MC-TR.COM Yöneticisini ve Yönetim Ekibini Arıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kullanıcı 66654
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.663
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ek ; "dolandırıcı" iması çok onur kırıcı bir yorum olmuş.Arkadaşlar "nu***.to." isimli yabancı webmaster forumun da escrow(ticaret aracısı) olarak çalıştım,elimden xx.*$ rakamlar geçti dolandırmak gibi bir niyetim asla olmadı.Öyle bir ortamdan çıktım ve burada insanların yaptığı buildleri mi çalacağım? Ya da template tasarımları mı? Hiç bir gelir amacı gütmeden sadece destek olmak amaçlı başvurumuzu yaptık ama bir takım yorumlar moral bozucu hale geldi.Arkadaşlar "hesap eski değil" sorunuza üstte de verdiğim yanıt ile beraber yeterli cevap olacağını düşünüyorum,eski hesapların size avantaj sağlayacağını düşünüyorsanız buyrun başvurun rekabet ortamı oluşsun ?

Ben @Quepcion,bu da eski hesabım arkadaşlar.

Hesap açılış tarihi ile güven arasında ki bağı açıklar mısınız? Yazılım aynı yazılım işleyiş aynı işleyiş.Bu düşünceye pek katılmıyorum ben.
Aynen, dün kayıt olmuş ve 1 mesajı olan bir kişi forumla sadece 1 gündür ilgileniyor, o da başvuru için. Ben senin bu yetkiyi forum için kullanacağını nereden bileceğim? Bu mesajınızla da yukarıdaki hesap tarihi mesajımda sonuna kadar haklı olduğumu göstermiş oldunuz kanımca. Yönetici değil belki ama ekibe alt kademelerden başlayabilirsiniz, 7/24 açık hepsi.

Aynen, dün kayıt olmuş ve 1 mesajı olan bir kişi forumla sadece 1 gündür ilgileniyor, o da başvuru için. Ben senin bu yetkiyi forum için kullanacağını nereden bileceğim? Bu mesajınızla da yukarıdaki hesap tarihi mesajımda sonuna kadar haklı olduğumu göstermiş oldunuz kanımca. Yönetici değil belki ama ekibe alt kademelerden başlayabilirsiniz, 7/24 açık hepsi.
Bu başvuru sadece bizim için değil aynı zamanda sizin içinde açıldı bunun farkında mısınız?

@BugrahanZomby_ en eski hesabım,o dönem yazılım farklı olduğu için mesajlar vs komple gitmiş.Bu yetkiyi başka ne için kullanabilirim? Burası resmi bir departman mı? Bir belediye binasına girerken "MC-TR Yetkilisiyim" diyebilir miyim mesela burda yetkili olursam? ? Amacınız eleştiriden çok istememezlik.Konuyu baltalamak yerine üslup ile eleştiri yapsanız nasıl olur? Dostum burası küçük yaşta kardeşlerimizin takıldığı,eğlenmeye çalıştığı bir platform,amacım ise foruma katkı sağlamak yetki fark etmez her yetki grubunda hizmet ederim.Velhasılkelam burası kendi alanında başarı göstermiş bir forum olduğu için özellikle burda olmak istiyorum,yoksa "Yönetici" olunca bana artı gelir ya da itibar gelmeyecek.Söylemeyi unuttum,bu yetkiyi 20₺ olan template tasarımı ya da sağdan soldan toplanmış paketleri ücretsiz almak için kullanmam.Güncel olarak virüs analiz uzmanıyım ve ek iş olarak burayı yapacaktım ki kitleyi gördükçe umudum kırılmaya başladı,12-18 yaş grubundan gelecek itibar beni üstün bir insan yapmaz ama senin altı boş eleştirilerin insanları çekememezlik konusunda üstün olduğunu gösteriyor ? sağlıcakla kal.

Zaman geçirmediğiniz forumu küçümseyeceğine ilgilendiğiniz "virüs analiz uzmanlığı" konusunda kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz. Önerim tanımadığınız insanlara saçma ithamlarda bulunmayın ve onca zamandır tek bir mesaja bile sahip değilken birden bire çıkıp 1 günlük hesapla yönetici olmaya çalışmayın. Geçirebileceğiniz kadar güzel bir gün dilerim.

Zaman geçirmediğiniz forumu küçümseyeceğine ilgilendiğiniz "virüs analiz uzmanlığı" konusunda kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz. Önerim tanımadığınız insanlara saçma ithamlarda bulunmayın ve onca zamandır tek bir mesaja bile sahip değilken birden bire çıkıp 1 günlük hesapla yönetici olmaya çalışmayın. Geçirebileceğiniz kadar güzel bir gün dilerim.
Siz de beni eleştirmek için klavyeye oturak hesap mı açtınız?
@Anathory böyle Multi hesaplara gerek yok yahu kendi hesabından yazabilirsin.

Siz de beni eleştirmek için klavyeye oturak hesap mı açtınız?
Bir proxye bağlanıp rastgele isim, mail ve şifre üreterek bazı forum yazılımları üzerinde hesap açmamı sağlayan geliştirdiğim bir araç ile (açıkçası "virüs analiz uzmanı"ndan daha yaratıcı bir şey beklerdim, sanırım siz hep klavyeye oturarak yazdığınız için öyle olduğunu düşünmüşsünüz) bir anket açmak amacıyla kaydoldum ve burada yazdıklarınızı gördüm. Olaya kayıtsız kalamayarak sizin de yararınıza olacağını düşündüğüm bir eleştiri yazdım. En azından yöneticiliğe başvurmamışım değil mi ?

Konuda yazdığınız mesajlar kendinizi anlatmaya, neden yönetici olmak istediğinize ve aktif değilken yönetici olabileceğinizi düşünmenizde rol oynayan etkenleri belirteceğinize forumu ve sizin gibi düşünmeyenleri küçümsemeye çalışmışsınız, sanırım sonucu siz de tahmin ediyorsunuz, değil mi?

Bir proxye bağlanıp rastgele isim, mail ve şifre üreterek bazı forum yazılımları üzerinde hesap açmamı sağlayan geliştirdiğim bir araç ile (açıkçası "virüs analiz uzmanı"ndan daha yaratıcı bir şey beklerdim, sanırım siz hep klavyeye oturarak yazdığınız için öyle olduğunu düşünmüşsünüz) bir anket açmak amacıyla kaydoldum ve burada yazdıklarınızı gördüm. Olaya kayıtsız kalamayarak sizin de yararınıza olacağını düşündüğüm bir eleştiri yazdım. En azından yöneticiliğe başvurmamışım değil mi ?
Bu konuda sana katılıyorum necaticiğim

Konuda yazdığınız mesajlar kendinizi anlatmaya, neden yönetici olmak istediğinize ve aktif değilken yönetici olabileceğinizi düşünmenizde rol oynayan etkenleri belirteceğinize forumu ve sizin gibi düşünmeyenleri küçümsemeye çalışmışsınız, sanırım sonucu siz de tahmin ediyorsunuz, değil mi?
Çok haklısın sana katılıyorum

Bu konuda sana katılıyorum necaticiğim
images (3).jpeg

Önerim tanımadığınız insanlara saçma ithamlarda bulunmayın ve onca zamandır tek bir mesaja bile sahip değilken birden bire çıkıp 1 günlük hesapla yönetici olmaya çalışmayın. Geçirebileceğiniz kadar güzel bir gün dilerim.
Tekrar okuyun isterseniz sanırım anlayamadınız ^^
Ya da kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz, 3 gün sonra girmeyeceğiniz bir forumda da fazla zaman kaybetmeyin sayın iş adamı bey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl