Çözüldü mc sunucusuna domain bağlama acil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djtvyutube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.032
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djtvyutube

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
djtvyutube

Discord:

djtvyutube

ben kendi bilgisayarıma arklarla oynamak için sv kurdum domain bile aldım hava atıcam nasıl bağlaya bilirim acil modemim asus

En son devasa güneş panelleri ve 32GB ramli bilgisayar almıştın, şirketindeki çalışanlara sormaya ne dersin

En son devasa güneş panelleri ve 32GB ramli bilgisayar almıştın, şirketindeki çalışanlara sormaya ne dersin
şirketim yok kendim yapıyorum sadece yardım edebilirmisin

Ekran görüntüsü 2023-09-20 170251.png

CloudFlare e girip Bağlamak istediğiniz Domainin DNS ayarlarına bunu yapmanız yeterli. IPV4 adress alanına makineniniz ip adresini yazmalısınız.

Özgün ve daimi sunucu dilekleri ile. Başarılar... | Yvk

Blokolik sunucum için elektirik sağlayıcısı aramaktayım. Sponsorluk düşünüyor musunuz ?

- Cloudflare "A kaydı" nasıl yapılır diye aratırsanız kolaylıkla yapabilirsiniz domain yönlendirmeyi.

Blokolik sunucum için elektirik sağlayıcısı aramaktayım. Sponsorluk düşünüyor musunuz ?

- Cloudflare "A kaydı" nasıl yapılır diye aratırsanız kolaylıkla yapabilirsiniz domain yönlendirmeyi.
biliyorsan sn yardım edermisin

kankam zaten yapacağın şeyi söylüyor biliyorsan yardım eder misin diyip duruyorsun 2 yanıt geldi bu konuya çözüm olarak hala yardım eder misiniz diyorsun? Mesajları okumuyormusun
anlamıyorum yanıt ları

HoCaM GüNeŞ PaNElİ biLe AlDIm. SuNUcu İçİN Pc ToPLaDıM AyLık NerEDeysE 48000 TeLe.
Bu adamı muteleyemiyecek kadar aciz mi yetkililer? Kurallarda da yazıyor adam neresinden ne atarsa atsın yardım için açılan bir konu bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl