MC-TR.COM Yöneticisini ve Yönetim Ekibini Arıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kullanıcı 66654
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.663
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör tarafından düzenlendi:
Belirtmek isterim ki Quepcion ve Ruzorin yeni bir başlangıç yapmak adına yeni hesaplar oluşturdular. ikisi de eski mc-tr kullanıcısı umarım soruna çözüm bulabilmişizdir.
Normalde güven versin diye eski hesaplarla kalır yöneticiler ama, sanırım güven vereceğini düşünmediniz

Normalde güven versin diye eski hesaplarla kalır yöneticiler ama, sanırım güven vereceğini düşünmediniz
Hesap açılış tarihi ile güven arasında ki bağı açıklar mısınız? Yazılım aynı yazılım işleyiş aynı işleyiş.Bu düşünceye pek katılmıyorum ben.

Hesap açılış tarihi ile güven arasında ki bağı açıklar mısınız? Yazılım aynı yazılım işleyiş aynı işleyiş.Bu düşünceye pek katılmıyorum ben.
Evet ben de katılıyorum. Hesapların açılış süresinin kişinin potansiyelini nasıl gösterdiğini ben de anlayamadım.

ah admiralus ah nerelerdesin üzümlü kekim

Başvuru yapan arkadaşların çoğu çıkar için başvuru yapmış galiba garip. Her tasarım satışı yapan ekibin gönderisine gidip karalayıcı şeyler yazıp ürün sattırmamaya çalışan mı dersin, kendisinden daha iyi olanları gidip kötüleyip kendini iyi göstermeye çalışan mı dersin, daha 15 kişilik sunucuyu yönetmesini bilmeyip ağzından küfür düşmeyen mi dersin. :D Yazık

Ben şimdi forumda 10-15 gün düzenli bir şekilde konulara mesaj atsam, eski hesabıma girsem oradan kayıt tarihine göre gelen puanlarla birlikte güven mi kazanmış oluyorum? Çok saçma ve aşırı gereksiz bir düşünce.

Ben şimdi forumda 10-15 gün düzenli bir şekilde konulara mesaj atsam, eski hesabıma girsem oradan kayıt tarihine göre gelen puanlarla birlikte güven mi kazanmış oluyorum? Çok saçma ve aşırı gereksiz bir düşünce.
Olayı ne kadar farklı yerlere çekmişsiniz. Gördüğüm kadarıyla size öyle bir şey söylenmemiş. Söylenmek istenen dün kayıt olmuş birisi -kimin nesi olduğu belli bile değil, belkide eskiden uzaklaştırılan dolandırıcılardan birisi- neden yönetim ekibine dahil edilsin? Eski hesaplarınızı konuya bırakırsanız bu problemi ortadan kaldırabilirsiniz. Genelde sıfırdan başlangıç yapıp eski kimliğini açıklamayanlar önceden esrarengiz işlere imza atmış kişiler oluyor ama siz bilirsiniz.

Olayı ne kadar farklı yerlere çekmişsiniz. Gördüğüm kadarıyla size öyle bir şey söylenmemiş. Söylenmek istenen dün kayıt olmuş birisi -kimin nesi olduğu belli bile değil, belkide eskiden uzaklaştırılan dolandırıcılardan birisi- neden yönetim ekibine dahil edilsin? Eski hesaplarınızı konuya bırakırsanız bu problemi ortadan kaldırabilirsiniz. Genelde sıfırdan başlangıç yapıp eski kimliğini açıklamayanlar önceden esrarengiz işlere imza atmış kişiler oluyor ama siz bilirsiniz.
-kimin nesi olduğu belli bile değil, belkide eskiden uzaklaştırılan dolandırıcılardan birisi-

Son detayına kadar iniliyordur elbet değil mi? Yeni bir yetkili alınacağı zaman sonuçta üst mevkide birisi alınacak "Yönetici" lerden bahsediyoruz illaha gerekli kontroller yapılıyordur. Herkese bir hak tanınmasında bir sorun yok yeni kimlik oluşturup foruma fayda sağlayacaksa, çıkar amacıyla kullanmayacaksa, foruma bir zarar vermeyecekse elbet MC-TR Yönetim ofisine giriş bileti kazanır değil mi?

-kimin nesi olduğu belli bile değil, belkide eskiden uzaklaştırılan dolandırıcılardan birisi-

Son detayına kadar iniliyordur elbet değil mi? Yeni bir yetkili alınacağı zaman sonuçta üst mevkide birisi alınacak "Yönetici" lerden bahsediyoruz illaha gerekli kontroller yapılıyordur. Herkese bir hak tanınmasında bir sorun yok yeni kimlik oluşturup foruma fayda sağlayacaksa, çıkar amacıyla kullanmayacaksa, foruma bir zarar vermeyecekse elbet MC-TR Yönetim ofisine giriş bileti kazanır değil mi?
Bir ara konuyu oku yönetim ekibini değerli üyelerimiz seçecek diye bir yazı var. Senin için punto artırdım, daha rahat anlarsın. Gerçi senin 928393. defa yasaklanan Batuhan olduğunu anlamak için herhangi bir yetkiye ihtiyaç da yok. Neyse hadi abicim işine bak. ?

Bir ara konuyu oku yönetim ekibini değerli üyelerimiz seçecek diye bir yazı var. Senin için punto artırdım, daha rahat anlarsın. Gerçi senin 928393. defa yasaklanan Batuhan olduğunu anlamak için herhangi bir yetkiye ihtiyaç da yok. Neyse hadi abicim işine bak. ?
başarısız olursa eski yönetim anlayışı ile yolumuza devam edeceğiz. Kontrol edilmeden de alınmayacak değil herhalde üyeler seçsede canım. Vallaha benim satış yasağım kalktı da neden yasaklıyım hala onu bilmiyorum merak ettim cidden. Ha birde abicim ne kanka :D

Konuda ki mesajları okudum,düşündüm.Arkadaşlar anladığım kadarıyla kafanızı bu forumdan hiç çıkarmamışsınız,bu tarz başvurular da zaten yönetim tüm özverisiyle yönetime alacağı kişinin kimlik bilgilerini,ip dökümünü ister ve görüntülü görüşmenin ardından kabul olursa terfi alır yoksa da hayırlısı olur.Bazı arkadaşlar sadece yeni hesap olmamdan dolayı "dolandırıcı" demeye bile getirmiş,kimsenin emeğinde ya da parasında gözümüz yok arkadaşlar zaten yönetim isterse de eski hesaplarımızla beraber ileteceğiz.Rica ediyorum;yapıcı eleştiri yapmaya özen gösterin,insanları işe başlamadan işten soğutmayın,sadece hesap tarihine bakarak birşeyler imâ etmek size ne kadar saçma geliyor bilmiyorum ama forumun moderasyon yönetimini yapabilmek için geçmişe dayalı bir deneyim gerekmiyor,esenlikler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl