Oyun Kurdu Network Elbet bir gün bizde burada yerimizi alıcaz.
Oyun Kurdu Network Elbet bir gün bizde burada yerimizi alıcaz.
atasci
Bu ne yumuşak reklam mı? Bu arada stok paket ve stok konu tasarımı olan bir sunucuya bu flamaları verirlerse sıkıntı var demektir haberin olsun.Oyun Kurdu Network Elbet bir gün bizde burada yerimizi alıcaz.
iamSlyvox
hocam burada tartısma yapmak istemem ama birbirine en benzer sunucuları açıpda konuşmuyorum en azından değişik bir şeyler getirmeye çalısıyorum Suan böyle diye de ileride böyle olmak zorunda değil. onuda geçtim piyasada gidipde aynı paketle 100 tane sunucu acıyorlar onlara benzedigimi düşünmüyorum.Bu ne yumuşak reklam mı? Bu arada stok paket ve stok konu tasarımı olan bir sunucuya bu flamaları verirlerse sıkıntı var demektir haberin olsun.
atasci
Açtığınız paketle veya aynı alt yapı üzerine kurulu paketi kullanan veya kullanmaya çalışmış en az 20 sunucu gördüm bunu geçelim bu ödüllerin daha özgün sunuculara verilmesi gerektiğini düşünüyorum yani hazır paketi alıp çevirip haritasını değiştirince özgün olunmuyor hadi özgün olduğunu iddia etmiyorsun diyelim böyle bir konuya neden sunucunun reklamını yapıyorsun?onuda geçtim piyasada gidipde aynı paketle 100 tane sunucu acıyorlar onlara benzedigimi düşünmüyorum.

benjamin17
ilovemaju

benjamin17
Merhabalar bilgilendirme için teşekkürler. İlgili konuya düzenleme sağladık.1 2 hafta erkenden açıklanmış herhalde
Yorumunuz için teşekkürler.Kimisine göre iyi kimisine görede kötü bence tam ortası olmuş fazlasıda zarar gibi![]()

benjamin17
| Sunucu | Tanıtım Konusu | İp Adresi | Puan |
| Projects @projects.gg | Tıkla ve Git | play.projects.gg | 87 |
| MuzCraft @ArifErdoganK | Tıkla ve Git | mc.muzcraft.com | 72 |
| Mc-Block @1000dev | Tıkla ve Git | play.mc-block.com | 65 |
| Jalestia @Lotfy | Tıkla ve Git | play.jalestia.net | 60 |
| TulparMC @TulparMC | Tıkla ve Git | play.tulparmc.com | 59 |
| Skyunio @manav000 | Tıkla ve Git | play.skyunio.com | 54 |
| Sentor Craft @RealUndefeated | Tıkla ve Git | play.sentorcraft.com | 53 |
| Truva Network @Truva Network | Tıkla ve Git | play.truvanetwork.com | 52 |
| PeniaNw - SoulCraft @Ersoy @SoulCraftTC | Tıkla ve Git(1) - Tıkla ve Git(2) | play.penianw.com - mc.soulcraft.tc | 50 |
| ZyraCraft @Shozem | Tıkla ve Git | play.zyracraft.com | 46 |
| CesurNetwork @Cubix Network | Tıkla ve Git | play.cesurnetwork.com | 44 |
| Taverna Survival @TavernaSurvival | Tıkla ve Git | oyna.tavernasurvival.com | 40 |
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!