MC-TR.COM Yöneticisini ve Yönetim Ekibini Arıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kullanıcı 66654
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.663
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kullanıcı 26543

Ziyaretçi
mc-tr.com.png

MC-TR.COM Yöneticisini ve Yönetim Ekibini Arıyor!
Merhaba sevgili MC-TR.COM üyeleri ve yönetici adayları, bundan 1 ay önce sizlere MC-TR.COM'da bazı değişikliklerin yapılacağını bildirdiğimiz bir konu yayınlamıştık. Konudaki kritik başlıklardan bir tanesi "Yönetim Anlayışı" idi. Şimdi ise sizlere MC-TR.COM'daki yönetim anlayışının ufak ufak değiştirileceğini bildirmekten mutluluk duyuyorum. Yapacağımız bu çalışma başarılı olursa bundan sonra MC-TR.COM'un başındaki kişileri üyelerimiz kendileri seçecek. Eğer çalışmamız başarısız olursa eski yönetim anlayışı ile yolumuza devam edeceğiz.

Yeni yönetim anlayışı nedir?
Yeni yönetim anlayışı siz değerli üyelerimiz arasından kendine güvenen kişilerin yöneticilik için başvurmasını ve değerli üyelerimizin başvuran kişileri oylaması ile gerçekleşiyor.

Yönetime nasıl başvurulur?
Yönetime başvurmak için siz dahil en az 3 kişiden oluşan bir yönetim ekibi kurmalısınız ve bu konu altında kendinizi yapacaklarınız ile tanıtmalısınız.

Ekip:
1. Yönetici:
Forumun her işi ile ilgilenecek kişi.
2. İçerik Yöneticisi: Forumun tüm içeriklerini üretecek kişi.
3. Topluluk Yönetisi: Forum üyeleri ile ilgilenecek kişi.

Ekibinizdeki üyeleri yorumlarda tanıttıktan sonra yapacaklarınızı listeleyerek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

--

Şu anlık bu kadar detay yeterli olacaktır. İlerleyen günlerde daha fazla bilgi ve gelişme ile karşınızda olacağız. Aklınıza takılan soruları yorumlarda sorabilirsiniz. Kendinize iyi bakın.

Merhaba değerli MC-TR yönetim ekibi, bizde yönetici kadronuza dahil olmak istiyoruz, birbirimize uyum kurabileceğimiz bir ekip kurduk, ekip üyeleri sırasıyla;

1. Yönetici: @eyyüp.
2. İçerik Yöneticisi: @RuhunGenci
3. Topluluk Yönetisi: @kaizencik

Geçmişe dönük tecrübeleriniz ve ileride yapacaklarınızı da yazarsanız çok tatlı olur.
Ekip olarak Xenforo bilgimiz bulunmaktadır, ileride yapacaklarımızda temada bir kaç düzenleme olacaktır, temaya uygun flamalar, tasarımlar yapacağız.

JavaScript (Node JS), Java (Eklenti) kodlama, Tasarım ve HTML & CSS hakkında tecrübelerimiz bulunmakta

Ekip olarak Xenforo bilgimiz bulunmaktadır, ileride yapacaklarımızda temada bir kaç düzenleme olacaktır, temaya uygun flamalar, tasarımlar yapacağız.

JavaScript (Node JS), Java (Eklenti) kodlama, Tasarım ve HTML & CSS hakkında tecrübelerimiz bulunmakta
Merhaba, RuhunGenci isimli “Ender” adlı kişi hiçbir alanda bilgisi olmayan birisidir. İçerik yöneticiliği için uygunluğu bence yoktur fakat yine de siz bilirsiniz.

sigorta + yemek diger sosyel haklar + maaş varmı acaba?

5kMmo.png

YÖNETİM EKİBİMİZ

1. Yönetici - @Quepcion
2. İçerik Yöneticisi - @Ruzorin
3. Topluluk Yöneticisi - @Batuhan Çevik

PEKİ YA BİZ KİMİZ?

Merhaba, 10 yılı aşkın süredir devam eden arkadaşlığımız var. Komik gelebilir ama arkadaşlığımız 7-8 yıl önce basit bir skyblock sunucusu ile başladı. Gel zaman git zaman eğlendik, güldük, öğrendik ama insanlara öğrendiklerimizi öğretmeyi unuttuk ve öğrendiklerimizi öğretmenin en etkili yolu olarak Türkiye'nin "en büyük" Minecraft oyuncu topluluğu bizim için en etkili yer olacaktı.

SİZE NE Mİ KATABİLİRİZ?

Hiyerarşi ve liyakat'ın en üst seviye olduğu bir yönetim planlıyoruz. Tüm forum yazılımları(Xenforo,MyBB,vBulletin) hakkında eklenti ve kod yapısı bilgimiz olduğu için yazılımsal sorunları da ortadan kaldırmak en büyük hedefimiz, tabii ki sadece yazılım ve yönetim odaklı olmak yerine moderasyon alanına da ağırlığımızı koyacağız. Düzenli konu paylaşımı ve yönetim alanında toplantılar yapmayı planlıyoruz ki bu alanda yönetim ekibine hitâbet çok önemli. Geçmiş tecrübelerimizden dolayı bu konuda da asla problem yaşamayacağımızı biliyoruz, en büyük temennimiz saygı, sevgi ve dostluğun hakim olduğu bir forum ortamı oluşturmak bunu da başaracağımızın garantisi geçmiş tecrübelerimiz ile sabit. Kendimizi üyelerin yerine koyarak onlara rahatsızlık verecek tüm sorunları çözmek istiyoruz. Türkiye'nin "en büyük" Minecraft forumuna hizmet vermek bizler için bir gurur ve motivasyon olacaktır, bizi de yönetim ekibine lâyık görmeniz temennisiyle saygılarımızı sunuyoruz...

5kMmo.png

YÖNETİM EKİBİMİZ

1. Yönetici - @Quepcion

PEKİ YA BİZ KİMİZ?

Merhaba, 10 yılı aşkın süredir devam eden arkadaşlığımız var. Komik gelebilir ama arkadaşlığımız 7-8 yıl önce basit bir skyblock sunucusu ile başladı. Gel zaman git zaman eğlendik, güldük, öğrendik ama insanlara öğrendiklerimizi öğretmeyi unuttuk ve öğrendiklerimizi öğretmenin en etkili yolu olarak Türkiye'nin "en büyük" Minecraft oyuncu topluluğu bizim için en etkili yer olacaktı.

SİZE NE Mİ KATABİLİRİZ?

Hiyerarşi ve liyakat'ın en üst seviye olduğu bir yönetim planlıyoruz. Tüm forum yazılımları(Xenforo,MyBB,vBulletin) hakkında eklenti ve kod yapısı bilgimiz olduğu için yazılımsal sorunları da ortadan kaldırmak en büyük hedefimiz, tabii ki sadece yazılım ve yönetim odaklı olmak yerine moderasyon alanına da ağırlığımızı koyacağız. Düzenli konu paylaşımı ve yönetim alanında toplantılar yapmayı planlıyoruz ki bu alanda yönetim ekibine hitâbet çok önemli. Geçmiş tecrübelerimizden dolayı bu konuda da asla problem yaşamayacağımızı biliyoruz, en büyük temennimiz saygı, sevgi ve dostluğun hakim olduğu bir forum ortamı oluşturmak bunu da başaracağımızın garantisi geçmiş tecrübelerimiz ile sabit. Kendimizi üyelerin yerine koyarak onlara rahatsızlık verecek tüm sorunları çözmek istiyoruz. Türkiye'nin "en büyük" Minecraft forumuna hizmet vermek bizler için bir gurur ve motivasyon olacaktır, bizi de yönetim ekibine lâyık görmeniz temennisiyle saygılarımızı sunuyoruz...
Başvurunuz için teşekkür ederim lakin aklımda 3 soru var.

1. Yönetim ve içerik yöneticisinde bulunan kişiler forumda daha bugün kayıt olmuşlar, yetki için mi kayıt oldular yoksa eskiden hesapları vardı da yeni hesap mı oluşturmak istediler? Eğer yeni kayıt oldularsa forumun geçmişini bilmeden nasıl bir yönetim politikası izleyecekler.
2. Bu başvuruyu topluluk yöneticisi yerine ekibi yönetecek kişi yapsa daha tatlı olmaz mıydı?
3. Hakkınızda yaptığım araştırma neticesinde şu anda tatilde olmanız gerekiyor. Görevinizi nasıl yerine getireceksiniz?

Tekrardan başvurunuz için teşekkür ederim.

1. Yönetici: @Kreof
2. İçerik Yöneticisi: @BayJengX
3. Topluluk Yönetisi: @Scropy

Yönetim anlayışımız, forumda adaleti sağlamak ve forumu şu an olduğu durumdan çok daha ileriye taşımak üzerine kurulu olup düzenli ekip toplantıları ve benzeri şeyler ile bunu destekleyeceğiz, ayrıca siz değerli üyelerimiz için foruma doğru ve güvenilir içerikleri getirmek için çaba sarf edeceğiz.

Biz Kimiz?
@Kreof : Gerçek ismi ile Arda, farklı platformlarda forum geliştiriciliği, forum sahipliği, forum yöneticiliği gibi mevkilerde görev yapmıştır. Ek olarak xenforo forum yazılımı, HTML ve CSS hakkında gerekli bilgilere sahip olmasıyla birlikte gerek kişiliği gerekse forumu geliştirmeye yönelik düşünceleriyle ekibimizde yönetici olması yönünde aday gösterilen ekip arkadaşımızdır.

@Scropy : Gerçek ismi ile Birol, farklı platformlarda editörlük, süper moderatörlük, forum yöneticiliği gibi mevkilerde görev yapmıştır ve geçmişte birkaç takımda üye ile ilişkiler görevinde bulunmuştur. Ayrıca gerek java konusunda gerekli bilgiye sahip olmasıyla, gerekse kişilerle iletişimde başarılı olmasıyla ve foruma olan ilgisiyle ekibimizde topluluk yöneticisi olması yönünde aday gösterilen ekip arkadaşımızdır.

@BayJengX : Gerçek ismi ile Yunus, büyük platformlarda etkinlik yönetciliği, yönetim liderliği ve PUBGM Moderator Squad gibi mevkilerde görev yapmıştır. Ayrıca kendisinin iletişim ve yönetim konusunda birçok deneyimi bulunmaktadır. Kendisinin devam eden projeleri arasında Mineicon: ISLAND ve LavesRoleplay gibi projeler yer almaktadır. Tecrübesi ve foruma olan ilgi ve alakası nedeniyle ekibimizde içerik yöneticisi olması yönünde aday gösterilen ekip arkadaşımızdır.

Ne yapacağız?
• Forumda üyelerin aktifliğini artıracak çeşitli etkinlik ve çekilişler düzenlenmesine yönelik çalışmalar yapmak.
• Üyelerin dertlerini ve problemlerini çözmeye yönelik projeler.
• Bireysel satıcılık ve takım halinde satıcılık flamalarının alınımındaki denetimi artırmak.
• Düzenli olarak foruma giriş yapan üye sayısını artırmaya yönelik çalışmalar.
• Üyelerin doğru bilgiye en hızlı ve güncel şekilde ulaşabileceği bir forum ortamı yaratmaya yönelik çalışmalar.
ve daha birçok çalışma ve proje ile karşınızda olacağız...

5kMmo.png

YÖNETİM EKİBİMİZ

1. Yönetici - @Quepcion

PEKİ YA BİZ KİMİZ?

SİZE NE Mİ KATABİLİRİZ?

Yolunuz açık olsun!

5kMmo.png

YÖNETİM EKİBİMİZ

1. Yönetici - @Quepcion

PEKİ YA BİZ KİMİZ?

SİZE NE Mİ KATABİLİRİZ?

Bide özenmiş yazısına :D

5kMmo.png

YÖNETİM EKİBİMİZ

1. Yönetici - @Quepcion

PEKİ YA BİZ KİMİZ?

SİZE NE Mİ KATABİLİRİZ?

1629304346895.png

1629304400384.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl