Etkinlik MC-TR.COM GARTIC.IO Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buhari

mbuharigkz.com
Yönetici
Onaylı Satıcı
Hosting Görevlisi
Elmaslar
1.248
Discord İzni
Minecraft
xBuhari

Discord:

xBuhari

9ts62qs.png

MC-TR.COM GARTIC.IO Yarışması

Herkese merhabalar, biliyorsunuz ki uzun süredir forum üzerinde bu tarz oyunların etkinliği yapılmıyordu.

Bu tarz bir etkinliğin tüm forum halkı tarafından sevileceğini düşündüğümüz için bu etkinliği başlatmak istedik.

Eminim ki herkes gartic.io isimli oyunu biliyordur. Bu oyunumuzda bir lobide en fazla 50 kişi olabiliyor. Lobideki katılımcılar, sıraları geldiğinde ona verilen konuyu resim olarak çizmeye çalışıyor ve diğer katılımcılar da bu çizilen resimdeki konuyu bilmeye çalışıyorlar.

Oyunumuz oldukça basit ve eğlenceli.
Üstelik bu etkinliğimiz bir yarışma olduğu için kazanana forum içerisinde birtakım ödüller vereceğiz.
Tabii ki tüm etkinliklerimizde olduğu gibi bu etkinliğimizde de bazı kurallar mevcut.

Etkinlik Kuralları:
  • Takım olmak kesinlikle yasaktır. Çizen kişi arkadaşına herhangi bir bilgi veremez.
  • Resim konusunu bildiğinizde kimse ile paylaşmamalısınız. Herkes kendi bulmalı.
  • Çizilen resimde veyahut sohbete yazılan kelimelerde hiç bir argo, kötü vb. sözcükler bulunmamalı.
  • Kullanıcı adlarınız forumdaki ile aynı olmalı aksi takdirde ödül kazandığınızda hesabınıza verilmeyebilir.

Kurallara uyulmadığı takdirde, uymayan kişi 1-6 ay arası bir süreyle MC-TR.COM etkinliklerinin tümünden men edilir.
Etkinliği bilerek sabote eden kişiler sınırsız olarak MC-TR.COM etkinliklerinin tümünden men edilir.

Etkinlik Ödülleri:

Kazanan kişiye;

• 1 aylık Reklam Ön Eki ve Konu Sabiti hakkı,
  • 1 aylık Premium Üyelik,
  • Discord sunucumuz üzerinde Gartic IO Kralı rolü,

Ayrıca katılan herkese forum üzerinde Etkinlik Madalyası verilecektir.

7pbsdyz.png

Etkinlik 08.10.2023 (Pazar günü) saat 19.00'da başlayacaktır.

Katılmak için bu konunun altına

Etkinliğe katılmak istiyorum.
Discord kullanıcı adım: *

şeklinde mesaj gönderebilirsiniz.

Etkinliğe katılan tüm üyelerimize başarılar dileriz.

6kc1l0m.png

Son düzenleme:
Etkinliğe katılım sağlayacak tüm forum üyelerine başarılar dilerim​

Son düzenleme:
9ts62qs.png

MC-TR.COM GARTIC.IO Yarışması

Herkese merhabalar, biliyorsunuz ki uzun süredir forum üzerinde bu tarz oyunların etkinliği yapılmıyordu.

Bu tarz bir etkinliğin tüm forum halkı tarafından sevileceğini düşündüğümüz için bu etkinliği başlatmak istedik.

Eminim ki herkes gartic.io isimli oyunu biliyordur. Bu oyunumuzda bir lobide en fazla 50 kişi olabiliyor. Lobideki katılımcılar, sıraları geldiğinde ona verilen konuyu resim olarak çizmeye çalışıyor ve diğer katılımcılar da bu çizilen resimdeki konuyu bilmeye çalışıyorlar.

Oyunumuz oldukça basit ve eğlenceli.
Üstelik bu etkinliğimiz bir yarışma olduğu için kazanana forum içerisinde birtakım ödüller vereceğiz.
Tabii ki tüm etkinliklerimizde olduğu gibi bu etkinliğimizde de bazı kurallar mevcut.

Etkinlik Kuralları:
  • Takım olmak kesinlikle yasaktır. Çizen kişi arkadaşına herhangi bir bilgi veremez.
  • Resim konusunu bildiğinizde kimse ile paylaşmamalısınız. Herkes kendi bulmalı.
  • Çizilen resimde veyahut sohbete yazılan kelimelerde hiç bir argo, kötü vb. sözcükler bulunmamalı.
  • Kullanıcı adlarınız forumdaki ile aynı olmalı aksi takdirde ödül kazandığınızda hesabınıza verilmeyebilir.

Kurallara uyulmadığı takdirde, uymayan kişi 1-6 ay arası bir süreyle MC-TR.COM etkinliklerinin tümünden men edilir.
Etkinliği bilerek sabote eden kişiler sınırsız olarak MC-TR.COM etkinliklerinin tümünden men edilir.

Etkinlik Ödülleri:

Kazanan kişiye;

• 1 aylık Reklam Ön Eki ve Konu Sabiti hakkı,
  • 1 aylık Premium üyelik,
  • Discord sunucumuz üzerinde Gartic IO Kralı rolü,
  • Forum üzerinde Etkinlik madalyası,

Ayrıca katılan herkese forum üzerinde 1 haftalık Etkinlik Üyelik verilecektir.

7pbsdyz.png

Etkinlik 08.10.2023 (Pazar günü) saat 19.00'da başlayacaktır.

Katılmak için bu konunun altına

şeklinde mesaj gönderebilirsiniz.

Etkinliğe katılan tüm üyelerimize başarılar dileriz.

6kc1l0m.png

Merhaba, peki hangi kategoride yarışılacak?

Başarılar, umarım forumun bildirgelere uymamasını maskelemek için yapılmış bir etkinlik değildir..

Discord kullanıcı adım: eymenozerr

Discord kullanıcı adım: furkandogan.

Discord kullanıcı adım: alpalpx

Discord kullanıcı adım: melih0006

Discord kullanıcı adım: proomp

Discord kullanıcı adım: Khytlu

Discord kullanıcı adım: realhighlander

Discord kullanıcı adım: erisos

Discord kullanıcı adım: XBrexorX#2521

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl