yeni. Ama geneli klasik!)
Söylediklerinde haklısın fakat ben yine de sunuculara gidip bir göz gezdiriyorum eğlence amaçlı.

Söylediklerinde haklısın fakat ben yine de sunuculara gidip bir göz gezdiriyorum eğlence amaçlı.
Heralde beni dikkate aldılar çünkü temizleme yapmışlar bannerlar için :)

79020

:)
79021

:(
Temsili görüntü

Merhaba arkadaşlar. Bendeniz Eren. Bu konuyu açmamın yegane sebebi şu Keyubu firmasının yaptığı reklam kıyağı. Artık o kadar fazlalaştı ki bu reklamlar forumda durasım kalmadı. Bilmeyenler için anlatayım, Keyubu firması kendilerinden sunucu satın alanlara bu forumda reklamı bedavaya veriyor. Tabii ki bu reklamların bir düzeyi var yani 2GB sunucu satın alanla 8GB sunucu satın alanın alacağı reklam hizmeti bir değil.
Peki arkadaşlar bıkmadınız mı bu çoğalan reklam bildirimlerinden ve her zaman gördüğünüz bannerlardan? Şahsen ben bıktım. Örneğin günlük bana 5 bildirim geliyor, bunların 3'ü reklam. Ve kendisinden nefffret ettiren bir durum. Bildirime lanet okuyasınız geliyor bir zamandan sonra. Tabii bizim irademiz güçlüdür tutarız kendimizi ama Keyubu firması bu reklam hizmetine sınırlandırma getirmeli. Örneğin reklam hizmetleri 8GB Minecraft sunucusu satın alımından sonra olsun. Kulağa forum kullanıcıları için hoş gelebilir ama sunucu sahipleri biraz üzülebilir. Yanlış anlamayın Keyubu firmasını kötülediğim yok, kendilerini çok severim müşterileri bile olmuşluğum var. @Keyubu bu soruna -belki sorun değildir de sadece kendi içimde çelişiyorumdur- bir çözüm getirebilir.
İyi günler dilerim güzel insanlar bu soruna çözüm getirilmesi dileğiyle.

Soracak olursanız, evet reklam fırsatından zamanında faydalandım ama zerre faydası dokunmadı kötü bir zamanlamaydı sonuçta.

Fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın konuyu açmamın yegane sebebi bu.
Kesinlikle haklısın kendim de rahatsız oluyorum atılan bildirimlere, bildirim ilk başlarda müşterilerin de az olması sebebiyle pek göze çarpmıyordu fakat artık çarpıyor. Yaptığın eleştiri yerinde olmuş ve kötülemeyle de alakası yok gibi düşünüyorum tam aksine yapıcı bir eleştiri olmuş. Alışmalısın tarzı söylemlere de bence kulak asma çünkü alışılacak bir durum değil. Reklam bildirimlerini görmek istemeyenlere özel bir yetki verilebilir ki reklam bildirimleri atılacağında muaf tutulabilesiniz, böylece daha az rahatsız edici olur. Bu yetki için de bir talep formu oluşturulur talep edenlere verilir. Bence bu bir çözüm olabilir.

Kesinlikle haklısın kendim de rahatsız oluyorum atılan bildirimlere, bildirim ilk başlarda müşterilerin de az olması sebebiyle pek göze çarpmıyordu fakat artık çarpıyor. Yaptığın eleştiri yerinde olmuş ve kötülemeyle de alakası yok gibi düşünüyorum tam aksine yapıcı bir eleştiri olmuş. Alışmalısın tarzı söylemlere de bence kulak asma çünkü alışılacak bir durum değil. Reklam bildirimlerini görmek istemeyenlere özel bir yetki verilebilir ki reklam bildirimleri atılacağında muaf tutulabilesiniz, böylece daha az rahatsız edici olur. Bu yetki için de bir talep formu oluşturulur talep edenlere verilir. Bence bu bir çözüm olabilir.
Teşekkürler.

En nihayetinde reklamların çok rahatsız edici olmadığını düşünüyorum, dolayısıyla insanların da bir yerlerden para kazanması gerektiğini hesaba katarsak gayet makul durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl