Heroxira
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 29
- Minecraft
- Heroxira
- Hero Xira
Discord:
Heroxira
Geçen açtığım ''Serverimde Paranormal Olaylar'' konusundaki 3 arkadaş minecraft oynuyorduk, survivalde hile açmıştık fakat hile benim hiç hoşuma gitmiyordu, yaptığımız mob spawnerini (başarısız olmuştuk) kırmaya çalışıyorduk ve gamemodedeydik, kırarken arkadaşı survivale alacaktım ama arkadaşımın nickinde ''i'' olduğu için adını yazamıyordum, bende @a yı denedim amaa şöyle bir sıkıntı var ki hepimiz havadaydık ve ben bunu unutmuştum, 2 arkadaş demir settik fakat öbür arkadaş full enchant elmas zırhlara sahipti, tabii yere düşünce tüm eşyalar yerde, tam düştüğümüz anda elmas zırhlı arkadaşımız oyundan ayrıldı, konuştuğumuz oyundan 15 gün banlı odluğu için hiç bir yerden de ulaşamadık kendisine, normalde gece 12de server açık olduğunda 5 dk içinde servere damlayan adam 15 saat server açık olmasına rağmen servere girmedi, o zamandan beri kendisine ulaşamıyoruz, kızgın olsa diyeceğim de, o kadar kızılacak bir şey değil sonuçta her şeyi yere düştü ve bulunup sandığa koyulabilecek şeyler değil mi? Dedim ki, belkide serverin saatlerine yetişemiyor, serverin profil resmine Discordumu ekledim, açıklamaya ''bana ulaş, bu yazıyı görüyorsan hemen servere gir'' yazdım ama nafile, galiba sunucuyu sunucu listesinden sildi :D hadi sildi diyelim, kızgınlığı geçince ipyi unuttuğundan servere de giremez :D Sizce şuan ne düşünüyor xd