Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teşekkürler güzel bir paket olmuş ancak lapis kırdığım zaman ne içinden lapis çıkıyor ne envanterime geliyor nede xpsi geliyor ama sadece lapiste böyle anlayamadım doğrusu redstone falan kazarken gayet düzgün bi yardım eder misiniz

Aynı sıkıntı bende de bulunmakta, sorunun cevabını bilen var mı acaba ?

sanırım sorunu anladım plugin paketinin içinde bulunan başlat dosyasından serveri kurduğumuz zaman lapis kazılmıyor vs. ancak kendimiz indirip craftbukkit olarak kurduğumuz zaman gayet güzel çalışıyor fakat birkaç plugin hata veriyor konu sahibi yardımcı olursa çok sevinicem sizde böyle bir sorun var mı direk plugin paketinin içindeki başlat dosyasını kullanınca olmuyor lapis falan kazdığımız zaman gelmiyor

hem lapis hemde faction plguni çalışmıyor

Diğer paketlerden örnek olarak toplanmış bir paket değişiklik yok.

Paketi Yükledim Ama Bi Sorunum Var lapis i kırıyorum kırılıyor ama elime gelmiyor aynı şeyi toprağa taşa yapınca geliyor ama lapis te olmuyor

Güncelleme sonrasında lapis hatası düzeltilecek, ekstra sistemler eklenecektir.

Güzel paket olmuş ancak bi sıkıntıyla karşılaştım oyuncular lapis kazdıklarında ellerine gelmiyor

Güzel paket olmuş ancak bi sıkıntıyla karşılaştım oyuncular lapis kazdıklarında ellerine gelmiyor
Üstte belirttim, yakın zamanda v1.2 güncellemesi gelecek.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

v1.1.1 güncellemesi ile lapis hatası düzeltilmiştir.

Son düzenleme:
Güzel gözüküyor fakat birkaç önerim var;

- Worldedit yerine FAWE kullanabilirsin.
- ArsadaFly.jar eklemişsin bence gereksiz çünkü küçük bir skript ile yapmak mümkün.
- Birkaç gereksiz eklenti gördüm.

Bunlar dışında güzel bir paket başarılar dilerim :D
Neden skript ile yapsınki ? daha çok variable ve daha çok işlem yapacak hem eklenti haline getirmesi daha mantıklı skript yerine.

Tab listesini hangi pluginle değiştiriyoruz ? TabList pluginini göremedimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl