Rehber MC-TR 2022 Temmuz FPS Rehberi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsmetKİnq

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
14
Minecraft
xHyrixS
X
wkaylia0

Discord:

kaylianew

Merhabalar Kendim Hazırladığım FPS Rehberine Hoşgeldiniz
biliyorum aynısı fazla yenilemiş olalım :)

1 - OptiFine HD

OptiFine Oyunda yaşadığınız fps droplarının önüne geçer ve rahatça oynunuzu oynayabilirsiniz.
Shaderpacks Özelliği yanında gelir.

Ekran Alıntısı.PNG

2 - FPS Boost Texture Packs

Fps Boost Sağlayan doku paketleri 2x veya 4x şeklinde olur itemlerin küçültüldüğü kalitesinin düşürüldü paketler olarak geçer ve fps artışı büyük derecede sağlar.

2022-07-14_13.21.11.png

3 - Güncel Java

eski sürüm java kullanıyorsanız fps düşüşü yaşabilirsiniz en yüksek sürüme ulaşmak için T
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

4 - Öncelik Verme
Görev Yöneticine girin.
Ayrıntılar yerine girin. Javaw.Exe'yi bulun ve sağ tıklayın. ÖNCELİK AYARLA yerinden "YÜKSEK" olanı işaretleyin.

5 - Regedit

Regedit Kodları ile microsoft gereksiz hizmetlerini durdurarak +50, +100 fps artışı sağlayabilirsiniz

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

6 - Oyun Ayarları

Oyun Ayarlarını Kısmak En fazla fps attıran kısımdır resimdeki gibi yaparsanız inanılmaz artış sağlarsınız.

2022-07-14_13.01.14.png

2022-07-14_13.02.22.png
2022-07-14_13.02.07.png

2022-07-14_13.02.45.png

Konuya eklemek istedikleriniz varsa yazabilirsiniz.

Konu 14.07.2022 13:30 İtibariyle Güncellendi!

Son düzenleme:
Bazı eksiklikler var, özellikle oyun için ayarları unutmuşsun örnek vermek gerekirse bulutlar hızlandır gibi vb

1 - OptiFine HD

OptiFine Oyunda yaşadığınız fps droplarının önüne geçer ve rahatça oynunuzu oynayabilirsiniz.

Fps Boost Sağlayan doku paketleri 2x veya 4x şeklinde olur itemlerin küçültüldüğü kalitesinin düşürüldü paketler olarak geçer ve fps artışı büyük derecede sağlar.

3 - Güncel Java

eski sürüm java kullanıyorsanız fps düşüşü yaşabilirsiniz en yüksek sürüme ulaşmak için T

4 - Öncelik Verme
Görev Yöneticine girin.
Ayrıntılar yerine girin. Javaw.Exe'yi bulun ve sağ tıklayın. ÖNCELİK AYARLA yerinden "YÜKSEK" olanı işaretleyin.

5 - Regedit

Regedit Kodları ile microsoft gereksiz hizmetlerini durdurarak +50, +100 fps artışı sağlayabilirsiniz

Konuya eklemek istedikleriniz varsa yazabilirsiniz çok fazla yöntem var ama gereksiz fazla en sağlamlarını önünüze çıkardım 4. yöntem için pixero adlı arkadaşa teşekkürler forumumuzda daha önce fps rehberinde yaptığı için.

İyi Günler.
regedit kodlarını nereye yazıyoruz

Konunun görsellerle desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Aynı zamanda neyin nasıl yapıldığı, nereden indirildiği anlatılmalı. Herkese bol şans.

Son düzenleme:
Konunun görsellerle desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Aynı zamanda neyin nasıl yapıldığı, nereden indirildiği anlatılmalı. Herkese bol şans.
Konu Düzenlendi.

Bilgilendirici konu, başarılar.

Gayet iyi başarılar

1 - OptiFine HD

Ekli dosyayı görüntüle 205816

Ekli dosyayı görüntüle 205815

3 - Güncel Java

4 - Öncelik Verme
Görev Yöneticine girin.

5 - Regedit

6 - Oyun Ayarları

Oyun Ayarlarını Kısmak En fazla fps attıran kısımdır resimdeki gibi yaparsanız inanılmaz artış sağlarsınız.

Ekli dosyayı görüntüle 205811
Ekli dosyayı görüntüle 205813Ekli dosyayı görüntüle 205812
Ekli dosyayı görüntüle 205814

Konuya eklemek istedikleriniz varsa yazabilirsiniz.

Konu 14.07.2022 13:30 İtibariyle Güncellendi!

regedit kodlarını nasıl kullanacam cmd ile olmuyor
1660718065853.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl