MC-TR.COM Tasarımcısını Arıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 808
G

Garp

Ziyaretçi

Minecraft-Turkiye.png

Merhaba sevgili MC-TR.COM üyeleri, uzun zamandan sonra ben Garp tekrar karşınızdayım. Bildiğiniz gibi yenileniyoruz ve bu yenilenmede yeni yol arkadaşları arıyoruz. Bu arayışımız içerisinde forumumuza yeni bir resmi tasarımcı arıyoruz. Peki bu tasarımcının görevi ne olacak? Bu tasarımcı bizden neler talep edebilecek?

Tasarımcı nedir?
Tasarımcı MC-TR.COM için ve onun bağlı olduğu projeler için herhangi bir zamanda kendi ihtiyaçlarını ve kendi finansal kazançlarını (satıcı ise) göz ardı edip, belirtilen süre içerisinde belirtilen tasarımı veya tasarımları hazırlayıp, teslim eden kişidir.

Tasarımcı flamasına sahip olan kişinin ahlaklı olması, kibirli olmaması, forumda sicili olmaması ve sorunlu üye olarak adlandırılmaması gerekir. Ek olarak çoğu tasarım programını profesyonel biçimde kullanabilmesi gerekmektedir.

Sorunlu Üye: Durmadan sıkıntı çıkaran, insanlar ile durmadan kavga eden... kişiler için kullanılan tabir.

Tasarımcı'nın kazanacağı haklar nelerdir?
- Forumda Tasarımcı flaması.
- Her ay bir hafta olacak şekilde 1 haftalık reklam alanlarını kullanabilme hakkı. [Konu arka planı, konu müziği hariç. (Farklı alanlar eklenebilir.)]
- Tasarımlarını paylaşabilmesi için özel bir alan.
- Takım flaması hakkı.

Nasıl Tasarımcı olunur?
Discord üzerinden bana yani Garp#4805 ulaşıp aşağıdaki formu doldurup iletmeniz gerekmektedir. [Bu kısıma gerek görmüyorum veya size güvenmiyorum gibi tabirleri kullanan kişilerin başvuruları direkt reddedilecektir. (Boş bırakılan kısımlar içinde geçerlidir.)]

Başvuru Formu:
Ad:
Soyad:
Telefon numarası:
Forum profil bağlantısı:
5 farklı eseriniz (Bağlantı veya dosya şeklinde.):
Neden Tasarımcı olmak istiyorsunuz:

! Başvurusu kabul olan Tasarımcı ile MC-TR.COM 3 ay boyunca iş yapar ve bu 3 ayın sonunda kişiden memnun kalınır ise anlaşma yenilenir, memnun kalınmaz ise farklı bir Tasarımcı ile anlaşma yapılır.

Tasarım konusunda başarılı olan arkadaşlar için büyük bir fırsat gibi görünüyor ki şimdiden başvuru yapan arkadaşlara başarılar dilerim :))

Cidden başkalarını etkilemek ve deneyimini başka kişilere duyurmak gerçekten de güzel olabiliyor bazı insanlar için. Başvuru yapanlara başarılar dilerim.​

Son düzenleme:
Tasarım işinde başarılı olanlar için iyi fırsat.

Keşke tasarımdan anlasam da; tasarımcı olsam...

Güzel fırsat umarım hakeden biri alır ?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl