MC-TR MC-TR.COM Sunucu Ödülleri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun Kurdu Network Elbet bir gün bizde burada yerimizi alıcaz.
db.webp

Bu ne yumuşak reklam mı? Bu arada stok paket ve stok konu tasarımı olan bir sunucuya bu flamaları verirlerse sıkıntı var demektir haberin olsun.
hocam burada tartısma yapmak istemem ama birbirine en benzer sunucuları açıpda konuşmuyorum en azından değişik bir şeyler getirmeye çalısıyorum Suan böyle diye de ileride böyle olmak zorunda değil. onuda geçtim piyasada gidipde aynı paketle 100 tane sunucu acıyorlar onlara benzedigimi düşünmüyorum.

onuda geçtim piyasada gidipde aynı paketle 100 tane sunucu acıyorlar onlara benzedigimi düşünmüyorum.
Açtığınız paketle veya aynı alt yapı üzerine kurulu paketi kullanan veya kullanmaya çalışmış en az 20 sunucu gördüm bunu geçelim bu ödüllerin daha özgün sunuculara verilmesi gerektiğini düşünüyorum yani hazır paketi alıp çevirip haritasını değiştirince özgün olunmuyor hadi özgün olduğunu iddia etmiyorsun diyelim böyle bir konuya neden sunucunun reklamını yapıyorsun?

Bu yazdıklarımı sizi sevip sevmediğimden veya farklı bir şeyden dolayı yazmıyorum yanlış anlaşılma olmasın sadece bazı şeylerin oturmasının gerektiğini düşünüyorum.

Sunucu Ödülleri Yarışması Tekrardan Aktif!
Sunucu Ödülleri yarışması kısa bir gecikmenin halinden başvuru şartları, değerlendirme kriterleri ve yenilenmiş ödülleri ile tekrardan aktiftir.

Başvurular 22.09.2025 tarihine kadar aktif olup sonuçlar en geç 2 hafta içerisinde açıklanacaktır.
Şimdiden herkese başarılar iyi forumlar!​

1 2 hafta erkenden açıklanmış herhalde

Ekli dosyalar

• Screenshot_33.webp
    Screenshot_33.webp
    16 KB · Görüntüleme: 47
Kimisine göre iyi kimisine görede kötü bence tam ortası olmuş fazlasıda zarar gibi 😶

logo.webp

Merhabalar değerli MC-TR.COM üyeleri

Uzun süredir beklenen o an geldi ve birçok sunucumuzu değerlendirmiş bulunmaktadır.

İşte sıralama tablomuz:​
SunucuTanıtım Konusuİp AdresiPuan
Projects @projects.ggTıkla ve Gitplay.projects.gg87
MuzCraft @ArifErdoganKTıkla ve Gitmc.muzcraft.com72
Mc-Block @1000devTıkla ve Gitplay.mc-block.com65
Jalestia @LotfyTıkla ve Gitplay.jalestia.net60
TulparMC @TulparMCTıkla ve Gitplay.tulparmc.com59
Skyunio @manav000Tıkla ve Gitplay.skyunio.com54
Sentor Craft @RealUndefeatedTıkla ve Gitplay.sentorcraft.com53
Truva Network @Truva NetworkTıkla ve Gitplay.truvanetwork.com52
PeniaNw - SoulCraft @Ersoy @SoulCraftTCTıkla ve Git(1) - Tıkla ve Git(2)play.penianw.com - mc.soulcraft.tc50
ZyraCraft @ShozemTıkla ve Gitplay.zyracraft.com46
CesurNetwork @Cubix NetworkTıkla ve Gitplay.cesurnetwork.com44
Taverna Survival @TavernaSurvivalTıkla ve Gitoyna.tavernasurvival.com40

Ödüllendirme Sistemi Nasıl Olacaktır?
  • 80 puan ve üstü puana sahip sunucularımıza Netherite Sunucu
  • 65 puan ve üstü puana sahip sunucularımıza Zümrüt Sunucu
  • 55 puan ve üstü puana sahip sunucularımıza Elmas Sunucu
  • 45 puan ve üstü punana sahip sunucularımıza Altın sunucu
flamaları takdim edilecektir. Ödül talebi için forum destek üstünden sunucu adına başvuru yapan forum hesabı bizimle iletişime geçebilir.

Herkes iyi forumlar dilerim!​

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl