MC-TR - Bu Akşam Sunucunda Oynamamızı İster misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

admiraldus

DEVASTATE
Elmaslar
1.681
Minecraft
admiralduski

Discord:

admiraldus#6660

yeni_logo.png

Minecraft Türkiye - Bu Akşam Sunucunda Oynamamızı İster misin?
Cik, cik, cik! Kuşlar neden ötüyor acaba?

Hoş geldiniz sevgili MC-TR ailesi! Talih kuşu bugün sizin başınıza konabilir ve sunucunuz daha fazla oyuncuya sahip olabilir, daha fazla tanınabilir. Neden mi? Bu akşam MC-TR yönetimi olarak bir OPSkyBlock sunucusunda oynamak istiyoruz. Bu sebepledir ki üyelerimizi de yanımıza çağıracak ve forum olarak birlikte zaman geçirip, eğleneceğiz. Fakat hangi OPSkyBlock sunucusunda oynasak bir bilemedik.

Bu sebeple bu konu üzerinden sunucunuzda oynamamızı istiyorsanız başvurabilirsiniz. Saat 17:30 civarlarında çekiliş ile başvuran sunuculardan birini seçeceğiz ve onda oynayacağız! Ayrıca bu sunucuyu Discord sunucumuzda duyuru olarak yayımlayarak destek olacağız. Başvurmak için yorumlara şu şekilde yazmanız yeterlidir. Şunu da hatırlatalım: Sunucunuz OPSkyBlock değilse veya bu oyun modu yoksa maalesef başvurunuz geçersiz sayılacaktır. Ama üzülmeyin. Zaman zaman başka oyun modları için de bu şekilde etkinlikler düzenleyeceğiz.

Başvurmak için yoruma şunu yazın:
Boşlukları kendinize göre doldurun.
  • "Akşam yapılacak etkinlikte benim sunucumda oynanmasını istiyorum. Sunucu IP Adresim: PLAY.*.COM Sürümüm: 1.8.X"

Bir süprizimiz daha var!
Bu konuya yorum yazan tüm kullanıcılarımıza (Sunucu başvurusu yapanlar hariç ve yorumunuzun çok kısa, alakasız vb. durumlarda olmaması gerekmektedir.) 3 günlük Premium Üyelik hediye etmekteyiz!

Son olarak ise "Okula Dönüş Güncellemesi" adıyla yaptığımız güncellemeler bittiğinda sizi çok güzel çekiliş ve etkinlikler bekliyor.
MC-TR'yi seviyoruz, MC-TR ailesini seviyoruz. Kendinize iyi bakın...

MC-TR Yönetimi

Reyiz Benim Yakında Açılacak Ve Şöyle Olacak Play.FırtınaNW.com Sürümü: 1.8.x-1.13.x

Yakında Ama...
Bu Arada Premiumu Alırım :;p

Neyse Akşam Bende Varım Reyiz :D

Akşam yapılacak etkinlikte benim sunucumda oynanmasını istiyorum. Sunucu IP Adresim: EienMC.batihost.com Sürümü: 1.8 - 1.13

Vay vay vay, harikasınız MC-TR. Sonraki oyun modları için de bekliyoruz bu etkinlikleri ve ödüller daha büyük, tatmin edici olabilir.

Hadi hayırlı olsun bakalım :) Ama kime neye :)

Sunucumuz yok ama şu üniversite stresi gittiği zaman bir emek sunucu açmayı planlıyorum hayırlısı olsun bakalım.Yorumlardaki sunucuları tek tek gezeyim bari.. :'D

yav tam sunucumun olmadıgı zamana denk geldi :/

Sunucumuz yok ama şu üniversite stresi gittiği zaman bir emek sunucu açmayı planlıyorum hayırlısı olsun bakalım.Yorumlardaki sunucuları tek tek gezeyim bari.. :'D
Ben şuan evde nazi kampında gibiyim. Üniversite sınavı sağolsun. Allah bize yardım etsin kardeşim :D

Ben şuan evde nazi kampında gibiyim. Üniversite sınavı sağolsun. Allah bize yardım etsin kardeşim :D
Alemsin kardeşim valla hiç gülesim yoktu :'D haklısın vallahi gel bi sarılayım sanaa

Güzel etkinliğe benziyor, uzun zamandır etkinlik olmuyordu :'D​

Akşam yapılacak etkinlikte benim sunucumda oynanmasını istiyorum. Sunucu IP Adresim: Play.Jesteria.Network Sürümüm: 1.8.X & 1.12
Lagsız Oyun Keyfi :)

Çok güzel etkinlikler yapıyorsunuz hoşuma gidiyor MC-TR yöneticileri git gide büyüyoruz :D

Güzel etkinlikmiş gittiğiniz sunucuya bende geleceğim :D

evet bencede guzel bır etkınlık hep boyle etkınlıkler beklıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl