MC-TR Bedelsiz Flama!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boran3q

Lapis Niye Mavi?
Elmaslar
260

Discord:

ikincielkralliklariseth

Merhaba Gece Can Sıkıntısından Dolayı Yaptığım Eklentiyi Sizlerle Paylaşma Kararı Aldım Bu Eklentinin Amacı MC-TR Formunda Sizlere

1750512154511.webp
1750512268930.webp

Görseldeki Gibi Flama Veriyor :c Kurulumunu Github Sayfamda Detaylıca Anlattım Yapamayanlar Discorddan Çekinmeden Arkadaşlık Atabilirler! Unutmayın Sadece Sizde Gözüküyor Flamalar Ve Tüm Flamalara Erişemediğim İçin Hepsini Ekleyemedim Eğer Beğenilirse Nasıl İstediğiniz Flamaları Ekliyeceğinizide Anlatacak Bir Konu Açaarım ( sistemim içinde var o ekleme olayı )

YETKİLİ ARKADAŞLARIMMM YANLIŞ YERDE İSE KUSURA BAKMAYIN Forum Destek Bakmadınız Bende Bulamadım :(

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VirüsTotal Gerek Yok Kaynak Kodu Zaten

githubdaki ilk paylaşımım yanlışlık olabilrise kusura bakmayın :d

Güzel olmuş eline sağlık. :grinning:

Son düzenleme:
ben şimdi anlamadım, sen site yöneticisi misin :grinning:

nasıl kullancam yardım edermisin arkadaşlık attım

Emektar Emekli falan eklemsi kolay zaten kodun içinde otomatik rol ekleme mevcut

1750526964722.webp

<div class="userBanner uyeBanner emekli message-userBanner" itemprop="jobTitle"><span class="userBanner-before"></span><strong><i class="fas fa-user-cowboy"></i> Emekli</strong><span class="userBanner-after"></span></div>

yazarsan bunu otomatik ekliyor emekli mesela :d

1750527025905.webp

hangileri eksik ben ekliyim :>

Emektar Emekli falan eklemsi kolay zaten kodun içinde otomatik rol ekleme mevcut

Ekli dosyayı görüntüle 266418

<div class="userBanner uyeBanner emekli message-userBanner" itemprop="jobTitle"><span class="userBanner-before"></span><strong><i class="fas fa-user-cowboy"></i> Emekli</strong><span class="userBanner-after"></span></div>

yazarsan bunu otomatik ekliyor emekli mesela :d

Ekli dosyayı görüntüle 266419
github dosyasını düzenleme izni verirseniz birşeyleri değiştirdim kodu güncellemek isterim

Ekli dosyalar

• 1750535417168.webp
    1750535417168.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 64
github dosyasını düzenleme izni verirseniz birşeyleri değiştirdim kodu güncellemek isterim
Kodu Discord Üzerinden İletirsen Ben Değiştirebilirm Ve Not Olarakda Senin Geliştirdiğinide Ekleyebilirm

Güzel olmuş ellerine sağlık ^_^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl