MC-TR.COM Forum Tasarımcısı ve Forum Geliştiricisini Arıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kullanıcı 66654
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.315
Alanım şu anlık grafik tasarıma daha yatkın durumda After Effects yüklü bende fakat bir yazıyı bile nasıl oynatacağım hakkında bir fikrim yok. Öğrenebilirim eğer zorunluysa.
Hatta Photoshop CC 2020 kullanarak zaman çizelgesinde yaptığın çalışmayı After Effects'e atarsan aynı şeyler After Effects'de yapmış gibi direk aktarım yapıyor.

Çok fazla kodlama dil bilgisi istenmiş, biraz zor lakin umarım bulunur.

Kendisini MC-TR platformu adı altında geliştirmek isteyen arkadaşlar açısından çok güzel bir fırsat olmuş. Herkese bol şanslar dilerim ;) :8

Bu özellikleri karşıla üstüne para alma pes vallahi. Bu özellikleri karşılayanlar şu anda Türkiye'nin en çok hit alan sitelerinde parayla çalışıyor. Zaten işi bilen ve ustalaşmış bir kişi 2 tane renkli flama için bunları yapmaz.

Ayrıca Assembly dili ne alaka ?

assembly bilmeyen developer mı olurmuş o ne öyle

Bu özellikleri karşıla üstüne para alma pes vallahi. Bu özellikleri karşılayanlar şu anda Türkiye'nin en çok hit alan sitelerinde parayla çalışıyor. Zaten işi bilen ve ustalaşmış bir kişi 2 tane renkli flama için bunları yapmaz.

Ayrıca Assembly dili ne alaka ?
Yukarıda farklı bir arkadaşa yaptığım yorumu tekrar size yapmak istemem. Gayet açık bir şekilde konuda, konuya yapılan yorumlarda ve yorumlara verilen cevaplarda her şeyi belirttik. İmalı tavırlarınız ile bunları bilen kişilerin şirketlerde vs. parayla çalışıyor demeniz komik olmuş.

Hit konusunda sıkıntı varsa Discord sunucumuzdan Alexa değerlerimizi görebilirsiniz. Artık Alexa'nın yanında farklı alanlara da yoğunlaşmamız gerekiyor ki böyle bir konu hazırlama gereği duyduk. Fazla uzatmadan başta yaptığım uyarımı hatırlatıyorum ve iyi günler diliyorum.

Ortalama bir saat içerisinde toplam 6 başvuru geldi. Discord üzerinden ise başvuru yapmayan ama konu ile ilgili soru soran 3 farklı kişi geldi. Onları da hesaba katarsak istatistiksel olarak 9 kişi ediyor. Forumu bu kadar hor görmenizin veya bu tarz gülünç eleştirisel yorum yapmanızın sebebi nedir çok merak ediyorum?

Biz forumun iyiliği için durmadan çalışırken siz kötülemeler ile geliyorsunuz karşımıza, bir nevi iyi niyetimizi suistimal ediyorsunuz. Yapmayınız, ceza almanızı istemeyiz.
yok kötüleme amacım filan neden kötüleyim zamanında iş yaptığım yeri?

Beleşe kim yapar la bunu. C#, JS, Ruby falan bilcem de beleş mi yapcam

Ağa şu para mevzusu can sıkmaya başladı 3 konu oldu aynı mevzu başvuran arkadaşların bileceği iş niye sizi geriyor anlamıyorum. Yeteneklerini değendirecek arkadaşlar için güzel bir fırsat forumu iyileştirme cabalarınızın devamını dilerim.

Bedavaya öyle bir geliştirici bulursanız haber verin.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl