Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
plugin paketi harika ötesi ama scoard board mı featherboard mı işte o çok sade kalmış

arkadaslar bu serverin ismini felan nasıl degistircez söylermisiniz pluginleri felan nasıl dzelnicez hangi programla

arkadaslar bu serverin ismini felan nasıl degistircez söylermisiniz pluginleri felan nasıl dzelnicez hangi programla
Notepad++ programını yükle, plugins/ klasörüne gir. Herhangi bir eklentinin klasörüne gir, o girdiğin klasörlerin içindeki herhangi bir .yml dosyasına sağ tık yapıp Notepad++ ile aç'a tıkla.

Güzel bir paket dizmişsin güzel olmuş.

Oyuncular oyundan çıkınca, çıktıkları noktada değilde spawnda doğuyorlar, bunun olmamasını nasıl sağlayabilirim.

Oyuncular oyundan çıkınca, çıktıkları noktada değilde spawnda doğuyorlar, bunun olmamasını nasıl sağlayabilirim.
/plugins/Skript/scripts/ana.sk dosyasını aç.

1541675291849.png

İşaretlediğim satırları sil, ve oyundan veya konsoldan /sk reload ana yaz.

plotme plugini gözükmüyor içinde ama?, arsa limitini permi nedir nasıl arttırabilirim "plotme.limit.x" çalışmamakta

Eşya silerken, maden yenilerken yazan MCTR yazısını nereden değiştiriyoruz? Örneğin MRL plguinin içine baktı mama göremedim tek tek mi değiştiriyoruz yoksa belli bir yerde mi tüm yazılar bulamadım, teşekkürler. .)

merhaba ben biraz geç gördüm ama bir sorum olucak event pulingi var mı içinde

@SoulX hocam şifreyi yanlış yazınca oyundan atıp MCTR Şifreyi yanlış girdiniz yazıyor. O yazıyı nerden düzelteceğimi bulamadım

@SoulX hocam şifreyi yanlış yazınca oyundan atıp MCTR Şifreyi yanlış girdiniz yazıyor. O yazıyı nerden düzelteceğimi bulamadım
/plugins/AuthMe/messages/messages_en.yml dosyasını aç.

1548582242355.png

Bu kısmı bulup değiştirebilirsin.

Başarılı Paket.

Başarılı Paket.
Teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Eşya silerken, maden yenilerken yazan MCTR yazısını nereden değiştiriyoruz? Örneğin MRL plguinin içine baktı mama göremedim tek tek mi değiştiriyoruz yoksa belli bir yerde mi tüm yazılar bulamadım, teşekkürler. .)
MRL'yi winrar ile açıp bakabilirsin. bir proporties dosyası vardı.

eşya silmeyi ise essentialsı winrar ile aç. messages_en dosyasını aç.(çok uzun :D)

geç gördüğüm için kusura bakma.

plotme plugini gözükmüyor içinde ama?, arsa limitini permi nedir nasıl arttırabilirim "plotme.limit.x" çalışmamakta
PlotSquared var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl