Çözüldü mc sunucumu açıyorum fakat client açılıp kapanıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oTATARo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oTATARo

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0

Discord:

ooahmetoo9193

merhabalar kendi mc sunucumu kurdum fakat modlardanmı yoksa başka birşeyden kaynaklımı hata alıyorum bir türlü çözemedim lütfen yardımcı olun konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

ekte bulunan dosya sunucum açılırken run.bat içerisindeki kod dizinleri

Ekli dosyalar

timings raporu istiyor fakat sunucuya giremediğim için alamıyorum lütfen yardım edin

Merhaba sunucunuzu kurduktan sonra bir dünyamı eklediniz.Eklemediniz ise log dosyası iletimisiniz.

tabiki log dosyası burda buyrun hiçbir şekilde oyuna giremiyorum launcher oyunu açıyor sonra hemen kapanıyor

Ekli dosyalar

• log.txt
    log.txt
    1,5 MB · Görüntüleme: 125
Merhabad eklediğiniz modların biri çalışmamakta ayrıca eklediğiniz map sürümü sunucu sürümünde hata vermekte.(Modlardan kaynaklı olabilir.)

şuan güncel olan log dosyası ayrıca size discord üzerinden ulaşabilirmiyim 1 haftadır çözmeye çalışıyorum çözemedim

Ekli dosyalar

Sizlere önerim modları teker teker kurarar sunucuyu açmanız.Bu şekilde hatalı modu bulabilirsiniz.Ayrıca mofların sürümünü kontrol ediniz.Eğer sunucunuzda viaversion yoksa viaversion kurunuz.

ama sunucum modlu olduğu için plugin dosyası yok

Modları teker teker kurunuz hata veren modları çıkarınız.

tamamdır deneyeceğim

Sorun düzelmez ise buraya kullandığınız mod isimlerini yazınız size daha hızlı cevap verebilirim bu şekilde.

discord üzerinden iletişime geçsek daha kolay olmazmı eğer vaktiniz varsa tabi

modlarımın bütün hepsi burda

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl