boran3q
Lapis Niye Mavi?
- Elmaslar
- 260
Discord:
ikincielkralliklariseth
Merhaba Gece Can Sıkıntısından Dolayı Yaptığım Eklentiyi Sizlerle Paylaşma Kararı Aldım Bu Eklentinin Amacı MC-TR Formunda Sizlere
Görseldeki Gibi Flama Veriyor :c Kurulumunu Github Sayfamda Detaylıca Anlattım Yapamayanlar Discorddan Çekinmeden Arkadaşlık Atabilirler! Unutmayın Sadece Sizde Gözüküyor Flamalar Ve Tüm Flamalara Erişemediğim İçin Hepsini Ekleyemedim Eğer Beğenilirse Nasıl İstediğiniz Flamaları Ekliyeceğinizide Anlatacak Bir Konu Açaarım ( sistemim içinde var o ekleme olayı )
YETKİLİ ARKADAŞLARIMMM YANLIŞ YERDE İSE KUSURA BAKMAYIN Forum Destek Bakmadınız Bende Bulamadım :(
VirüsTotal Gerek Yok Kaynak Kodu Zaten
githubdaki ilk paylaşımım yanlışlık olabilrise kusura bakmayın :d
Görseldeki Gibi Flama Veriyor :c Kurulumunu Github Sayfamda Detaylıca Anlattım Yapamayanlar Discorddan Çekinmeden Arkadaşlık Atabilirler! Unutmayın Sadece Sizde Gözüküyor Flamalar Ve Tüm Flamalara Erişemediğim İçin Hepsini Ekleyemedim Eğer Beğenilirse Nasıl İstediğiniz Flamaları Ekliyeceğinizide Anlatacak Bir Konu Açaarım ( sistemim içinde var o ekleme olayı )
YETKİLİ ARKADAŞLARIMMM YANLIŞ YERDE İSE KUSURA BAKMAYIN Forum Destek Bakmadınız Bende Bulamadım :(
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
VirüsTotal Gerek Yok Kaynak Kodu Zaten
githubdaki ilk paylaşımım yanlışlık olabilrise kusura bakmayın :d