Güncelleme MC-TR.COM 2026 Yama Notları: Kısım 1

benjamin17

Loading ◌
Topluluk Yöneticisi
MinePass
Premium
Elmaslar
1.079
Discord İzni
Minecraft
benjamin1734

Discord:

benjamin17

1781809935833.webp

Merhabalar değerli MC-TR.COM üyeleri!
Forum üstünde yaptığımız bazı küçük düzeltmeler ve yeniliklerden bahsedelim.

Çevrimiçi Üye Alanı Güncellemesi
Düzenlenen bu alanla birlikte artık üye isimleri yerine üye profil fotoğrafları gözükecektir.
1781809949843.webp

Minetweet Gönderi Alanı Güncellemesi
Yapılan bu değişiklik ile birlikte artık sadece minetweet atan kullanıcının değil aynı zamanda minetweet gönderilmiş kullanıcının da profil fotoğrafı gözüküyor.
1781809956428.webp

Kaynaklar Sayfası Hata Düzeltmesi
Yapılan düzenleme ile yıldız gözükmeme ve üst üste binme sorunları çözülmüştür.
1781809962307.webp

Discord Webhook Güncellemesi
Eklenen yeni alan ile birlikte forumda açılan konulara ve atılan mesajlardan çok daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
1781809967432.webp

1781809971775.webp

Yeni güncellemeler ile ilgili yorumlarınızı, öneri, fikirlerinizi ve hataları konu altında bekliyoruz. Aynı zamanda farklı önerileri bulunan üyelerimiz konu altına yazarak veya forum destek üstünden bizlere ulaşarak önerilerini bizlere iletebilir.

Herkese İyi Forumlar Dileriz!

mc-tr mağaradan dışarı adım atıyor! 🤪
şu kısmada aşağı indirme kaldırma özelliği getirirmisiniz daha fazla içerik yer alsın
1781811118304.webp

1781812736581.webp

Bu alannın üstüne son konular olmalı insanlar son konuları görür ve aktiflik atılan mesaj acılan konu sayısı artar.
Ayrıca burada 3 tane olsa son e ve üstündeki satıcı ilanları yazısının yanına Daha fazla gör olsa tılayınca hepsi gözükse daha iyi olur evet bu satıcılar forumun önemli bir gelir kaynagı ama forumun işleyisinden önemli degil.

Ekli dosyayı görüntüle 289989
Bu alannın üstüne son konular olmalı insanlar son konuları görür ve aktiflik atılan mesaj acılan konu sayısı artar.
Ayrıca burada 3 tane olsa son e ve üstündeki satıcı ilanları yazısının yanına Daha fazla gör olsa tılayınca hepsi gözükse daha iyi olur evet bu satıcılar forumun önemli bir gelir kaynagı ama forumun işleyisinden önemli degil.
Merhabalar

Son konular ile ilgili alan mevcut olarak sağ panellerden ulaşabilirsiniz. Forum üstünde birçok satıcı, ürün ve hosting bulunduğu için ve tasarım taraflı olarak göze daha hoş geldiği için 6 tane alanın uygun olduğu kararlaştırılmıştır. İlgili alanların duruma bağlı olarak "Daha Fazla Göster" tarzı bir buton ile 9-12 arasında listelenebilir bir şekilde yapılması planlanmaktadır.

Yorumunuz için teşekkürler.

Merhabalar

Son konular ile ilgili alan mevcut olarak sağ panellerden ulaşabilirsiniz. Forum üstünde birçok satıcı, ürün ve hosting bulunduğu için ve tasarım taraflı olarak göze daha hoş geldiği için 6 tane alanın uygun olduğu kararlaştırılmıştır. İlgili alanların duruma bağlı olarak "Daha Fazla Göster" tarzı bir buton ile 9-12 arasında listelenebilir bir şekilde yapılması planlanmaktadır.

Cogu forum aktiflik için dedigim seyi kullanır hatta son konular kücük panel son mesajlar popüler konular gibi 2 3 sol köse konusunu ekliyebilirsiniz. örnek:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Cogu forum aktiflik için dedigim seyi kullanır hatta son konular kücük panel son mesajlar popüler konular gibi 2 3 sol köse konusunu ekliyebilirsiniz. örnek:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Dediğim gibi ilgili alan forumumuzda mevcut olarak bulunmaktadır ve şuan için üst tarafa taşıma gibi bir güncelleme planlanmamaktadır. İlerleyen süreçte ilgili alan üst kısma taşınabilir veya mevcut hali ile kalabilir.

İlgili alanı masaüstü görünümde tüm sağ panel ve mobil görünümde en alt bölümlerde görebilirsiniz.

Merhabalar

Son konular ile ilgili alan mevcut olarak sağ panellerden ulaşabilirsiniz. Forum üstünde birçok satıcı, ürün ve hosting bulunduğu için ve tasarım taraflı olarak göze daha hoş geldiği
Tasarım taraflı göze hiç hoş gelmiyor benim açımdan. ben siteye girince yeni açılan konuları görmek istiyorum.

Tasarım taraflı göze hiç hoş gelmiyor benim açımdan. ben siteye girince yeni açılan konuları görmek istiyorum.
Tüm üyelerimizin görüşleri benim için önemlidir. Üyelerin çoğunluğu ilgili alanların güncellenmesi ve düzenlenmesi taraflı olarak geri bildirim yapması durumunda değişiklikler yapılabilir. Ancak çoğunluğun olmadığı bir durumda(örneğin 500 kişiden 50 kişi) mevcut hali daha çok beğenildiyse mevcut hali ile kalacaktır. Bu sebeple güncellemeler yapılırken tüm üyelerin değerlendirmelerine göre hareket etmekteyiz.

Öneri olarak yeni konular kısmında veya böyle bir kısımda konuyu başlatanın profil fotosu solda, en son yazanın ise sağda olsa daha iyi olabilir.
Verdiğim görselde amatörce ama bu tarz olsa iyi olabilir yada direk konuyu açanın PPsi çıkabilir.

Ekli dosyalar

• 1781814087903.webp
    1781814087903.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 13
İlk açınca forumu eğer yeni 2-3 mesaj olursa daha iyi olacaktır forum hergun daha iyiye gitmesi dilegiyle 🚀

Elinize Sağlık aylar yıllar sonra tema dışında site dizaynı gelmesi güzel oldu sevdik

MC-TR: Uyanış 😏😉

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl