Paylaşım MC-TR 2026 Velocity Eklenti Paketi !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Exlienty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 399

Exlienty

nerdesin pango?
Destek Yetkilisi
MinePass
Premium
Elmaslar
255
Discord İzni
Minecraft
Exlienty

Discord:

exlienty

1775765723831.webp

Merhaba, forumda gerek olsun insanların ihtiyaçlarını karşılamak gerek olsun yorum - deneyim toplamak adına bu tarz paylaşımlar yapmaya başlıyorum. İlk eklenti paketi olarak Velocity paketini paylaşmak isterim. Özellikler açısından çok da gelişmiş olmasa da ücretsiz bir pakete göre yeterli olduğunu düşünüyorum. Bu paket, tüm MC-TR kullanıcıları için ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Parayla satışı yasaktır.

1775765855529.webp

1775765921622.webp

Eklenti Listesi

1775765965237.webp

Eklenti Paketi Linki
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Buraya kadar geldiyseniz okuduğunuz ve incelediğiniz için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.​

sen yaptıysan güzel olmuştur ellerine sağlık :super:

indirdim sunucu kurdum :slightly: tesekkür ederim

Birde iki çıtır yan yana gelince harika oluyor :love:

1775769621852.webp

Ellerine sağlık çocuk adam

Ekli dosyayı görüntüle 285086
Merhaba, forumda gerek olsun insanların ihtiyaçlarını karşılamak gerek olsun yorum - deneyim toplamak adına bu tarz paylaşımlar yapmaya başlıyorum. İlk eklenti paketi olarak Velocity paketini paylaşmak isterim. Özellikler açısından çok da gelişmiş olmasa da ücretsiz bir pakete göre yeterli olduğunu düşünüyorum. Bu paket, tüm MC-TR kullanıcıları için ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Parayla satışı yasaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 285087

Ekli dosyayı görüntüle 285088

Eklenti Listesi

Ekli dosyayı görüntüle 285089

Eklenti Paketi Linki

Buraya kadar geldiyseniz okuduğunuz ve incelediğiniz için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.​
Yeni açanlar için güzel bir plugin paketi ancak minimotd yerine AdvancedServerList kullanabilirsiniz çok daha fazla özelliğe sahip.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl