MC-TR MC-TR.COM' dan Sunucu Sahiplerine Ödüller!

benjamin17

Loading ◌
Topluluk Yöneticisi
MinePass
Premium
Elmaslar
1.010
Discord İzni
Minecraft
benjamin1734

Discord:

benjamin17

mctr.webp

Merhabalar değerli MC-TR üyeleri
MC-TR.COM yetkili ekibi olarak yeni açılan sunuculara büyük destek ve önem veriyoruz. Hem MC-TR topluluğu olarak ve hem de yeni sunuculara destek amaçlı olarak yeni bir etkinlik düzenliyoruz.

Bu etkinliğimiz de, etkinlik süresi boyunca forumda ilk defa sunucu tanıtım konusu açan üyelerimize özel hediyelerimiz vardır.
Ben sunucu tanıtım konumu kısa bir süre öncesinde açtım seslerini duyar gibiyiz. Etkinlik başlangıç tarihi yani bugün hariç son 15 günlük dönemde açılmış tüm ilk defa sunucu tanıtım konusu açmış sahibi üyelerimize bu ödülleri sağlayacağız.

Etkinlik Ödüllerimiz
  • 1 Aylık konu sabitleme
  • 1 Aylık Minepass üyelik

Son olarak etkinlik süresince ilk defa sunucu tanıtım konusu açmış üyelerimiz için sunucu sahibi rolü başvurularında forum kayıt süresi 3 ay yerine 1 aya düşürülmüştür.

Başvuru koşullarına uyan ilk defa sunucu tanıtım konusu açmış üyelerimiz ödül talebi için ve sunucu sahibi rolü başvuruları için forum destek üstünden bizlere ulaşabilir.

Minepass üyelik hakkında detaylı bilgi için tıkla!

Konu sabiti hakkında detaylı bilgi için tıkla!

DAHA BİTMEDİ!
Forumda tanıtım konusu bulunan tüm sunucu sahiplerimizin katılabileceği ve katılım için neredeyse hiçbir şartı olmayan sunucu ödülleri yarışmamız devam ediyor. Bu devasa yarışmada çeşitli birçok ödül ve forumun en prestijli rollerine sahip olabilirsiniz.

Sunucu ödülleri hakkında detaylı bilgi için tıkla!
Sunucu ödülleri son katılım tarihi: 30.05.2026

Etkinlik Tarihleri:
11.05.2026-30.07.2026
Tüm yeni sunucu sahiplerimize tekrardan hayırlı olsun diliyoruz.
Herkese İyi Forumlar Dileriz!

Son düzenleme:
Güzel bir kampanya olmuş ne zamana kadar geçerli

Harika bir etkinlik olmuş. 3 Günle kaçırmasam daha da harika olurmuş elinize sağlık.

Etkinlik geçerlilik süresi konuda belirtilen tarihler ve belirtilen tarihin 15 gün öncesi için geçerlidir. Ancak çok küçük süreler ile etkinliği kaçıran kişiler talep açmaları durumunda ayrıcalıklardan yararlanma ihtimalleri vardır.

Herkese iyi forumlar dilerim!

Etkinlik tarihi uzatılabilinir.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl