Etkinlik MC-TR.COM Yılbaşı Etkinlikleri Huzurlarınızda Başlıyor =Yılbaşı Merceği=

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serpentina

e-ze-he-e-le ve de aga-b
Katılım
17 Mart 2020
Mesajlar
236
Elmaslar
453
Puan
11.430
Yaş
26
Facebook
yo
X
ğ

Discord:

yo

mctryılbaşı.png

mistletoe.png

MC-TR semalarından yağan karla anlaşılabileceği üzere yılbaşı yaklaşmaktadır. Üyelerimiz ve yetkililerimizle yılbaşına az bir süre kala oynayacağımız rekabete ve eğlenceye dayalı oyunlara siz de katılmak istiyorsanız durmayın, yazıyı okumaya devam edin... 2021'e yaklaşırken geldiğim bu mevkide yani "Etkinlik Yöneticisi" mevkisinde sizler için farklı ve sizi cezbedecek etkinlik fikirleri buldum. Bu etkinlikler gerek Minecraft oyununda gerekse MC-TR platformunda gerçekleşecek. Umarım etkinlikler süresince keyifli hoş ve tatlı rekabet dolu zamanlar geçirir ve 2021 yılına hep beraber güzel bir şekilde gireriz.

İlk etkinliğimiz forumda gerçekleşecek olup siz değerli katılımcılarımız için ısınma turu sayılabilir. Sonrasında sizleri daha iç açıcı etkinlikler bekliyor olacak. Her neyse lafı fazla uzatmadan ilk etkinliğimiz olan "Yılbaşı Merceği" adlı etkinliğimizi sizlere anlatayım;


camera.png
"Yılbaşı Merceği" Etkinliği Nedir?


Bu etkinliğimiz sizlerin merceğinden çekilmiş ve bizim içimizi ısıtacak ya da soğuğuyla sümüğümüze kadar donduracak bir adet manzara fotoğrafı göndermeniz üzerine kurulu bir etkinlik olacak. Siz bana manzara fotoğrafınızı atacaksınız, ben bana ulaştırılan fotoğrafları tüm forum halkına açık bir konuda paylaşıp üyelerimizin en sevdiği fotoğrafa oy vermesini sağlayacağım.


1607811891866.png
1607811965630.png
1607812013043.png

santa-claus.png
Etkinliğe Nasıl katılabilirim?


Yapmanız gereken işlem çok basit. Bu konunun altına katıldığınızı belli eden bir cümle yazıp yollamanız benim için yeterlidir. Çektiğiniz fotoğrafları göndermeniz gereken yer ise konunun en altında bulunuyor.


christmas-tree.png
Etkinlik Ne Zaman?

17.12.2020'den yani bu konunun paylaşıldığı andan itibaren etkinlik başlar ve 18.12.2020 saat: 12:00 tarihine kadar sizin bana fotoğrafları ulaştırmanız gerekir. Sonrasında 18.12.2020 saat: 12:00 tarihinde anket içeren bir konu açılarak paylaşılan fotoğraflar sergilenir ve oylar toplanır. Tüm bu etkinlik 19.12.2020 saat: 12:00'da bitmiş olur. Kısacası özetlemem gerekirse:

17.12.2020-19.12.2020 saat: 12:00 === Etkinlik için istenen fotoğrafların iletilmesi için verilen süre.

19.12.2020 saat:13:00-20.12.2020 saat: 12:00 === Bana ilettiğiniz fotoğrafları paylaştığım konudaki oylama süresi.



auction.png
Etkinlik Kuralları:
  • Katıldığınız ya da oyladığınız etkinlik konularında fotoğraflar hakkında ağır eleştirilere yer vermeyiniz ne de olsa bu etkinliği sadece eğlence için yapmaktayız.
  • Çektiğiniz fotoğrafın size ait olması ağır önceliğimizdir. Lütfen kendinize ait manzara temalı bir fotoğraf iletiniz.
  • Paylaştığınız fotoğrafta bir insan varsa ve o kişi siz değilseniz paylaşmayınız. Kimsenin fotoğrafını istem dışı paylaşmak istemeyiz.
  • Etkinlik süresince etkinlik konularının yorumlarında forum kurallarına uymayan kişiler kara listeye alınır ve etkinliklere belirli bir süre katılamaz.

sleigh.png
Etkinlik Ödülleri de Şu Şekildedir:

Emek verip çektiğiniz manzara fotoğraflarınızı insanlar oyladıktan sonra en çok oy alan birinci, ikinci ve üçüncü kişiye MC-TR platformunda özel üyelik, diğer bütün katılımcılarımıza ise bu etkinlik için özellikle üretilmiş bir madalya hediye ediyoruz.

Not: Fotoğraflara oy veren kişiler etkinliğe katılmış sayılmaz.

  • Birinciye: 1 aylık elmas üyelik.
  • İkinciye: 1 aylık zümrüt üyelik.
  • Üçüncüye: 1 aylık altın üyelik.
  • Bütün katılımcılara (fotoğraf paylaşanlara): Özel bir madalya.

delivery.png
E Peki Ben Sana Çektiğim Fotoğrafı Nasıl Göndereceğim?



❄️BURAYA❄️
tıklayarak çektiğiniz fotoğrafları bana iletebilirsiniz.

NOT: Bu covid-19 döneminde evinizden çıkmadan istediğiniz takdirde eskiden çektiğiniz fotoğrafları paylaşabilirsiniz. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.
 
Son düzenleme:
Evet bu dönemde 1 aylık elmas üyelik ve "özel" madalya için dışarı çıkıp manzara fotoğrafı çekmeye gidiyorum
Herkesin eskiden çektiği en az bir tane manzara fotoğrafı vardır değil mi?
 
Herkesin eskiden çektiği en az bir tane manzara fotoğrafı vardır değil mi?
Ben hiç eskiden yaptığımız bir şey ile bir yarışmaya katıldığımızı görmemiştim, genelde yarışma için çaba gösterilir çaba gösterildikten sonra yarışılmaz da, yanlış düşünmüşüm kusura bakmayın o zaman
 
Ben hiç eskiden yaptığımız bir şey ile bir yarışmaya katıldığımızı görmemiştim, genelde yarışma için çaba gösterilir çaba gösterildikten sonra yarışılmaz da, yanlış düşünmüşüm kusura bakmayın o zaman
Sadece eğlence amaçlı bir etkinlik düşünmüştüm kendi kafamda. Fazla uğraş gerektirmeyen ve oylamaya dayalı bir etkinlik olacak. Yılbaşı etkinliklerinin ilki olduğu için ısınma turu gibi düşünebilirsin.
 
Hemen fotoğraf çekmeye gidiyorum :)
Kendimi anlatamıyorum galiba, sizin çektiğiniz bir manzara fotoğrafı olması yeterli. Fotoğrafı ne zaman çektiğinizin hiçbir anlamı yok benim için. İsterseniz 10 sene önce çektiğiniz bir manzara fotoğrafı olsun. Yeter ki sizin çektiğiniz bir fotoğraf olsun.
 
Adanadakiler ne yapsın ne kar var nede soğuk hava :-)
 
Fotoğraflar yollandı ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl
Üst