MC-TR Düşünce Anketi

Bizim Düşüncelerimiz

• Zeka soruları kategorisi

Oy: 4 30,8%
  • Her oyuna ait bir kategori

Oy: 7 53,8%
  • Steam kategorisi

Oy: 2 15,4%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emirr_

Elbet bir gün
Elmaslar
303
Minecraft
Uzayke

Discord:

Emirr#6312

Merhaba arkadaşlar hepiniz görüyorsunuz ki forumumuza gün geçtikçe yeni şeyler geliyor ve yavaş yavaş en iyi olmaya çalışıyoruz. Şimdi burada da forumumuzun gelişmesi açısından bir anket yapacağız. Ankete katılırsanız çok seviniriz.

Not: Benim önerim dikkate alınmıyor diye bir şey aklınızdan geçmesin anketlerin hepsini teker teker okuyacağız ve gerekeni yapacağız.

Yorumlara fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Ayrıca bizim fikirlerimiz üst taraftaki ankette bulunuyor.

Yukarıdaki ankette olan "Her oyuna ait bit kategori" adlı seçeneği hangi oyunu istiyorsanız yorumlarda belirtirseniz seviniriz. Anket 1 hafta sürecektir. An itibari ile başlamıştır.

Premium çekiliş üyelikleri foruma arttırılırsa katılımlar artar bana göre veya daha değişik kredi sistemleri gibi şeyler gelirse forumda online süresine gore ona görede emektar gibi değişik yetkiler akla ne gelirse verilebilir

Minecraft forumunda her oyuna ait kategorinin olması biraz saçma ancak genel olarak düşünürsek gayet mantıklı diyebiliriz.

Minecraft forumunda her oyuna ait kategorinin olması biraz saçma ancak genel olarak düşünürsek gayet mantıklı diyebiliriz.
forumumuz yavaştan genele geçtiğinden bunların olmasında bir sakınca yok sanırım.

Bu Biraz Abartı Bir Öner iOlabilir Ama Konulara Şart Eklenebilir Mesela Ben Bir Konu Açtım Bir İçerik Ekliyorum (Link) Link Gizli Kalsın Bir Koşul Belirteyim Mesela 20 Görüntülenme 20 Görüntülenmeyi Geçerse o Link Gösterilsin Bunun Etkisi Bir Kitleyi Sabitleştirirken Diğer Bir Yandan Gündelik Görüntülenme Miktarını Arttırabilir.

Minecraft forumunda minecraft ın dışına çıkmak mantıksız olabilir.

Minecraft forumunda minecraft ın dışına çıkmak mantıksız olabilir.
AYNEN KATILIYORUM[DOUBLEPOST=1485966922,1485966830][/DOUBLEPOST]MİNECRAFT FORUMUNDA MİNECRAFTIN DIŞINDA BİR ŞEY OLMASI MANTIKSIZ

AYNEN KATILIYORUM[DOUBLEPOST=1485966922,1485966830][/DOUBLEPOST]MİNECRAFT FORUMUNDA MİNECRAFTIN DIŞINDA BİR ŞEY OLMASI MANTIKSIZ
Bunu Forum Giderleri Açısından Ve Sürekli Aktiflik Açısından Düşünürseniz Mantıklı Gayette.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl