mc tr enjoyer vs mc tr fan (yetkili)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama tuttunuz :D, ek olaraktan ben ne zaman emsi tere fanlarına burada çalışmayın dedim :D?
Sana bu konu ile alakalı son kez cevap veriyorum ki, algı oluşturmana daha fazla olanak sağlamayalım. Forum üyelerine "emsi tere fanları" demeni bir yana koyuyorum ki sadece sosyal medya ekibinde bu durumu yaşamış olmalısın çünkü yazarlık maceranı gayette iyi hatırlıyorum. Sosyal medya ekibinde böyle birşeyi yaşadıysan sana şefin değer vermiştir ve ayrılmanı istememiştir. Sen, seninle çalışan başarılı bir kişinin ayrılmasını ister misin? Sanmıyorum.
İlk cümlede de dediğim gibi bu konuya ben dahil olmak üzere MC-TR adına çalışan yetkililer başka cevap vermeyecek (Doğrudan hedef gösterilmediği sürece).

Sana bu konu ile alakalı son kez cevap veriyorum ki, algı oluşturmana daha fazla olanak sağlamayalım. Forum üyelerine "emsi tere fanları" demeni bir yana koyuyorum ki sadece sosyal medya ekibinde bu durumu yaşamış olmalısın çünkü yazarlık maceranı gayette iyi hatırlıyorum. Sosyal medya ekibinde böyle birşeyi yaşadıysan sana şefin değer vermiştir ve ayrılmanı istememiştir. Sen, seninle çalışan başarılı bir kişinin ayrılmasını ister misin? Sanmıyorum.
İlk cümlede de dediğim gibi bu konuya ben dahil olmak üzere MC-TR adına çalışan yetkililer başka cevap vermeyecek (Doğrudan hedef gösterilmediği sürece).
Kaba davranarak değer vermek, epic. Sensei#7806 eklerseniz size gerekli görüntüleri atabilirim bu arada.

Bununla alakalı kanıtın varsa onları bana iletirsen sevinirim :) Onun dışında kimsenin görmediği şeylerle burada lütfen daha fazla ortaya iddia atma.
Sensei#7806 lütfen ekleyin.

Vakit kazanılmaz, vakit geçirilir.

konu açacak kadar büyük bir şey değil, zaten yetkililer bunu bilerek giriyor ve gönüllü olarak katılmak isteyen kişi sayısı çok fazla. benim kendi görüşüm girilmez, edilmez ama girenlere de bir şey demek sana veya bana kalmıyor.

isteyen girer isteyen girmez çok kasmışsın. kimisi (@bihency ve diğer yetkililer) için ekip ortamı yeterli bir ödül iken benim veya benim gibi bir çok kişi için yeterli değil. eleştirilecek bir yanı yok, senin işine gelmiyorsa ayrılırsın olur biter.
ama evet, elle tutulur bir karşılık verilse ekip kalitesi ve forum kalitesi çok fazla artar, doğru bu.

Gönüllü olmak, öğretim demektir. Ücretli ise, hazır konu.

Gönüllü yetkililerimiz için ileride açacağımız olan #ödül-marketi kanalını sizlere henüz belirtmedik çünkü tam açılmasını, bu sistem hakkında eksiksiz yorum görmek istediğimiz için. Ödül marketi, yetkililerin açtığı konu sayısı, yanıt verdiği cevaplar, işlemiş olduğu moderasyonlara göre şekillenecek ve her ekibe farklı oyunlar, üyelikler, ayrıcalıklar ve Minecraft paketleri hediye edilecek.

MC-TR ekibinde olan arkadaşlarımızın hiçbiri "ben buradan memnun değilim" demiyor çünkü yaklaşık 3 ay önce Garp tarafından tekrar yetkilisi olarak 2 yıl aradan geri döndüm, sorunları dinleyerek hepsini 1 günde düzelttim. Eski ekipte olan arkadaşlarımız yazmış bu konuya: "Günümüz MC-TR ekibi daha kreatif, disiplinli, düşünceli ve işini ciddiye alıp; samimiliğini çevreye yayarak örnek bir platform olmayı" amaçlıyor. Yönetim olarak tüm konularda çok ilerideyiz.

Yakında gelecek olan özellikleri #gelişim-günleri-sohbet kanalından paylaşıyoruz, özgünlüklerini artık keyifle ve rahatça paylaşıyorlar. Eski MC-TR'de bu yoktu, çünkü öneriler pek dikkate alınmazdı. Yakında gelecek olan özelliklerden işte Madalyalar, Takım Vitrinleri, Seviye-Kazanç, Puan Dükkanı, Faaliyetler ve saysak bile bitmeyecek bir sürü fikri bir günde getirmeyi çalışıyoruz.

Şimdi gelelim gönüllü-eğitim olayına: Gönüllü olmak bir eğitim demek çünkü amatör/profesyonele kadar herkes başvurabilir. Deneyimini arttırıp profesyonel birisi olduktan sonra paralı yerlerde çalışır. Ancak ücretli yazarlık ise üstte saydığımı alamayacağınız, sadece profesyonellerin girdiği ve hiçbir şekilde yazarların hataları, raporları paylaşılmayan bir alan. Gönüllü her zaman daha iyi.

Ödül marketi ile gelmesi planlanan ve hazır hesap yerine Steam Hediyesi olarak gelmesi planlanan oyunları sizlerle paylaşmak isterim çünkü önerilerinizi benim yönetimim içerisinde dinlemeyi severim.

Ödüller:
  • Cyberpunk 2077
  • Doom ETERNAL
  • Just Cause 4
  • Portal 2
  • Far Cry 5
  • The Witcher 3: Wild Hunt
  • PUBG

Üyelikler ve Paketler:
  • 1 Aylık Elmas Üyelik
  • 1 Aylık Altın Üyelik
  • 1 Aylık Zümrüt Üyelik
  • 1 Aylık ??? Üyeliği
  • Minecraft Story Mode: EP
  • Minecraft Dungeons
  • Minecraft DLC
  • Minecraft Realms
  • Minecraft Premium

Şu anda bunları belirledim market için, bunları foruma eklesek bile MC-TR, bildiğimiz MC-TR. Gönüllü olsun/olmasın her daim saygı göstereceğimiz, ücretli kafasına koymadan eğlenceli kafa dinleme izinleri, tatiller ve bayram tatillerini de sayarak her zaman klasik MC-TR oldu. Umarız ki her daim öyle olur, 2014'den bu yana hiçbir zaman prestijini kaybetmez. Gönüllüler kazandı. :)

Ek olarak, yetkili ekibi için 10+ özellik ve ayrıcalık tanınmayı çalışıyoruz son 5 gündür. Açıklandığı gün sevineceğinize inanıyorum.

( Ek olarak: Üstte vermiş olduğum güncelleme notları evet gelecek, ancak bunları hızlıca eklemeyi amaçlamıyoruz çünkü benim de MC-TR dışında bir kariyerim, çalıştığım platformlar bulunmakta. )

Moderatör tarafından düzenlendi:
İşte aradığım meme(cinsel olmayan yanlış anlamayın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl