İsmetKİnq
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 14
- Minecraft
- xHyrixS
- X
- wkaylia0
Discord:
kaylianew
Merhabalar Kendim Hazırladığım FPS Rehberine Hoşgeldiniz
biliyorum aynısı fazla yenilemiş olalım :)
1 - OptiFine HD
OptiFine Oyunda yaşadığınız fps droplarının önüne geçer ve rahatça oynunuzu oynayabilirsiniz.
Shaderpacks Özelliği yanında gelir.
2 - FPS Boost Texture Packs
Fps Boost Sağlayan doku paketleri 2x veya 4x şeklinde olur itemlerin küçültüldüğü kalitesinin düşürüldü paketler olarak geçer ve fps artışı büyük derecede sağlar.
3 - Güncel Java
eski sürüm java kullanıyorsanız fps düşüşü yaşabilirsiniz en yüksek sürüme ulaşmak için T
4 - Öncelik Verme
Görev Yöneticine girin. Ayrıntılar yerine girin. Javaw.Exe'yi bulun ve sağ tıklayın. ÖNCELİK AYARLA yerinden "YÜKSEK" olanı işaretleyin.
5 - Regedit
Regedit Kodları ile microsoft gereksiz hizmetlerini durdurarak +50, +100 fps artışı sağlayabilirsiniz
6 - Oyun Ayarları
Oyun Ayarlarını Kısmak En fazla fps attıran kısımdır resimdeki gibi yaparsanız inanılmaz artış sağlarsınız.
Konuya eklemek istedikleriniz varsa yazabilirsiniz.
Konu 14.07.2022 13:30 İtibariyle Güncellendi!
biliyorum aynısı fazla yenilemiş olalım :)
1 - OptiFine HD
OptiFine Oyunda yaşadığınız fps droplarının önüne geçer ve rahatça oynunuzu oynayabilirsiniz.
Shaderpacks Özelliği yanında gelir.
2 - FPS Boost Texture Packs
Fps Boost Sağlayan doku paketleri 2x veya 4x şeklinde olur itemlerin küçültüldüğü kalitesinin düşürüldü paketler olarak geçer ve fps artışı büyük derecede sağlar.
3 - Güncel Java
eski sürüm java kullanıyorsanız fps düşüşü yaşabilirsiniz en yüksek sürüme ulaşmak için T
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
4 - Öncelik Verme
Görev Yöneticine girin. Ayrıntılar yerine girin. Javaw.Exe'yi bulun ve sağ tıklayın. ÖNCELİK AYARLA yerinden "YÜKSEK" olanı işaretleyin.
5 - Regedit
Regedit Kodları ile microsoft gereksiz hizmetlerini durdurarak +50, +100 fps artışı sağlayabilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
6 - Oyun Ayarları
Oyun Ayarlarını Kısmak En fazla fps attıran kısımdır resimdeki gibi yaparsanız inanılmaz artış sağlarsınız.
Konuya eklemek istedikleriniz varsa yazabilirsiniz.
Konu 14.07.2022 13:30 İtibariyle Güncellendi!
Son düzenleme: