MC-TR Developer'inden isteğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KnightForApplez

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
88
Minecraft
KnightForEyes
Ben şöyle demek istiyorum... Bu forumu artık kullanmak istemiyorum. Bu sitenin Konsolumudur nedir artık... Ordan IP ADRESIMIN TAMAMIYLA yasaklanmasını istiyorum. İstesem bile gine girmek istemiyorum. Yani rica etsem bu banı atabilirmisiniz? Argo ile yemek insancıl bir hareket olmaz. Ben kendi isteğim ile bu hesabın silinmesi ve IP Adresimin yasaklanmasını RICA ediyorum.
Ne oldu? Bu foruma karşı saygım tükendi. Bu forumla ilgili herşeyim tükendi. 2016dan beri hesap burda... Ne yaparsam yapayım baltalama oluyor. 2 Kez haklı uyarım oldu, Konuyu baştan savma O KADAR.

Bu forumda hiçbir şekilde özgürlük göremiyorum veya görmedim. Her açılmış konuda özellikle sunucu ise copy paste olsa bile birşey yazıldımı Balatalama uyarısı aldım. Özellikle Reklam olarak verilmişlerine. Yani onca emek çöpe. Birisi dedi 15 dk geçirmişsin, 8 saat kadar zaman geçirdim de yazdım... "Baltalama" Zamanıda "Sunucu kanarizasyon gibi" de diyebilirdim. Onun yerine sunucunun problemlerini işaret ettim amaaa kimin umrunda egosu incildi sanıyorum. Onun dışında bu gidişle modlarla kanka olucam sanıyorum BALTAMA atmaktan ondan yok artık. Bıktım.

Çoğu kurala bir problem yok. Ama bıktım usandım artık. 2014 de başka bir forumun kullandığı kurallar burdada aynı copy paste şeklinde aynı adeta. Evet zamanında pek özgür deyildik fakat yaş olaylarıda çok düşüktü. Şimdi gördüğümüz en küçük insanda bile ağıza alınmicak kelimeler var. Yani dediğim en küçük şey egolarına mı zarar veriyor? Bide bu olaylar çok oluyor Reklamlı olan sunucularda. Yok yani Adamların Reklam panosunu sanki siliyoruz yada çiziyoruz. Bakan bakıyor ama gerçekten oraya açıklıyorum olayını yok gine aynı, Gine baltalama.

Tek isteğim ise artık özgürlük hakkı verin şu foruma. Argo vb kullanılmadıkça insanlar istediği şeyi yazsın. Yada anca Açıklayıcı Critizme izin verilsin. Yani adam "Sunucu kötü copy paste" deyip geçersede sözlü uyarı verilsin en kötü. Adamların hepsi "Sunucu iyi" diyor ve kendisini sunucuda aradığında yok, anca bi yazmış gitmiş.

Sanki oraya sadece sunucuyu yükseltmek için girmiş, Başka bi sebep yok. Burda olay insan kandırmaca.

Diyeceğim bu kadar. Teşekkür etmek istiyorum zamanınızı veripte okuduğunuz için. Böyle şeylerin olucağını hiç sanmıyorum ama ginede okumak isteyenler için yerleştirdim. Umarım bu forumun bir yüksek yetkilisi okurda belki bile olsa birkaç şey değişir. Yalanlarla devam etmez bu forum.
Vede Bu IP Banını gerçekten istiyorum. Kendi irademle bu hesabın tamamıyla silinmesini(EĞER KOLAYSA YANI ZAMANINIZI ALMIYACAK BİRŞEYSE) ve Buda aynı şekilde zamanı almıyacaksa Sahip olduğum şuanki girdiğim IP Adresinin yasaklanmasını istiyorum. Bu foruma geri adım atıcağımı zaten hiç sanmıyorum. Yani LÜTFEN. Rica ediyorum. Teşekkürler ve iyi günler. Beni tanıyan herkese hakkını helal etmesini istiyorum. Efsane kalın.

Merhabalar,

Kurallar konusunda ciddi eksikliklerin olduğundan haberdarız ve MC-TR v4.0 ile birlikte yeni kuralları yayımlayabilmek için çalışmalarımıza başladık.
Eğer bahsettiğiniz gibi forumda gerçekleştirilen haksız bir eylem olduğunu düşünüyorsanız forum destek hattından "itiraz" başlıklı destek talebi açmanız yeterli olacaktır.
Ayrıyeten 2016'dan beri foruma kayıtlı bir üyenin bilmesi gerekir ki bu şekilde bir hesap silme talebi ol(a)maz. Eğer hesabınızın silinmesini istiyorsanız yine forum destek hattını kullanarak talep açmanız gerekir.
İyi forumlar...

IlSavis,
Topluluk Yöneticisi

Kurallar konusunda ciddi eksikliklerin olduğunu herkes biliyor sanırım pes etmişsiniz.
Bir konuya de açıklık getirmek isterim tabi şuan onu @Batuhan Yenidogan yapıyor mu bilmiyorum ama hesap silme işlemi yapılmamaktadır diye biliyorum bunu neden yazdım bilmiyorum ama yine de bir bilgi manasında yazmak istedim. herşeyin hakkında hayırlısı @IlSavis bu konuda bilgilendirmiş sizi :).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl