MC-TR EN İyi ATATÜRK Gif ve Fotoğraflarını Paylaşıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan IExlusive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IExlusive

Egemenlik, kayıtsız şartsız ulusundur.
Emektar
MinePass
Elmaslar
213
29 Ekim'e Özel Minecraft Türkiye En iyi Atatürk Gif ve Fotoğraflarını paylaşıyor.

tumblr_oz62fd0DdU1vw3ea8o1_400.gif

Güzel, very very good :D :evet:

OO KaRDeŞiM VeRY MeRy gOOd

Fişenq kardeş fişqne

29 Ekim kutlamalarında story atam 28 Ekim gecesi "EFENDİLER YARIN CUMHURİYETİ KURACAĞIZ" diye story atalım "Nutuk" okumayalım kolumuza KEMAL ATATÜRK imzası yaptıralım , ATATÜRK İLKELERİNİ bilmeyelim ama sorunca da "KEMALİSTİZ" diyelim .

Bir arkadaşım böyle birisine sinirlenmişti . Böyle bir sinirle bunları söyledi aklıma bu geldi . Paylaşayım dedim .

Post ATATÜRK ile dolmuş <3
Ne hooşş!

29 Ekim kutlamalarında story atam 28 Ekim gecesi "EFENDİLER YARIN CUMHURİYETİ KURACAĞIZ" diye story atalım "Nutuk" okumayalım kolumuza KEMAL ATATÜRK imzası yaptıralım , ATATÜRK İLKELERİNİ bilmeyelim ama sorunca da "KEMALİSTİZ" diyelim .
Şuan demek istediklerimi yemin ederim söylemiş adam.

Bir arkadaşım böyle birisine sinirlenmişti . Böyle bir sinirle bunları söyledi aklıma bu geldi . Paylaşayım dedim .
Ben ne ATATÜRK'çüyüm!
Ne başka biri.
Ben her zaman kendim oldum.
Haa, ATATÜRK kimdir bilirim.
ATATÜRK'ün ilkeleri nedir, bilirim!
ATATÜRK hakkındaki neredeyse çoğu şeyi bilirim. (İsminin normalde "Kemal" değil "Kamâl" olduğuna kadar.)
Q2DLBG.jpg

ATATÜRK: ATATURK ululararası anlayış, işbirliği, barış yolunda çaba göstermiş üstün kişi, olağanüstü devrimler gerçekleştirmiş bir inkilapçı, sömürgecilik ve yayılmacılığa karşı savaşan ilk önder, insan haklarına saygılı, dünya barışının öncüsü, bütün yaşamı boyunca insanlar arasında renk, dil, din, ırk ayırımı göstermeyen, eşi olmayan devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl