S
sooply
Ziyaretçi
arası günleri içeren rapordur.
Bu hafta resmen ekip yeniden kuruldu gibi bir şey oldu. Sayımız çok azdı ve bu sayıyı çok fazla arttırdık. Öncelikle bütün başvuran arkadaşlarıma teşekkür ederim. Beni büyük bir çukurun altından kurtardınız. MC-TR ekibini de aynı şekilde. Son 2 aydır yazar ekibinin sayısı 2 ya da 3 gibi rakamlarda geziyordu. Şimdi ise sağlam ve çalışan ekip arkadaşları bulduğum için sizlere teşekkür ediyorum.
Genel performansımız önceki haftalara göre artsa da sayımıza göre beğenmediğim bir performans diyebilirim.
Mehmet Sabri MERCAN, bu haftaki performansın gayet iyiydi. Verilen konularını açtın ve diğer konuların gayet iyiydi. Sadece açtığın o tartışma konusunu beğenmedim. Farklı bir içerik seçebilirdin onun yerine. Onların dışında açtığın konular muazzamdı. Tebrik ederim. Biraz da olsa imla hataların var. Bu hafta imla hatalarınızı çıkaramadım bu benden kaynaklanan bir durum, çünkü bu hafta yazılı haftasıydı benim için. Kendi adıma hepinizden özür dilerim bu gecikmeden dolayı.
Ortalama Puan: 8,4 YP + 3 YP = 11,4 YP bu haftaki performansın, tebrik ederim.
Toplam Açılan Konu Sayısı: 3
Kelime Sayısı: 981
#1 - Ekip içi durum kriterinde hiçbir şekilde rahatsızlık çıkarmıyorsun. Sorun yaşadığını da görmedim, ayrıca ekip olarak iletişim gayet iyi, bu yüzden +1 YP ekliyorum.
#2 - Rehbere uyumlusun fakat imla hatalarında sıkıntı yaşıyoruz. Bu konuda biraz daha kendini geliştirmen lazım. Ayrıca konularına etiket koymayı da unutmuşsun. (0 YP)
#3 - Yazım ve düzen hataları kriterindeyse sadece yazım hataları konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Ayrıca konularında çok parantez kullanmamaya özen göster. (+1 YP)
#4 - Geri cevap konusunda sorun yaşamıyoruz seninle alakalı, bunun için +1 YP kazandın.
Muhammed Talha MACİT, bu haftaki performansın senin de çok iyiydi. Gerçekten güzel konular açıyorsun. "Minecraft'a Gelecek Yeni Dağ Oluşumu Bedrock Edition'da!" konun için konuşmak gerekirse, görseller çok iyi seçilmemiş. Onun dışında yazım ve anlatımın iyi olan bir konu, fakat iş diğer konuna gelince işler pek iyi gitmiyor. Bu konu için konu düzenin iyi olsa da alıntı konu açmışsın. Alıntı konu açmanın tekrarı kesinlikle ihraçtır. Bunu unutma. Bir hata yapmış olabilirsin fakat bunu tekrarlamaman gerekir. Bu yüzden rapora dahil etmiyorum. Direkt olarak 5 YP puanını vereceğim.
Toplam Açılan Konu Sayısı: 1 (Alıntı konu dahil edilmedi.)
Kelime Sayısı: 155
Yiğit YILMAZ, bu hafta performansını en çok beğendiğim yazarsın. İmla kurallarına dikkatinle benim ilgimi çektin fakat biraz da olsa hatan var. Bu şekilde Can'ın ve Sabri'nin önüne geçmiş oldun. Bu şekilde kendine sürekli bir şeyler eklersen beni bile geçersin yakın zamanda. "Minecraft - Zırhlar Hakkında Bilgi" konusu mesela, çok detaylı ve güzel anlatılmış. İmla ve düzen konusunda biraz kendini geliştirebilirsin. Kelime sayısı da bir hayli fazla, bu yüzden de bir tık daha onlardan öndesin.
Ortalama Puan: 9,2 YP + 3 YP = 12,2 YP bu haftaki performansın, tebrik ederim.
Kelime Sayısı: 1.438
#1 - Ekip içi durum kriterinde hiçbir şekilde rahatsızlık çıkarmıyorsun. Sorun yaşadığını da görmedim, ayrıca ekip olarak iletişim gayet iyi, bu yüzden +1 YP ekliyorum.
#2 - Rehbere uyumlusun fakat imla hatalarında sıkıntı yaşıyoruz. Güzel görseller seçmişsin fakat yazı boyutları çok küçük. (0 YP)
#3 - Yazım ve düzen hataları kriterindeyse sadece yazım hataları konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Ayrıca konularında çok parantez kullanmamaya özen göster. (+1 YP)
#4 - Geri cevap konusunda sorun yaşamıyoruz seninle alakalı, bunun için +1 YP kazandın.
Can YALÇIN, anlatım biçimin çok iyi, verdiğin bilgiler gerçekten iyi ve hepsi doğru. Teker teker okudum fakat konu düzeninde kullandığın renkler ve imla hataların seni 1-0 geride bırakıyor arkadaşlarınla karşılaştırdığımda. Gerçekten, sadece düzende ve imla hatalarında sıkıntı yaşıyoruz. Bunlara dikkat edersek eğer muazzam bir konu açacağına inanıyorum sana. Sakın moralini ve motivasyonunu bozma sırf bu dediğim için, her zaman kendini geliştirebilirsin. Arkadaşlarının kullandığı konu tasarımının aynısını kullanabilirsin, onlar için sıkıntı olacağını zannetmiyorum. İstersen de benim konu tasarımlarımı kullanabilirsin. İmla hataları içinse birçok site var. Buralara da metnini atarsın ve oradan çevirirsin. Ben buna karşı değilim. Kendi cümlelerini yazdığın sürece hiçbir sıkıntı olmaz benim için. Alıntı konu açmaman yeterli. Mesela sana bir tüyo vereyim, yabancı olan kısaltmaları her zaman büyük yaz. Mesela "RAM, DLSS, CPU, GPU" aklına ne gelirse, bunun gibi kısaltmaları her zaman büyük yaz.
Ortalama Puan: 8,1 YP + 0 YP = 8,1 YP bu haftaki performansın, kendini geliştireceğine inanıyorum.
Kelime Sayısı: 898
#2 - Rehberden sapmış gibi gözüküyoruz ama dert değil. İlerideki konularda rehbere odaklı konu aç. (-1 YP)
#3 - Yazım ve düzen hataları kriterindeyse çok sıkıntımız var. Bunları da düzeltmeni istiyorum. (-1 YP)